СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 162 620
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 590
Струва ми се, че има неотчели се за класирането. Thinking Я да се отчетете по домова книга! Joy
Мента, жив ли си, бе човек?
Я, тук съм. Голям смях е паднало днес. На мен ми се наложи да поработя извънредно.
Някой ми спореше преди време, че системата не може да бъде излъгана и манипулирана. Днес стана точно това. Писнаха само тия със сбърканите балове надолу, тия с нагоре си мълчат. Joy
При над всичко е точно, защото снощи правих кекс, кекс  hahaha

# 1 591
Ние влизаме само при някакво вселенско чудо. Бал 306, при минимален сега 333,0
Миналата е бил 296,500
 Държи се, но хич не му е ок.
Толкова невероятни неща стават тази година, че нищо не се знае... Но пък щом е приет в хубава специалност, нали знаеш - всяко зло, за добро! Simple Smile
Човечееее! Joy Викаш, нали днес пуснаха две класирания, що да не спретне Дидева една сравнителна таблица за 2018-та? Joy
Помислих, че е към мен и си викам, какво сгафих толкова Joy

# 1 592
  • София
Приети сме в 19то Предприемачество Ае и Датски. Пред нас стои възможността за 134 еврейско и 7мо с АЕ+ИЕ.Някой с мнения? В чуденка сме да се запишем ли или на второ класиране?

# 1 593
  • София
Цитат на: министър Дидева
И пиле, и  питка и шише ракия. Joy
Нищо не носиш.
[/quote

Пиле, питка и ракия, на 12-ти, ако всичко е наред. По нашия край носят и риза/рокля. Ако Санака те пренасити, драсни на лични размера за роклАта. Joy

# 1 594
Благодарско, ами ако реша да си направя майтап с някое съседско дете?! Innocent  
И откъде ще знаеш номерата от служебната бележка на съседското дете?
Е, защо пък да не го знам, нали и децата и майките си споделят и обсъждат!?
Разни недомислици ми се привиждат в тази велика система на МОН.

# 1 595
  • София
Хора, нямате изчитане! Изтекога ми очите, докато скролна из днешните емоции в темата! Толкова работа имах, и в офиса малко се свъртях, та всичко пропуснах - първото "Първо", междинните "първи", изглеждащи, както разбрах от вас, "класиран в София-град" (това е уникално), та до настоящото "Първо"
Мишо е разочарован, явно се надяваше на триумфално отваряне на портите и посрещане с фанфари и червен килим в желаното от него училище. Е, ще почака някое второ класиране (първо второ, второ второ, колкото трябва...)
За протокола: 1АЕГ, АЕ/ФЕ, 413,5т.

Предишно желание е испанската ИЕ/ФЕ, където балът в момента е 416 и много се надявам да падне с тези 2,5т Sad Е, няма да се разсърдя и балът в онова, конското училище падне с 10т и да му стигне и за там, но това е вече в сферите на мечтите май...
Честито на всички приети по първо желание и успех на второ класиране на останалите!

# 1 596
  • София
Цитат на: министър Дидева
И пиле, и  питка и шише ракия. Joy
Нищо не носиш.
[/quote

Пиле, питка и ракия, на 12-ти, ако всичко е наред. По нашия край носят и риза/рокля. Ако Санака те пренасити, драсни на лични размера за роклАта. Joy

Е, да, бе! Дай сега всеки да си каже какво се носи по неговия край, че да знам какъв кредит да тегля. Joy

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 23:50 от sanaka

# 1 597
  • София
А статистиката за София кога се очаква да излезе от първо класиране? Интересува ме тази, в която ги има и квотите, че нещо хич не ми харесва как се движат до тук нещата с това набъбване на баловете в ЕГ Sad

# 1 598
А статистиката за София кога се очаква да излезе от първо класиране? Интересува ме тази, в която ги има и квотите, че нещо хич не ми харесва как се движат до тук нещата с това набъбване на баловете в ЕГ Sad
Отдавна излезе, заповядай Simple Smile
http://ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem/min … -03-07-18-19h.pdf

# 1 599
  • София
Ама питката - баш питка ли или като онази, дето я бях сложила в торбичката на Мечо за първия учебен ден в горското училище Joy

# 1 600
  • София
Имам някакво странно предчувствие: Днес май сколасаха да оправят само сбърканите балове до 17 часа. Как прекласираха около 10 000 софийски деца за 2- 3 часа не ми стана ясно при положение, че от 26. 06 до 03. 07 ги гласят. Прикривайки големия си гаф, след второ класиране ще има голямо разджуркване (както на световното след групите Wink), защото тогава ще се завърти наистина "колелото" наново и ще се подреди реално Второ.първо (2.1). Дано да се бъркам, ошашавена от днешната МОН- ска история, за да не настане темата Класиране безконечна, вместо да се направи нова "Записване и почерпка".

# 1 601
Имам някакво странно предчувствие: Днес май сколасаха да оправят само сбърканите балове до 17 часа. Как прекласираха около 10 000 софийски деца за 2- 3 часа не ми стана ясно при положение, че от 26. 06 до 03. 07 ги гласят. Прикривайки големия си гаф, след второ класиране ще има голямо разджуркване (както на световното след групите Wink), защото тогава ще се завърти наистина "колелото" наново и ще се подреди реално Второ.първо (2.1).
Моето усещане е същото. Че днес не изчистиха нещата докрай, като добавим и подадените от други градове заявления на деца с високи балове, които няма да се запишат в София, мисля че реалната картина ще видим на второ класиране.

# 1 602
Имам някакво странно предчувствие: Днес май сколасаха да оправят само сбърканите балове до 17 часа. Как прекласираха около 10 000 софийски деца за 2- 3 часа не ми стана ясно при положение, че от 26. 06 до 03. 07 ги гласят. Прикривайки големия си гаф, след второ класиране ще има голямо разджуркване (както на световното след групите Wink), защото тогава ще се завърти наистина "колелото" наново и ще се подреди реално Второ.първо (2.1). Дано да се бъркам, ошашавена от днешната МОН- ска история, за да не настане темата Класиране безконечна, вместо да се направи нова "Записване и почерпка".
Мисля, че бомбата ше гръмне тия дни.

# 1 603
  • край голямата локва
Благодарско, ами ако реша да си направя майтап с някое съседско дете?! Innocent  
И откъде ще знаеш номерата от служебната бележка на съседското дете?
Е, защо пък да не го знам, нали и децата и майките си споделят и обсъждат!?
Разни недомислици ми се привиждат в тази велика система на МОН.

Наистина, коментирате си комбинация от случайно генерирани седем цифрен код и десет цифрена парола?
И то така ги коментирате, че да може да ги запомните и да ги ползвате? Явно сте си много близки със съседите и във вашият случай са възможни майтапи със съседски деца.

# 1 604
  • София
Белинда, знам я твоята питка JoyJoy
Санака, к'во ся, разходите ли да делим? Ще ме изчакаш малко...

Общи условия

Активация на акаунт