СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 907
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 665
Младеж бал 404,750
Приет в Телекомуникациите Системно програмиране
Във 2-ра има младеж  А и И с бал 403,5. Иначе би трябвало да ви стигне за второ класиране - при нас няма да стигне, но въпреки това ще пробваме.
  ЛаБомба ако сте писали на по-предно желание 2-ра с А и И , би следвало да е приет.
Да, 2ра е по-напред в желанията.
Проблема е в това, че за Телекомуникациите,НПМГ и ТУЕС(които също са в желанията) математиката се умножава по 3. За 2ра -по 2. И от там му спада бала на 402,500.
За това силно се надявам на второ да влезне. 1 точка е разликата.
Дано да има отказали се и по-малко желаещи😂 И да не са заети местата вече.

# 1 666
  • София
Момичета, в 91 НЕГ искат въпросното отпусно.От  старото училище ли трябва да го взема?
Блаагодаря много!

# 1 667
  • София
Момичета, в 91 НЕГ искат въпросното отпусно.От  старото училище ли трябва да го взема?
Блаагодаря много!
ОМГ! Това сериозно ли?! Аман бе, аман Joy А на сайта защо го няма?!

# 1 668
  • София
Разбира се,че от старото.А за участие във второ класиране сигурно не искат отпусно......

# 1 669
  • София
32 ро е много добро училище. Оставете децата там, щом са приети и ви е удобно като място.

# 1 670
# 1 671
  • На планетата Земя
Момичета, в 91 НЕГ искат въпросното отпусно.От  старото училище ли трябва да го взема?
Блаагодаря много!

Това смея да твърдя, че не е вярно. Може ли да кажете, след като така сигурно го написахте, откъде знаете, прочетохте, разбрахте?

Момичета и момчета, големи сте сладури!  bouquet Тази излята поезия трябва да бъде събрана в стихосбирка  Peace

А за перипетиите вчера няма какво да се каже, мъчно ми е за засегнатите деца и родители ...

Аз мисля да ходим за записване утре (НЕГ).

# 1 672
  • Пловдив
След драмата вчера с класирането, чинно проверих в сайта на ОМГ Пловдив какви документи са ми необходими да ги приготвя, каква беше изненадата ми днес да разбера, че вчера в 17ч. в сайта е публикувано съобщение, че по указание на РУО ще ни искат удостоверение за преместване!! Тези хора се подиграват с нас, дават три дни за записване и вечерта преди първия променят документите!!!

И други училища в Пловдив го искат. Не е голяма философия. Отивате в старото училище, това удостоверение се издава за минутки. В повечето училища ги дават на децата. Звъннете и питайте, за да не се разкарвате или да не чакате.

# 1 673
  • I want it all and I want it now.
Блаагодаря много!
Да. От старото. Става бързо.

# 1 674
  • София
Именно, защото го няма на сайта, реших, че Шомче е ходила вече на място.

# 1 675
Седмокласната сага при нас приключи! Първи записани във ФЕГ с един от най-високите балове. Дано така върви на детето ми и занапред

# 1 676
Блаагодаря много!

Това смея да твърдя, че не е вярно. Може ли да кажете, след като така сигурно го написахте, откъде знаете, прочетохте, разбрахте?

Момичета и момчета, големи сте сладури!  bouquet Тази излята поезия трябва да бъде събрана в стихосбирка  Peace

А за перипетиите вчера няма какво да се каже, мъчно ми е за засегнатите деца и родители ...

Аз мисля да ходим за записване утре (НЕГ).
Блаагодаря много!
ОМГ! Това сериозно ли?! Аман бе, аман Joy А на сайта защо го няма?!

Току що се обадих в НЕГ. Потвърдиха ми по тел, че искат отпусно, въпреки публикуваната инфо. Вчера вечерта решили, че е добре да има, но може първо да запишем децата и после да им го занесем. Честно казано сега не знам на къде точно да потеглям - към старото, или към новото училище Disappointed Relieved

# 1 677
  • На планетата Земя
Разбира се, че ще се отправите към НЕГ, единствената публикувана информация е на сайта. Нали не очакват 182 родители да им се обадят лично по телефона, за да проверят достоверността на написаното от самите тях на сайта. Ще чакат отпусното след това. Аз лично не съм планирала допълнително време (в работното) за разходка до старото училище.

# 1 678
  • София
Значи,
1. записвате детето в новото училище и от там ви дават бележка, че е записано
2 отивате в старото училище и въз основа на информацията от тази бележка (в кое училище е записано детето) ви издават отпускното
3. носите отпускното в новото училище

Точки 2 и 3 могат да бъдат свършени и от децата, след като вече сте ги записали в новото училище.

# 1 679
  • София
Mileto, явно жената е проверила. Нищо изненадващо, за жалост, множество училища НЕ спазват наредбите. Но като не ги спзават, поне да уточнят исканото на сайта си. Снощи били решили, че все пак искат.. Ми да си оправят информацията на сайта. Представям си да затръгва дете от провинцията да се записва с упоменатия набор от документи, без да звъни в канцеларията... Да, ще го запишат, ама после (кога е после е въпросът) ще поискат и отпусното. Това "после" в НЕГ може да е до 1 ден, както беше преди няколко години, може и да е на 15 септември, както беше в други училища..И ако е до 1 ден, детето от  град Х какво да прави... Хайде да не защитаваме така недомислици, защото се случват в избраното от децата ни училище..

Общи условия

Активация на акаунт