СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 821
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 905
  • тук-там
Има такива оценки!

# 1 906
  • София
Може ли да ми обясните от къде се получава бал например 444,5. Откъде идват тези 5 стотни след като оценките се умножават по две /без значение БЕЛ или Мат/.
Става въпрос за мин. бал например в НЕГ - 453.5 или 73- 444.5.
На изпита оценката е например 78.25 точки ли? Има ли такива оценки? Аз ли нещо не разбирам?
При оценка с арбитър.

# 1 907
  • София
До сега разбрах, че във 2 Английска и Френската не дават входящ номер за второ класиране, в Испанската дават. Някой друг?
Миналата година в 91 НЕГ не даваха, че и въпреки, че се бяхме записали след няколко дена звъняха, да ни питат дали ще се записваме. Хвърчах до у-щето веднага, за да ме информират, че се били объркали и всичко било наред. Така че, според мен, входящият номер е силно препоръчителен, иначе нямаш доказателство за успешното записване.

# 1 908
  • София
Това, което пишете за младите учители много ме радва и ми вдъхва надежда. В училището на щерките  младоците се радваха на голям успех и бяха на почит .
п.с. Зная за 2 деца, приети в АК, които се записаха другаде днес.

# 1 909
  • София
Може ли да ми обясните от къде се получава бал например 444,5. Откъде идват тези 5 стотни след като оценките се умножават по две /без значение БЕЛ или Мат/.
На изпита оценката е например 78.25 точки ли? Има ли такива оценки? Аз ли нещо не разбирам?

Погледнете служ. бележка с резултатите от НВО (поне) и ще разберете!

# 1 910
При оценка с арбитър.

Т.е. точките от НВО, завършващи на 0.25 са били при арбитър? Стана ми интересно, защото и нашата по математика  е 76.250.

# 1 911
Моля ви, някой, който е подал за второ класиране, да ми каже - дадоха ли ви входящ номер? Ние си тръгнахме ей така - на юнашко доверие. Снимах си заявлението, но на него няма печат, само подпис на служителката.
Да, в Испанската дават вх. номер.
Е, много хубаво, на мен нищо не ми дадоха в 119-то, даже изрично ги питах дали няма да се подписвам някъде, но нямало нужда...
Отидох сама, без служебна бележка, с попълнена бланка.
Сега ако ни няма за второ красиране какво да правя - нямам никакво доказателство, че съм подала?!

# 1 912
  • София

Т.е. точките от НВО, завършващи на 0.25 са били при арбитър? Стана ми интересно, защото и нашата по математика  е 76.250.

[/quote]
Да, такова беше обяснението назад по темите. Не съм задълбавала, но е възможно.

# 1 913
  • тук-там
До сега разбрах, че във 2 Английска и Френската не дават входящ номер за второ класиране, в Испанската дават. Някой друг?
Миналата година в 91 НЕГ не даваха, че и въпреки, че се бяхме записали след няколко дена звъняха, да ни питат дали ще се записваме. Хвърчах до у-щето веднага, за да ме информират, че се били объркали и всичко било наред. Така че, според мен, входящият номер е силно препоръчителен, иначе нямаш доказателство за успешното записване.
Стига де?! То няма входящ номер, а изходящ на моята служебна бележка при записване. И те ми я дадоха, за да взема с нея отпусното.

# 1 914
  • София
Нашето 0.25 пи математика , съм сигурна че са й го дали поощрително, защото се е опитала да реши нещо от втори модул!🤣

# 1 915
Не е задължително. В критериите има оценяване с 0,5 точки.  Ако единият проверител даде примерно 5 точки, а другият 5,5 точки, средноаритметично това прави 5,25.

# 1 916
При нас 85.75 МАТ и 91.5 по БЕЛ и бал - 454 .5. Така, че е нормално.

# 1 917
  • София
Входящ номер за второ класиране става дума по-нагоре, а не за записване!

# 1 918
Скрит текст:
Хаха, Бубабуба, преди няколко години имах аналогична случка в 10-11 клас на дъщеря ми.. Тече родителската, влиза едно красиво момиче, гримирано, стройно и седи чинно до вратата, докато учител говори нещо. И аз си викам - какво прави тази мома тук, на родителската не са поканени и пуберите, но дори и влязла, защо не сяда до майка си.. И след малко  говорещият учител пожела "Лека вечер" и каза, че ни оставя в ръцете на ...колежката си по история. Simple Smile Впоследствие разбрах, че й казват учениците Джесика Алба, понеже прилича на актрисата. А колко  е взискателна хубавицата..

Сегашната учителка на малките ми дъщери по история е също много млада, тази по география също - предполагам, че са били те при записването днес .

Скрит текст:
Русалка, може би, след първоначалния смут казаха че са на 9ти клас. Ще се разбере де Sweat Smile

# 1 919
Хаха, и аз го записах при същия комплект девойки, и аз си помислих, че са ученички от горните класове Scream Олеее, добре че и аз не попитах, че голяма излагация верно. Какъв парадокс - повечето ученички се докарват на наборки, а учителки изглеждат като абитуриентки!

belinda, тайничко се надявам да го приемат като комплимент Innocent

Общи условия

Активация на акаунт