СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 809
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 935
До сега разбрах, че във 2 Английска и Френската не дават входящ номер за второ класиране, в Испанската дават. Някой друг?

В 73то дават входящ номер с подпис и печат

# 1 936
Има ли някой приет в СГСАГ - НИ, който е подал за 2-ро на друго място. И ако да, с какъв бал?

Момичета,много сте продуктивни.Тия от МОН дето душат тук,със сигурност не скучаят с вас.
Не само четат, ами и пият с нас. Що мислиш объркаха класирането...

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 18:11 от Не се сърди, човече

# 1 937
  • София
Здравейте,
ще съм благодарна ако някой знае дали при второ класиране за 8 клас трябва да бъде отбелязано някъде в priem.mon.bg, че ще участва ученика.
Дадоха ни само входящ номер от училището, в което подадохме заявлението и забравих да попитам, дали някъде мога да го видя отразено.
Благодаря предварително!
И аз се филмирах по тоя въпрос. След вчерашния ден, нищо не може да ме изненада. Аз пък даже, не се и сетих да го снимам. Ни входящ номер, ни снимка, ни нищо. Сега влизах да видя, има ли нещо отразено в системата, но някой беше писал, че в края на седмицата, ще внесат всички заявления на куп.
Да не се окаже, че даже и в лотарията няма да участваме! Head Band

# 1 938
  • София
Има ли някой приет в СГСАГ - НИ, който е подал за 2-ро на друго място. И ако да, с какъв бал?

Момичета,много сте продуктивни.Тия от МОН дето душат тук,със сигурност не скучаят с вас.
Не само четат, ами пият с нас. Що мислиш объркаха класирането...
Недей така... Ще си изкривят езика и ще кажат, че бг мамите са виновни за гафа им - давали са им зор, оказвали са натиск в рими, подтиквали са ги към към пиене (не ще да е било бЕло тяхното)...и ето ти  "технически проблем".

# 1 939

Не само четат, ами пият с нас. Що мислиш объркаха класирането...
Недей така... Ще си изкривят езика и ще кажат, че бг мамите са виновни за гафа им - давали са им зор, оказвали са натиск в рими, подтиквали са ги към към пиене (не ще да е било бЕло тяхното)...и ето ти  "технически проблем".

Току-що съобщиха в новините, че още не е известна причината за грешката в класирането. Нека четат темата, ще я открият, гаранция! Peace

# 1 940
  • София
Ако има някоя майка с дете,прието в 1 СОУ,нека пише.Като гладам баловете,май там ще си останем.Няма много информация за това училище

# 1 941

Не само четат, ами и пият с нас. Що мислиш объркаха класирането...
Щерката завърши тази година СГСАГ Недвижими 😁
Не че е по темата,ама😂

# 1 942
Може ли да ми обясните от къде се получава бал например 444,5. Откъде идват тези 5 стотни след като оценките се умножават по две /без значение БЕЛ или Мат/.
Става въпрос за мин. бал например в НЕГ - 453.5 или 73- 444.5.
На изпита оценката е например 78.25 точки ли? Има ли такива оценки? Аз ли нещо не разбирам?
Ние сме с бал 419,50, защото математиката ни е 77,75 точки .Дано съм помогнала!

# 1 943
  • София
[quote

Ходихме до 32ро,подадохме за 2ро класиране,стана много бързо и организирано........даже синът ми си иска да остане тук,то заради мен детето.Но така или иначе най-вероятно няма да го приемат във Втора английска,така чееее.......
[/quote] И ние по същата пътечка. Чакаме 12, а после в 32 да му мислят Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 944
  • София
Божкее, ми що не казаха по-рано!
Ние да ги мъчим и със заявления за второ. Това, че не знаят каква е причината за грешката, е крайно притеснително. Гаранция "Франция", че няма да се повтори и ма 12-ти!
Значи, министърът, съвсем на място си каза, че " би трябвало, да може да се оправи", ама може и да не може... Мхм...
А ако открият и причината, ще трябва да наказват виновници. Сега няма причина, няма и виновни. Много йезуитски, много! В образованието може да са гола вода, но дипломацията им иде отръки! Викам, Бойко да им смени ресора!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 18:33 от oblachna

# 1 945
  • Sofia
Обявявам официално и на всеослушание, че тази тема тук - отчетната седмокласна - и другата тема за кандидатстването с рисуване след 7. клас, ми спасяват психиката от изгаряне, прегаряне и тотално изперкване Kiss Two Hearts Flowers Hibiscus

Благодаря сърдечно на всички ви:

- на Дидева, Амели и на останалите експерти тук, които дават информация, знания, линкове, запазвайки добрия тон, доброжелателността и търпението си
- на поетите и поетесите, за вложеното творчество и естетическата наслада
- на пиячите и шегаджиите, за доброто настроение
- на останалите супер-емоционални майки като мен самата, за това, че не се чувствам като единствената черна врана сред бели птици
- на трезвите, за това, че държат темата в релси и укротяват спама
- на троловете, които идват незнайно откъде, но вместо да ни разединят, ни правят още по-сплотени
- на малкото татковци, пишещи в темата, заради които не загубвам вяра в родителите от мъжки пол
- на разбирАчите
- на вечно неразбралите
- на странните и на стандартните

Към всички ви - благодаря ви, че през тези месеци и досега сте тук, неуморно, неотлъчно, ден и нощ - и съхранявате добрия дух на съпричастност, отзивчивост и сътрудничество! Признателна съм за хармоничната атмосфера, витаеща тук в 99% от времето!

# 1 946
  • Sofia
Божичко, заразихте ме най-накрая!

Скрит текст:
Без вас щях да изтрещя
и да започна да пищя!
Без вина виновна за кой ли път,
да кривна щях от правий път!

Не знам какви ги мъдри МОН,
там, високо, от своя трон,
но е факт това, че класирането първо
щеше да ни умори изпърво...

Кой на мента, кой на бЕло,
то отсега се е видело,
че юли докато не привърши,
ний с вас все ще кършим пръсти.

И за да не е само спам - аз ще подавам утре заявление за второ класиране и ще си искам входящ номер пък!

# 1 947
И на мен не ми дадоха вх. номер...утре ще отида да поискам

# 1 948
  • 1st floor

С какъв бал е вашият син? Дъщеря ми е с 356.5 бал и е приета също в 7 училище. Като гледам статистиката нямаме никакъв шанс за 32 училище, защото ни делят цели 31 точки от последния минимален бал там и мисля да я запиша направо в 7. И аз нямам никаква информация за това училище освен, че от към дисциплина е доста строго. Ако все пак някой има информация за 7 училище моля да сподели.
Синът ми е с 343 и е приет Английски с испански. Там балът за младежи е между 340,5 и 411,5. И чак сега видях , че е без квоти! Blush  За Бизнес администрация с Испански в момента минималния бал за момчета е 347, а в 32-ро Английски с френски е 349 и Английски с испански е 352. Последното е най-желано. Притеснявам се дали и с колко ще паднат баловете, но ще пробваме. Praynig
Копче, благодаря за отзивите за 7-мо. Hug Вчера се сдухах, защото почти бях сигурна, че ще се закачим някъде по-нагоре в желанията. Но днес съм по-оптимистична. Само хубави неща чувам за 7-мо, а и ни е удобно като локация.

Дидева, някакви прогнози как ще се разместят местата и с колко ще се променят минималните балове за училищата от сорта на 32, НТБГ и 35-то? Гледах миналогодишните разлики, но до колко може да се повторят тази година предвид оценките от матурите?

# 1 949
Ох..все повече почвам да се филмирам с това заявление за второ класиране. Досега имало ли е случай на затрито заявление и заради това някой да не е участвал на 2ро класиране..

Общи условия

Активация на акаунт