СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 843
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 950
девойка, бал 446, 73-то НЕ-РЕ първо желание. Вече е записана , тръгваме на море....Трактор няма да купувам, обещал съм кученце.

# 1 951
Здравейте , чета ви отдавно ,но не съм писала до сега. Приети сме в 18 , но май не го искаме. Днес подадох заявление за второ класиране, но незнам имамели шанс за друга гимназия . Някой знае ли колко може да падне бала на второ класиране и много  ли е рисковано трето?

# 1 952
  • София
Някой ходил ли е днес да записва в СМГ. Какви документи искат, че гледам всяко училище е с различни изисквания.....

# 1 953
Моля, ако някой е подавал заявление за второ класиране в НПМГ да сподели издават ли входящ номер?

# 1 954
А да знаете дали някъде може да се провери бала по паралелки за по малките градове.

# 1 955
  • София
По новините пак казаха,, че проверката на гафа от вчера на МОН продължава. И сега си мисля след като имаше намалени балове, дали пък няма и увеличени такива?

# 1 956
А да знаете дали някъде може да се провери бала по паралелки за по малките градове.
Да, за коя област?

# 1 957
  • Пловдив

виж на сайта на съответното РУО.

# 1 958
  • София, "Младост 3"
По новините пак казаха,, че проверката на гафа от вчера на МОН продължава. И сега си мисля след като имаше намалени балове, дали пък няма и увеличени такива?

Не само ти си го мислиш

# 1 959
  • София
Имало и грешно въведени желания.
То остана ли нещо да е вярно на 100 %? Грешка след грешка лъсват. А "експертите" даже се гордеят, че са ги открили.

# 1 960
  • София
Ще се самоцитирам от темата за АК, че да не пиша пак:

Те ти, булка, Спасовден! Flushed

Отдавна забравихме за Колежа. Девойката така или иначе имаше дилема с Испанската и като не я приеха, нещата се решиха. Дори скоро я питах, въпреки че беше на неизбираемо за мен място /ама явно съм се объркала/, ако случайно я поканят какво ще реши. Твърдо каза - искам Испанската. Приета е в Испанската по първо желание и утре ще се записваме. И сега - това съобщение, според което я канят в Колежа. Тамън мислех, че съм приключила с тежката година - 12-ти, 7-ми и 1-ви клас в едно - и на ти сега ново 20. Weary Кой каза, че е добре да имаш избор? Май, не винаги.

Да му мисли наборката. Joy

# 1 961
Естествено, че АК

# 1 962
Защо пък да е естествено?

# 1 963
Вихрогона прописал в стил а ла грешного Софрония  Joy

Естествено, че АК не заслужава децата ни. Имаме достатъчно качествени училища и преподаватели.

Като махнем факта, че всяка система може да бъде разбита. И късите клечки, на които можем да попаднем по училища, всичко е точно. Тая вечер няма да бъркам кекс, спете спокойно.

# 1 964
  • тук-там
Кое му естественото в избор на АК?! Познато момче днес отказа на поканата на АК и се записа в НЕГ. На мои прители децата след АК учат в Англия наред с други деца, завършили държавни у-ща. Каква е ползата в дългосрочен план? Каква е идеята за след колежа? Аз пари без ясна стратегия не хвърлям. И моята щерка изобщо не се пробва там, защото не поощрих тази мода!

Общи условия

Активация на акаунт