СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 804
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Всяко "произведение" може да има и послепис все пак.

Да се иска таз' оставка
не е нечия прищявка,
всички даваме заявка
без мотане и прозявка
тази пуста кукумявка
да намери друга явка
и другари във добавка
да вземе след една пресявка..

# 1 996
  • София
Да, наистина! Плътно всички данни на детето, а на мен само двете имена и подпис. Аз очаквах поне лична карта да ми искат. Не изглеждам чак толкова благонадеждна 😂

# 1 997
Здравейте,
Записахме се и ние днес около 14ч в НПМГ, нямаше грам хора, повечето приети в паралелката се бяха записали, видях лист, на който отмятаха записалите се.  Разприказвах се, зададох някой въпроси, предстои смяна на директор, и то не  с кой и да е, а с директора на СМГ.Незнам дали да очаквам неочакваното или гимназията ще продължи  в сегашния дух. Предупредиха девойката, че я чака здраво учене, класен не се знае още кой ще е, учителката по английски била много добра, започват от нулата. А моята като  е на ниво в2, казаха, че от текстовете в учебниците им винаги има какво да се науки. А дано!
Материалната база- никаква, доста „разбутано” ми се видя, явно подготвят училището за новата учебна година, двора отпред неподържан. Но няма да живее там, ще се организираме да пооправят за да е приятно за окото.
Не ни дадоха входящ номер и на нас, даже нямаше и заявление, само разни декларации, едната за личните данни, втората за избор на ФУЧ, трета за ИУЧ, и една анкетна карта с данни на ученик, родители и личен лекар.
Да видим дали сме записани или не, имам снимка на вратата, където се запидахме, беше с интересна табела!

# 1 998
  • София
Здравейте,
Разприказвах се, зададох някой въпроси, предстои смяна на директор, и то не  с кой и да е, а с директора на СМГ.
С бившия на СМГ ли?

# 1 999
Покрай моят седмокласник започнах да чета и аз форумите- да се ориентираме в морето от училища Simple SmileКато гледам пишат само мами на деца с високи балове...Нашият е мога да кажа от средните.Според миналогодишните балове ,писахме на първите  5 места паралелките на НФСГ.Естествено с падането на квотите бала се вдигна и ни приеха на 9 желание-Ломоносов -Компютърна техника и технологии..Това беше желанието на сина ми още от миналата година,а аз настоявах за НФСГ.След дълги размисли,днес се записахме  в Ломоносов(дори и за второ класиране-нямаме шанс за бленуваната от мен гимназия)Има ли други мами на деца приети там.Чувам доста противоречиви мнения.

# 2 000
Ушагелов. Между децата се носи слух, че мъж е спечелил конкурса. Но в списъка с кандидатите има още един с подходящ профил.

# 2 001
  • София
Вече се знае директора на НПМГ?

Ред: видях, че не е официално инфо.

# 2 002
Здравейте,
Разприказвах се, зададох някой въпроси, предстои смяна на директор, и то не  с кой и да е, а с директора на СМГ.
С бившия на СМГ ли?

Да, казаха го категорично, аз имах бегъл спомен с проблемния директор, но не бях влизала в детайли. Та незнам, ще видим...

# 2 003
Здравейте,
Разприказвах се, зададох някой въпроси, предстои смяна на директор, и то не  с кой и да е, а с директора на СМГ.
С бившия на СМГ ли?

Да
Не. Ушагелов е настоящ и.д. директор на СМГ. Не е бивш директор. Бивш е Антони Стоянов примерно.

# 2 004
  • София
Именно това питах, Дидева.. Под бивш визирах А. Стоянов, реших, че е спечелил някое дело срещу Ванчето и съм пропуснала..

# 2 005
Цитат на: alexova
[/quote
С бившия на СМГ ли?

Да
Не. Ушагелов е настоящ и.д. директор на СМГ. Не е бивш директор. Бивш е Антони Стоянов примерно.

Не казаха име, но аз реших, че е онзи дето го спрягаха с разни далавери. Уф, не ме е интересувало, даже незнам този директор ли е още или са го махнали след случката!

# 2 006
    Като се замисля не помня да са казали и думата „бившия”, аз го реших явно, за да се знае, че ще бъде назначен там.....

# 2 007
    • Sofia
    По новините пак казаха,, че проверката на гафа от вчера на МОН продължава. И сега си мисля след като имаше намалени балове, дали пък няма и увеличени такива?

Не само ти си го мислиш

Е, накъде?!?😈

# 2 008
    Момичета, не се филмирайте с тези изходящи номера. Дали ги има или не, те не влияят върху второ класиране. Нали са ви приели заявлението и са вписали името у номера на детето. Успокойте се. Колегите си знаят работата, всичко е точно.
    Те и РУО си знаеха работата.
    Всички сме с горчив привкус Confused

# 2 009
    • sofija
    Здравейте,
    Записахме се и ние днес около 14ч в НПМГ, нямаше грам хора, повечето приети в паралелката се бяха записали, видях лист, на който отмятаха записалите се.  Разприказвах се, зададох някой въпроси, предстои смяна на директор, и то не  с кой и да е, а с директора на СМГ.Незнам дали да очаквам неочакваното или гимназията ще продължи  в сегашния дух. Предупредиха девойката, че я чака здраво учене, класен не се знае още кой ще е, учителката по английски била много добра, започват от нулата. А моята като  е на ниво в2, казаха, че от текстовете в учебниците им винаги има какво да се науки. А дано!
    Материалната база- никаква, доста „разбутано” ми се видя, явно подготвят училището за новата учебна година, двора отпред неподържан. Но няма да живее там, ще се организираме да пооправят за да е приятно за окото.
    Не ни дадоха входящ номер и на нас, даже нямаше и заявление, само разни декларации, едната за личните данни, втората за избор на ФУЧ, трета за ИУЧ, и една анкетна карта с данни на ученик, родители и личен лекар.
    Да видим дали сме записани или не, имам снимка на вратата, където се запидахме, беше с интересна табела!
      С моето момиче ще са съученички ! Да им е на късмет на “ децата чудо “ . Ние сутринта минахме и ни постещнаха много дружелюбно и с настроение . Направи ми впечатление, че почти всички са с първо желание в тази паралелка . Питах за съотношение момичета/ момчета, но не знаеха .

Общи условия

Активация на акаунт