СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 794
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Причина търсят наш'те в МОН,
кисели са кат лимон,
за гафа уж виновник дирят,
едва ли някой ще натирят..
На бетонираното Ванче
кой ли ще начука канче
за тоз "технически проблем",
уж мъничък, но голЕм,
дет дечица разревава,
родители без дъх оставя...
Класирането как се случва
жената също не улучва,
механизма тя не знае
дано се с него запознае
поне за идната година,
заедно със господина..

Санака, успех в избора!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 20:08 от пенсионирана русалка

# 1 966
Оф, това с баловете е доста неприятно. За няколко точици не ни стига за 32-ро или НТБГ, а мислех, че в кърпа са ни вързани. Младежът е класиран в 7-мо по първото му желание там - Английски с испански. Като локация училището е супер, но до там. Нищо друго не знам за него, малко като пълнеж го писахме.  Mr. Green Няма и много информация в нета. Четири точки го делят от НТБГ и шест от 32-ро. Той вчера ме врънкаше да остане в 7-мо заради английския, но аз съм твърдо решена да го запиша на второ класиране.  Naughty Да е дошъл, като сме редили желанията, много ме ядоса тогава с неговия непукизъм.  Crossing Arms Остави всичко на мен, за да се мъча, пък сега искал да си избира той с кои паралелки евентуално може да продължи! #Cussing out

Дано Дидева е права и има тотално разместване, че вчера останах наистина разочарована. Като се замисля, не е зле и 7-мо, но бях напълно сигурна, че ще е някъде по-нагоре в желанията.

Съжалявам за некласиралите се деца. Хич не са им лоши баловете, просто тази година се вдигнаха неочаквано за всички, които не са следили статистиката.  Sad Аз уж следих и смятах, но нещо пак не излизат сметките. Дано имат късмет и на второ се класират. От това най-много ме беше страх, затова се застраховах с кварталното училище най-накрая в желанията...
С какъв бал е вашият син? Дъщеря ми е с 356.5 бал и е приета също в 7 училище. Като гледам статистиката нямаме никакъв шанс за 32 училище, защото ни делят цели 31 точки от последния минимален бал там и мисля да я запиша направо в 7. И аз нямам никаква информация за това училище освен, че от към дисциплина е доста строго. Ако все пак някой има информация за 7 училище моля да сподели.
Нали си пази мястото в 7-мо, според гениалните статистики тук, балът май ще падне доста на второто-първо класиране!:grinning:

# 1 967
  • София
Санака, Flushed

Аз теб не си те представям, необвързана с Волдемор!!!!
Ка'и чесНо, че даже и кодово име му се измисли на туй училище!
Каквото и да реши момичето/свмейният съвет, пожелавам успех!
И двете училища/системи имат своите позитиви.

# 1 968
Оф, това с баловете е доста неприятно. За няколко точици не ни стига за 32-ро или НТБГ, а мислех, че в кърпа са ни вързани. Младежът е класиран в 7-мо по първото му желание там - Английски с испански. Като локация училището е супер, но до там. Нищо друго не знам за него, малко като пълнеж го писахме.  Mr. Green Няма и много информация в нета. Четири точки го делят от НТБГ и шест от 32-ро. Той вчера ме врънкаше да остане в 7-мо заради английския, но аз съм твърдо решена да го запиша на второ класиране.  Naughty Да е дошъл, като сме редили желанията, много ме ядоса тогава с неговия непукизъм.  Crossing Arms Остави всичко на мен, за да се мъча, пък сега искал да си избира той с кои паралелки евентуално може да продължи! #Cussing out

Дано Дидева е права и има тотално разместване, че вчера останах наистина разочарована. Като се замисля, не е зле и 7-мо, но бях напълно сигурна, че ще е някъде по-нагоре в желанията.

Съжалявам за некласиралите се деца. Хич не са им лоши баловете, просто тази година се вдигнаха неочаквано за всички, които не са следили статистиката.  Sad Аз уж следих и смятах, но нещо пак не излизат сметките. Дано имат късмет и на второ се класират. От това най-много ме беше страх, затова се застраховах с кварталното училище най-накрая в желанията...

Изчакайте си второ класиране - 6 точки за 32-ро не са голяма разлика - имате шанс. А училището е добро - синът ми учи там - и има движение в паралелките и при 2-ро и при 3-то класиране. И в края на първи срок дойдоха още 2 деца - едното от 22-ро и другото мисля от 7-мо. Успех!

# 1 969
Пак да пиша за приетите момчета във Втора английска гимназия Т.Джеферсън, че подарявам официална униформа номер 46. Обличана е само един или два пъти.

# 1 970
  • София
Нека не превръщаме темата в тема "За и против АК". Съвсем не беше това идеята на поста ми. Просто си споделям нововъзникналите неволи. Аз самата винаги съм била раздвоена по въпроса. От моя гледна точка, АК има много плюсове, но има и минуси. Няма да ги дискутирам, че не му е тук мястото. Проблемът в случая е, че ни дойде много неочаквано и в неподходящ момент. Примерно, при Елексир беше очаквано - бяха в първите резерви. Ние смятахме, че няма шанс /не беше драма, защото и при нея винаги е имало колебания/ и АК остана в миналото. Няма да й е лесно на девойката, а решението винаги е било и ще продължава да бъде само нейно.

# 1 971
  • София
Ох, много категорични позиции Grinning Никой не е завършил лично всички училища, та да може да е толкова категоричен, особено що се касае за близки по качества институции...Санака, нека детето си реши кое му е по на сърце Hug Помогни й обаче да е честна със себе си, без да се влияе от странични фактори. Не е лесно, когато си на 13-14 години, но пък и в крайна сметка не е и чааак толкова важно. И двете училища са добри, дано да има късмет!

Русалка Joy

# 1 972
Ние имаме една дилема. Девойката е приета в 18то немски с английски, като половин точка я дели от по-горното желание английски с немски. Вчера плака, че не й е стигнал балът за 22ро, макар че миналата година с нейния бал е влизала на първо класиране и за трите паралелки там.
Та днес изведнъж е на мнение, че иска да си остане там, където е приета. (facepalm)
...........

Хахахахх, обадих се на девойката да я питам дали си е помислила (тя е на лагер извън София, та обсъждаме нещата по телефона) и тя най-небрежно ми заяви " ами пускай там за второ класиране да видим к`во ще стане..."
....
Отивам да си сипя.

# 1 973
  • София
Момичета, не се филмирайте с тези изходящи номера. Дали ги има или не, те не влияят върху второ класиране. Нали са ви приели заявлението и са вписали името у номера на детето. Успокойте се. Колегите си знаят работата, всичко е точно.

# 1 974
Божичко, заразихте ме най-накрая!

Скрит текст:
Без вас щях да изтрещя
и да започна да пищя!
Без вина виновна за кой ли път,
да кривна щях от правий път!

Не знам какви ги мъдри МОН,
там, високо, от своя трон,
но е факт това, че класирането първо
щеше да ни умори изпърво...

Кой на мента, кой на бЕло,
то отсега се е видело,
че юли докато не привърши,
ний с вас все ще кършим пръсти.

И за да не е само спам - аз ще подавам утре заявление за второ класиране и ще си искам входящ номер пък!
Браво!!!

# 1 975
  • София
Ако беше чак пък толкова естествено, сега нямаше да има освободени места в АК. Simple Smile
Не залитайте  в едната или другата посока, можещо и мотивирано дете ще успее и в 164 ГПИЕ, и в АК.

# 1 976
  • София
ganis, как да не се филмирах човек с тези изходящи номера. То се предполагаше, че и системата работи, че не е нова и т.н.

# 1 977
  • София
Момичета, не се филмирайте с тези изходящи номера. Дали ги има или не, те не влияят върху второ класиране. Нали са ви приели заявлението и са вписали името у номера на детето. Успокойте се. Колегите си знаят работата, всичко е точно.
Благодаря!  Имах нужда да прочета нещо такова.

# 1 978
  • София
ganis, аз на вашите колеги вярвам!
Не вярвам вече на тези, които трябва да отразят заявлението в Системата!

# 1 979
  • София
По повод изказването на Санака, че децата се колебаят... Ще ви дам пример с голямата си дъщеря, когато кандидатства пред 2006 година. Аз съм учител, родител, но никога не съм се месила в техния избор. Това е техният живот. Та голямата, която имаше бал и за СМГ и за ЕГ категорично ми беше заявила, че не иска СМГ. А тя си е математик като майка си Simple Smile. Аз й казах, ОК, няма проблем. Каквото си прецени. Вечерта преди подаването ми каза, да пиша на първо място СМГ и аз хлъцнах. Писахме го, завърши го, кандидатства с математиката и досега казва, че СМГ е нейното училище. Там създаде много приятелства, попадна на прекрасни учители... Моят съвет е, доверявайте се на децата си.

Общи условия

Активация на акаунт