СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 704
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Цитат на: alexova
[/quote
С бившия на СМГ ли?

Да
Не. Ушагелов е настоящ и.д. директор на СМГ. Не е бивш директор. Бивш е Антони Стоянов примерно.

Не казаха име, но аз реших, че е онзи дето го спрягаха с разни далавери. Уф, не ме е интересувало, даже незнам този директор ли е още или са го махнали след случката!

На 29.06. е било интервюто за НПМГ.
Ушагелов е в списъка на кандидатите за директори, като не е посочено кой за кое място се бори. В същото време СМГ, го няма в списъка за обявените места за директори.

# 2 011
Е разбрахте ме де!
Значи - или ще се придвижим нагоре.
Или ще останем там.
Обаче те ако не съберат 18 деца?
Кога се закрива паралелката?
След 3то ли?

Ако имате съмнения за второто класиране, по-добре идете и се запишете където са ви класирали сега. Защото, ако не се събере паралелка след трето класиране, няма да имате почти никакъв избор.Миналата година имаше такъв случай с една моя приятелка, която записа детето в 1-во у-ще - паралелка с рисуване и чак след 3-то класиране и се обадиха, за да и кажат, че няма да има такава паралелка (не са се събрали достатъчно деца). Изборът им, който остана, беше между 2 квартални у-ща. И сега детето учи в едното от тях.

# 2 012
И ние днес бяхме в НПМГ за записване и като разбрах, че няма да е вече г-жа Шошова, ми стана много гадно, направо се изумих как е възможно да не изберат нея.

# 2 013
  • София
И ние днес бяхме в НПМГ за записване и като разбрах, че няма да е вече г-жа Шошова, ми стана много гадно, направо се изумих как е възможно да не изберат нея.
Имали ли сте дете, учащо в НПМГ?

# 2 014
  • при моите деца .....
Да се похваля - приеха ни по първо желание, Немски език в ПГПЧЕ - провинцията
бал 401.
Доволна съм, че има и по-високи балове (моята девойка е 5 по резултата за НЕ) приети в паралелката,както и, че до около 20-тото дете балът не пада много ниско....

# 2 015
Здравейте. При записване на ученик в 73-то дават ли ви входящ номер?

# 2 016
Имали ли сте дете, учащо в НПМГ?

Не, просто съм останала с много добри впечатления от нея и от отношението ѝ към децата.

# 2 017
Аз пък си бях харесала друг кандидат. Ще е жалко, ако това за Ушагелов е истина. Човекът идея си няма от нормативната уредба, ако съдя от видяно и прочетено. Що ли не си остана в СМГ....

# 2 018
  • София
Май бяга от СМГ - това училище се оказа горещ картоф (симпатизирам му, на училището)

# 2 019
Аз пък си бях харесала друг кандидат. Ще е жалко, ако това за Ушагелов е истина. Човекът идея си няма от нормативната уредба, ако съдя от видяно и прочетено. Що ли не си остана в СМГ....
И аз същия съм си поръчал, пепел ти на устата за Ушагелов. Пак ли кекс ще джуркам  hahaha

# 2 020
  • София
Божкеееее, тия пък и претенции за директор имат. Аман от нахалници Satisfied

# 2 021
  • София
По новините пак казаха,, че проверката на гафа от вчера на МОН продължава. И сега си мисля след като имаше намалени балове, дали пък няма и увеличени такива?

Не само ти си го мислиш

Е, накъде?!?😈

Винаги има накъде - някъде в мелето между 350 - 450 точки примерно. И как има 100 т. на тест когато сега признават за грешки в отговорите  на  тестовете.

Признавам, че капацитета не ми достига да сравня статистиката със справката  за мин. и макс. баловете + около 600 деца извън София  / да предположим, че са с над 450 бал/

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 22:22 от Тук съм

# 2 022
По новините сега дават дете с объркани желания. Вместо 1 АЕГ с френски език, в системата е записано НПМГ паралелка Химия.
Родителите показаха заявлението с желанията и наистина хората са написали на тази позиция 1 АЕГ, в системата на МОН обаче на същата позиция е НПМГ.

# 2 023
  • София
Жалко, че  в списъка на РУО не е и училището с конския език..

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 23:06 от пенсионирана русалка

# 2 024
Кои тия имаш предвид? Щом децата ни ще учат там, нормално е да имаме претенции за директор. Що, ти какво общо имаш, че се обаждаш?

Общи условия

Активация на акаунт