СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 576
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Почти съм сигурна, че разликите са се появили след 21/06. Тогава подадохме заявлението, а преди това влизах да гледам пак приема като бройки и специалности, щото ми беше по-лесно, отколкото да премятам хартиите. Ако ги имаше тези разлики, щях да забележа (предполагам Joy).

# 2 311
  • Пловдив
Тя Кастрева така си говори по принцип. И никога нищо не казва. Тя е въздесъща, прескача от РУО в МОН и обратно.
Как да кажат кой е сгафил? Може да е някой "наш" човек, нагласен на някое местенце и да няма как да го накажат.
А и у нас е всяко чудо за 3 дни. Скоро всичко ще утихне. И те на това разчитат.

# 2 312
 Записването на тези деца беше до 19. 06. включително, тъй че вероятно си права.

# 2 313
Да отправя едно здравно предупреждение - извън темата, но мисля, че е важно.
Вчера ми извадиха в болницата един кърлеж, днес - втори. При това съм 95% сигурна, че вторият вчера и днес сутринта го нямаше. Или съм магнит за кърлежи, или направо е пълно с тях. При това днес, освен до СМГ с такси и малко по улиците наобратно, не съм ходила никъде.
Да не си помисли някой, че в СМГ има кърлежи, пази боже...

# 2 314
  • София

Не мога да си намеря място откакто излезе 1-во класиране. То е толкова фалшиво (за четящите от МОН). При баловете от 420 нагоре, където е вместен ТУЕС трябваше да има поне 20% разбъркване при всички гимназии след поправената грешка. При баловете от 320 до 420 трябваше поне 60% разбъркване да има (тук влизат СПГЕ и СГАГ).

Mareto_73, как ги определихте тези проценти?

# 2 315
  • София
dundi73, нашата свърши, била работата,  каквато била. Оказахме се сравнително спокойни и разбрани. Мислехме си, че всичко зависи от децата.
Вярвахме в "софтуера". Който, каквото направи. Справили се, несправили се, надеждни, ненадеждни, наши са си, обичаме си ги и толкова!
Набор 2005 ще започнат с кофти чувство и доста напрежение още на старта. Няма да им е лесно. Не мисля, че ще забравят за случилото се и ще се приспят. А и изглеждат активни мацки. Дано имат успешна седмокласна кампания!

# 2 316
dundi73, нашата свърши, била работата,  каквато била. Оказахме се сравнително спокойни и разбрани. Мислехме си, че всичко зависи от децата.
Вярвахме в "софтуера". Който, каквото направи. Справили се, несправили се, надеждни, ненадеждни, наши са си, обичаме си ги и толкова!
Набор 2005 ще започнат с кофти чувство и доста напрежение още на старта. Няма да им е лесно. Не мисля, че ще забравят за случилото се и ще се приспят. А и изглеждат активни мацки. Дано имат успешна седмокласна кампания!
Никога на нищо не вярвам, особено на софтуери. Догодина ще е същото.

Санака Сан, какво реши госпоицата. Аз съм за АК. Ако беше СМГ или конското, ма тая Испанска.

# 2 317
  • София
Още мисли. Grinning Ще мисли до утре. По-вероятно да е Испанската. Аз съм и за двете, но по-важно е тя за кое е.

# 2 318
Не я питай повече кое е избрала и дали е сигурна. Това може да я разколебае и да повлияе на решението. Ако се налага да питаш, задай въпроса така, че да й е лесно да отговори.

# 2 319
  • София
Марето, първо, за да изчистят грешката, би трябвало да преизчислят баловете ма всички деца, които са писали някъде по заявленията, дори една от засегнатите паралелки. Това са си доста деца.
Второ, за бал 420, изчислен по формулата бел+3.мат, играят комбинации от бел+мат, в диапазона от 150 до.....160, примерно. Ако местата, които са засегнати по училища са около 250, по броя на децата които са в този диапазон по сбор.... Колко комбимации можеш да направиш, не ми се смята... Като навържеш след тях и косвено засегнатите, които не кандидатстват в тези училища, но неизбежно ще са потърпевши в разместването... Не се наемам да прогнозирам проценти, но по простата ми логика, неМОНска, това не засяга 20 деца....
Не знам какво исках да кажа, ама си го казах Joy

# 2 320
  • тук-там
Санана, А според мен не могат да правят все още такива избори. Това е голяма тежест за 13-годишно дете! Дано да не предизвикам спор. Не ангажирам с мнение, давам още една гледна точка.

# 2 321
И аз мисля, че на 13, са още в гъбите. Аз така го завъртам моя, че хем по неговата, хем моята да стане.

# 2 322
  • София

Ти хубаво го каза, въпросът е кой ще го чуе и ще се замисли над това?
Хората си излязоха по всички национални ефири и си обясниха най-спокойно как нищо страшно не е станало и как са засегнати ок. 20 деца, обаче ето на, грешката е оправена вече. Спете спокойно деца! Close
Едва ли много хора извън засегнатата група - настоящи седмокласници и родителите им в София и шепа застанали на старта майки на шестокласници, въобще разбраха за каква гигантска машинация става дума  ooooh!
Лято е, отпуски, нихилизъм! Кучетата си лаят, керванът си върви!

# 2 323
  • София

Не мога да си намеря място откакто излезе 1-во класиране. То е толкова фалшиво (за четящите от МОН). При баловете от 420 нагоре, където е вместен ТУЕС трябваше да има поне 20% разбъркване при всички гимназии след поправената грешка. При баловете от 320 до 420 трябваше поне 60% разбъркване да има (тук влизат СПГЕ и СГАГ).

Mareto_73, как ги определихте тези проценти?

Тези проценти не са продиктуващи мнението ми, нито точно определено изчислени, нито ангажиращи други хора към това, което изложих в написаното. Акцента е другаде. Има нещо дълбоко опорочено и се губи доверие в поредната институция.

# 2 324

Ти хубаво го каза, въпросът е кой ще го чуе и ще се замисли над това?
Хората си излязоха по всички национални ефири и си обясниха най-спокойно как нищо страшно не е станало и как са засегнати ок. 20 деца, обаче ето на, грешката е оправена вече. Спете спокойно деца! Close
Едва ли много хора извън засегнатата група - настоящи седмокласници и родителите им в София и шепа застанали на старта майки на шестокласници, въобще разбраха за каква гигантска машинация става дума  ooooh!
Лято е, отпуски, нихилизъм! Кучетата си лаят, керванът си върви!
Кастрева си е класика и при нея механизмът е ясен. Рошавият с брадата ще отнесе негатива.

Общи условия

Активация на акаунт