Професионални серии за коса - тема 120

• 84 158
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Голямо БЛАГОДАРЯ за съветите...слънчево лято на всички ви Simple Smile)

# 166
kaly*, използвам лилав или син коректор.
Фризьорката ми казва какви коректори да взема и преди да ме боядиса ги смесва.
Тя работи със селектив а аз не ги харесвам.Взимам си боя и тя ме боядисва с моя боя.
Боядисвам се на ниво 6 ца.

Самсара,вчера си взех тази маска плюс ето това чудо .Скоро ще ги забъркам в момента доизразходвам любимата ми маска на секси хеър .След няколко проби на Инфорцер  ще напиша коментар  как е маската в комбимация с добавката.

Благодаря!

# 167
Самсара,
Скрит текст:
вчера си взех тази маска плюс ето това чудо .Скоро ще ги забъркам в момента доизразходвам любимата ми маска на секси хеър .След няколко проби на Инфорцер  ще напиша коментар  как е маската в комбимация с добавката.

Благодаря  Hug Ще очаквам. Аз ползвах много от продуктите препоръчани ми преди време тук от момичетата.

Само Профайбър червената серия на Лореал още не съм. Но, това накъсване и цъфтеж не спират. Месец след като съм я скъсила драстично пак има нацъфтели краища. Ми, аман. Явно си е до коса.

# 168
Самсара,пробвала ли си вместо финиш да нанасяш балсам без отмиване по краищата?
От 1,5  месец го правя това и забелязвам подобрение,иначе и моята  е същото чудо...подстригвам и  1 месец след това е цъфнала и вързала Wink
P.S. Нанясам и финиш (олио ) и след него малко балсам само по краищата

# 169
Аз също нанасям балсами и кремове за оформяне, олио също главно по връхчетата, но и по целите дължини - важно е косата да го понася и да изглежда добре.
Въобще, смятам че косата е като кожата - някои кожи са не много сухи и са си ОК без крем, но някои са доста сухи и трябва да им се слага повече поддържащ продукт.

# 170
Самсара,пробвала ли си вместо финиш да нанасяш балсам без отмиване по краищата?
От 1,5  месец го правя това и забелязвам подобрение,иначе и моята  е същото чудо...подстригвам и  1 месец след това е цъфнала и вързала Wink
P.S. Нанясам и финиш (олио ) и след него малко балсам само по краищата

Не съм. Но ще опитам и това, благодаря  Hug
Значи нанасяш първо финиша, а след това балсама ли ?
Какъв финиш ползваш?

# 171
  • на земята
Споделете какъв финиш използвате?

# 172
12-те ефекта на Милк Шейк

# 173
След измиване първо си слагам ампулата против косопад... яко ме е налегнал сега, после олио на връхчетата , въпреки че сега четох в една друга тема , било правилно олиото да се слага накрая, след всички останали. ... и най- накрая си слагам балсам без отмиване, от средата на дължините до върховете.
Олиата ги сменям, сега ползвам Bio Aragan Lakme. Редувам ги с коприната на CHI, matrix , Orofluido. Взех си за проба и едно от аптеката на Dove, за много суха и изтощена коса. За парите си е идеално Simple Smile
Балсамът без отмиване ми на Lakme за къдрава коса( моята е суха , чуплива и тънка). Слагам от време на време и един друг , но той е български(с пантенол) и не е за тази тема.
Продуктите ми не са топ, но на мен са ми ОК на този етап.

# 174
  • на последния етаж
Какви са впечатленията Ви от този продукт?
https://www.arlen.bg/product/1621/podhranvasht-krem-za-oformyane … -cr-me-133ml.html

# 175
Днес минах през един хеър шоп и реших да заредя с олио,  че ми свърши. Взех вела оил рифлекшънс -простете мързела да го напиша на английски, пиша от телефона :Д- иииии мирише добре,  но пак разочарование-адски леко олио е и опаковката ТЕЧЕ като се наклони в чантата.  Ужас. 
Ще го изхабя де,  но няма да замести еликсира.... 

Дадоха ми за сметка на това адски много тестери-около 20 бр на шампоани КМС Калифорния,  шварцкопф,  на олио и на Голдуел за къдрици.  Изумена съм,  имам около месец с какво да се мия и мажа безплатно!  Едно предимство да се пазарува на амясто вместо онлайн. 

# 176
  • Някъде там

Дадоха ми за сметка на това адски много тестери-около 20 бр на шампоани КМС Калифорния,  шварцкопф,  на олио и на Голдуел за къдрици.  Изумена съм,  имам около месец с какво да се мия и мажа безплатно!  Едно предимство да се пазарува на амясто вместо онлайн.  
Как ми се иска и тук да е така.
Тези дни минах през рибката и в чантичката нямам нито една мостричка Simple Smile

# 177

Дадоха ми за сметка на това адски много тестери-около 20 бр на шампоани КМС Калифорния,  шварцкопф,  на олио и на Голдуел за къдрици.  Изумена съм,  имам около месец с какво да се мия и мажа безплатно!  Едно предимство да се пазарува на амясто вместо онлайн.  
Как ми се иска и тук да е така.
Тези дни минах през рибката и в чантичката нямам нито една мостричка Simple Smile

То и за тука е изключение,  просто попаднах на добър магазин!  Simple Smile

# 178
Здравейте. Купих си Фузио дозата на Керастаз , но понеже в петък съм се записала при фризьорката ми за боядисване, искам да попитам кога трябва да се направи дозата? Преди боядисване,след боядисване, може ли в същия ден или трябва да е в друг?

# 179
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че нахлувам така в темата, която всъщност чета доста одавна, но имам нужда от вашето компетентно мнение.
Имам питания относно шампоан NAPURA S /00 Stamingen.
1.Подходящ ли е ли да се използва на прясно боядисана коса? Ако не е, колко време след боядисването може да се прилага?
2.Само веднъж ли трябва да се сапунисва косата, тъй като е на сух скалп? Ако трябва да се повтори, със същия шапоан или с друг?
3. След него слага ли се маска, балсам или само финиш? Ако да, кои маски са подходящи за комбиниране? Аз разполагам с възстановяващата маска на Епруваж, Лореал - Инфорсър и Абссолют рипеър липидиум, лилавия Профайбър, оранжевата Тиги, на Филип Кингсли - хидратиращия балсам, на Маракеш - маската чудо с конопено и арганово масло.
Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт