ЛОНДОН - 10

• 66 923
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!

Според вас дали в един ден може да се посетят Окото, Аквариума и Тъмницата?
Дали ще ни стигне времето и за трите, като деня ще бъде планиран само за тях.
Закупих билети от сайта на Мадам Тюсо, резервирах дата и час само за него и сега остава да резервирам и за останалите три ,но се чудя дали да са в един ден..удачно ли е?
Имате ли представа дали има някакъв срок, до кога трябва да задам датите и часовете за гореизброените три атракции?

Благодаря предварително!
Защо не разгледате тук:
https://www.expedia.co.uk/things-to-do/london-explorer-pass-3-4- … &pageNumber=1
Комбинираните билети излизат по-изгодно, още повече, че не са за определен ден, а са за брой посещения.
Аз успях да ползвам една промоция при закупуване на ваучер до 28.02.2019 за 4 посещения - излезе 49 лири на човек.

# 406
Много благодаря за бързите отговори, вече е късно,защото платих..113 паунда (за двама, като единия човек е на 15г.) за Мадам Тюсо, Окото, Аквариума, Тъмницата и Биг Бус.
Иначе разгледах по-подробно и видях кое горе долу колко време отнема и мисля,че ще успеем да разгледаме всичко.
Като време Окото - около 1 час, Аквариума и Тъмницата по около 2 часа.
Също така в последствие видях,че часовете могат да се променят 10 пъти,не знам до кога могат да се правят тези промени,но и това е добре.

# 407
  • срещу двата комина :)))
без проблем можете да ги разгледате Simple Smile

# 408
Здравейте!

Според вас дали в един ден може да се посетят Окото, Аквариума и Тъмницата?
Дали ще ни стигне времето и за трите, като деня ще бъде планиран само за тях.
Закупих билети от сайта на Мадам Тюсо, резервирах дата и час само за него и сега остава да резервирам и за останалите три ,но се чудя дали да са в един ден..удачно ли е?
Имате ли представа дали има някакъв срок, до кога трябва да задам датите и часовете за гореизброените три атракции?

Благодаря предварително!

Здравейте, при закупуване на комбо билети от сайта на Мадам Тюсо задължително ли трябва да посоча час за другите атракции? (За Мадам Тюсо е ясно, че трябва да посоча час)

# 409
Аз купувах декември комбиниран билет  за 3 атракции ,от сайта на мадам Тюсо, необходимо беше само за Мадам Тюсо да посоча час при закупуване, другите часове ги добавих в последствие. Трябва мадам Тюсо да и е първа атракция ако купувате от там. Това важи и за другите атракции, ако  купите от сайта на Окото, трябва Окото да ви е първа атракция.

# 410
  • София
Аз купувах декември комбиниран билет  за 3 атракции ,от сайта на мадам Тюсо, необходимо беше само за Мадам Тюсо да посоча час при закупуване, другите часове ги добавих в последствие. Трябва мадам Тюсо да и е първа атракция ако купувате от там. Това важи и за другите атракции, ако  купите от сайта на Окото, трябва Окото да ви е първа атракция.

Точно така. Ние също купихме комбиниран билет, но от машините в Мадам Тюсо, а после за другите атракции заявявахме час пътьом или буквално на опашката.

# 411
Благодаря, момичета! И да попитам друго, на машините в Мадам Тюсо важи ли намалението от - 40% за комбобилетите или е само ако купя от сайта?

# 412
  • София
Благодаря, момичета! И да попитам друго, на машините в Мадам Тюсо важи ли намалението от - 40% за комбобилетите или е само ако купя от сайта?

Спомням си само, че билета беше нещо около 55 паунда за 5 атракции - Мадам Тюсо, Окото, Аквариума, Тъмницата и Шрек адвенчър.

# 413
  • София
Здравейте! Планирам пътуване до Лондон в края на май за двама възрастни и един младеж на 15. Ще летим с Wizz. Като гледам сайта за летищния трансфер на National Express ми излиза по 17,50 паунда за тримата на посока (ще пътуваме до Падингтън, не до Виктория). Една позната, която е живяла в Лондон, ми казва, че няма смисъл да купувам предварително билети, защото на място излизали по 7 паунда на човек. Какво ще ми посъветвате - да купувам ли предварително и кога? Мога ли да изчакам още или цената ще се вдигне?

# 414
  • Пазарджик
Здравейте! Планирам пътуване до Лондон в края на май за двама възрастни и един младеж на 15. Ще летим с Wizz. Като гледам сайта за летищния трансфер на National Express ми излиза по 17,50 паунда за тримата на посока (ще пътуваме до Падингтън, не до Виктория). Една позната, която е живяла в Лондон, ми казва, че няма смисъл да купувам предварително билети, защото на място излизали по 7 паунда на човек. Какво ще ми посъветвате - да купувам ли предварително и кога? Мога ли да изчакам още или цената ще се вдигне?
Билетите закупени онлайн винаги са по-евтини отколкото  на място.

# 415
Здравейте,
Плануваме 5-дневно посещение на Лондон в края на май. За дете на 12г. единственият вариант, който откривам за намаление на градския транспорт е карта Young Visitor, която отстъпка се добавя към закупена стандартна Оyster карта. Правилно ли съм се ориентирала или нещо изпускам?
Другият ми въпрос е някой ползвал ли е талоните за отстъпка от зърнените закуски Kelloggs. Вчера случайно взех такава кутия и видях, че има намаления за London eye, обаче не се ориентирам могат ли да се ползват при закупуване на билети онлайн или само на място на касите?

# 416
Ние ще ходим края на юни. Дано дотогава простотиите около Брекзит да се изчистят. Келогс и аз загледах, но важи до април или май, което не ме устройва, уви
Чудя се и аз за трансфера, май не е рано да го купя

# 417
  • София/Севлиево
И ние се оглеждаме за второ пътуване ,но с този Брекзит съм в голямо чудене дали тази година изобщо ще стане.Иначе по Коледа и Нова година си изкарахме чудесно,но не ходихме никъде,където има вход(ММ отказа да дава пари за глупости,а и все пак имахме само 1000 паунда за 2 седмици,щеше да е глупаво да ги харча из музеите и да ходя сама,т.к.нито ММ ,нито детето са запалени по подобни неща).Е сестра ми ни заведе на няколко безплатни неща и съм все пак доволна.За следващо ходене със сигурност ще искам да отида пак в музея на Виктория и Албърт,т.к.за него нямах време.Единственото ,което ММ се нави да плати,бяха двупосочни билети за Fly Emirates и разходка с лодка по Темза.Беше навит и за аквариума,но не остана време...Но хубавото е,че винаги може да се качим на самолета и да идем.

# 418
  • София
Аз също искам отново в Лондон, но този път ще е лежерно ходене и дори бих искала да е някой дворец извън града.
Не виждам Брекзит какво би ме притеснил - аз съм турист и никой не би ме върнал, ако искам да изхарча едни пари в страната му, още повече ако е лишена от достъп до редица икономически благини и преференции на Европейския съюз и пазар.Единственото кофти в момента е високия курс на паунда.

# 419
Да, и аз уж така си викам, ама пък ще съм сама с децата, ако измислят някоя простотия с визи или други неща, ще е доста неприятно да търча в последния момент. Макар че с това темпо дотогава няма да знаят още излизат ли или не...

Общи условия

Активация на акаунт