Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да купя билети за трансфер от летище Лутън до гара Виктория?
Къде мога да купя карта за няколко туристически обекта?
Къде мога да купя самолетни билети за пътуване от София до Лондон между 30 юли и 12 август?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да купя билети за трансфер от летище Лутън до гара Виктория?
-
Къде мога да купя карта за няколко туристически обекта?
-
Къде мога да купя самолетни билети за пътуване от София до Лондон между 30 юли и 12 август?
-
Каква карта трябва да купя за пътуване с метрото в Лондон?
-
Какви са впечатленията от Лондонската тъмница (Лондонското тъмница)?
За ойстър - на мен до самото тръгване не ми беше ясно къде какво, затова реших да обясня. Купуват се от всяка метростанция и от магазинчета, които имат надпис, че продават. Ние купихме от метростанция. Има машини за това, всичко е много ясно за ползване. Могат да се платят с банкноти, монети и с карта дори. Та първоначално от вкараните пари се задържа 5 лири депозит, който се ликвидира, когато рефънднеш картата - реално никога не разполагаш с тези пари. Затова при първо издаване вкарваш поне 15 лири, защото минус депозита остават 10, 6.80 от които трябват за дневната тарифа. Тези 6.80 са две пътувания по 2,40 + трето по 2 и всичко останало става без пари - автобуси, метро, колкото и кога искаш в рамките на деня. На същите машинки си чекваш колко пари ти остават в ойстъра и си смяташ. Може да се вкарват от 5 лири нагоре. Гледаш да не остават много в края на почивката, защото апаратите рефъндвали до 12-13 лири.
. Моля, да не пишете само по един гол "запис" / това се отнася за всички, като цяло, не е насочено конкретно към Lukitooo13 / . Можете да разкажете , дали планирате посещение във Великобритания или вече сте били и какви са ви впечатленията. Не се заяждам, но според мен винаги има какво да се каже / разкаже за Лондон