ЛОНДОН - 10

• 66 980
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Здравейте!

Купих билети за 28.03 и връщане 01.04 с wizz air.За 4 нощувки ще сме.
Според вас тогава как е времето,ориентировачно ако може да споделите от опит.Знам,че няма как да се каже с точност, все пак там времето е непредвидимо,но все пак ще се радвам на мнения.

Другото,за което бих искала мнение от вас е относно хотела.Платих и трансфер с автобус между летище Лутън – Лондон (гара Victoria) с Greenline. (директно с билетите от Wizz air,не знам дали беше добра идея).Харесах този хотел : https://www.booking.com/hotel/gb/the-z-victoria.bg.html?aid=3490 … las_src=hp_iw_btn и се чудя дали да резервирам или още е рано за това.
Според вас локацията добра ли е? На мен ми се струва,че е на доста добро място ,но все пак никога не съм ходила и не ми е много ясно.

Ще съм много благодарна ако споделите вашето мнение, определено ще ми е от полза!
Хотелът е на перфектно място според мен, пеша може да се ходи до повечето ключови места. Бих резервирала на мига.
Времето в Англия е супер динамично - в рамките на няколко часа може да се сменят дъжд, слънце, облаци, ясно небе ... Абе готови за изненади . Била съм я края на април... И буквално умирах от студ , a през февруари
.. на слънце в грийн парк съм си хапвала сандвичи на пейка.

# 271
Здравейте!

Купих билети за 28.03 и връщане 01.04 с wizz air.За 4 нощувки ще сме.
Според вас тогава как е времето,ориентировачно ако може да споделите от опит.Знам,че няма как да се каже с точност, все пак там времето е непредвидимо,но все пак ще се радвам на мнения.

Другото,за което бих искала мнение от вас е относно хотела.Платих и трансфер с автобус между летище Лутън – Лондон (гара Victoria) с Greenline. (директно с билетите от Wizz air,не знам дали беше добра идея).Харесах този хотел : https://www.booking.com/hotel/gb/the-z-victoria.bg.html?aid=3490 … las_src=hp_iw_btn и се чудя дали да резервирам или още е рано за това.
Според вас локацията добра ли е? На мен ми се струва,че е на доста добро място ,но все пак никога не съм ходила и не ми е много ясно.

Ще съм много благодарна ако споделите вашето мнение, определено ще ми е от полза!
Мястото е много добро! Ако те устройва като цена - резервирай. Според мен не е рано. Внимавай за стаята - има стаи без прозорци.

# 272
Супер сте,много благодаря за бързите отговори.Май ще е този хотел.

А имате ли представа след като платих трансфера чрез Wizz Air те ще ми изпратят ли някакво потвърждение за самия трансфер/билет?Тъй като за сега няма нищо,а и няма инфо в сайта как стават нещата..

# 273
  • Бургас
Супер сте,много благодаря за бързите отговори.Май ще е този хотел.

А имате ли представа след като платих трансфера чрез Wizz Air те ще ми изпратят ли някакво потвърждение за самия трансфер/билет?Тъй като за сега няма нищо,а и няма инфо в сайта как стават нещата..

На мейла винаги съм получавала потвърждение - с резервацията, а после издават инвойс/фактура за покупката на билет или друго - пристига малко по късно на пощата.

# 274
  • срещу двата комина :)))
Хотела е на страхотно място, а билета идва малко преди полета, поне така беше при мен в други държави с Уиз Simple Smile

# 275
  • София
Здравейте,

Много благодаря за съветите! Набелязах доста апартаменти в районите, в които ми препоръча Z-Тина, които са в бюджета. Междувременно ми излезе един апартамент на много добра цена. Моля Ви (последно) за мнение за района и транспортните връзки. https://www.booking.com/hotel/gb/crompton-court-apartments.bg.ht … 98ff52#map_opened

Благодаря предварително!

# 276
  • Бургас
Здравейте,

Много благодаря за съветите! Набелязах доста апартаменти в районите, в които ми препоръча Z-Тина, които са в бюджета. Междувременно ми излезе един апартамент на много добра цена. Моля Ви (последно) за мнение за района и транспортните връзки. https://www.booking.com/hotel/gb/crompton-court-apartments.bg.ht … 98ff52#map_opened

Благодаря предварително!
Имам какво да кажа за този район Simple Smile Отсядала съм в тази зона. 
В кръга на шегата - там беше първото място, където видях български роми джебчии , чакаха си автобуса да се приберат от 'работен ден', но пък то навсякъде може да им станеш жертва.
Транспорт - много близо Wood green Tube station / от там 25-30 мин с метрото до централната част .
Има наблизо и  Overground - ако важат още офертите 2 в 1 и сте 4 човека купувате си карти за съответния период и зони, след което де възползвате от предимствата, които дават - прочети на първата страница / ако не си вече.
Района е приятен, с много магазини, нещо като МОЛ и е оживено , приятно, виждам и парк в близост. По спомени беше населен с гърци и турци / може и да бъркам. Според мен е ок , ако цената не те притеснява, времето за пътуване на ден, което трябва да се заделя - поне час общо за отиване и връщане и транспортните разходи, които   ще се направят.

# 277
Здравейте , другата седмица сме в Лондон за 4 дена. Планираме да посетим окото , тауъер бридж, уестминстърското абатство , лондонската кула , гринуич , един стадионите и евентуално зоопарка.Какви са вашите мнения за тези места + четох за emirates лифт дали си струва или ще е загуба на време ? Как се стига до Уиндзор и струва ли си посещението през зимата ?

# 278
  • Варна
Добра ви е програмата , като за първо ходене, но аз лично лифта бих го пропуснала . Защо не включите и Музея по естествена история, има няколко зали с препарирани животни , скелети  и т.н , ако сте с деца, ще им е интересно / само предполагам, заради зоопарка/. До Уиндзор има влакове, гарата е много близо до двореца ,5 минутки някъде.  Аз съм посещавала през лятото , но предполагам и зимата ще е добре, поне тълпи може да няма. Разглеждат се помещенията в двореца и параклиса / там се венчаха Хари и Мегън миналата година/ , градини почти няма, така че основно се стои на закрито , има някакви вътрешни дворове , но то е да стигнеш от една сграда до друга и да се поснимаш, на двора може , вътре не дават.Невероятен разкош е .

# 279
Лифта е в Гринуич, ние го съчетахме на отиване с корабче, а на връщане с лифта.Панорамата е страхотна и на нас много ни хареса.Като се слезе от него се качвате на железницата и преминавате през цялото Сити.Така по два различни маршрута до Гринуич виждате повече неща.

# 280
  • срещу двата комина :)))
Здравейте,

Благодаря предварително!

Лично за мене района е отвратителен Simple Smile Пълно е с българи и турци, мръсно е и гадно. Честно казано нищо общо с други квартали на Лондон Simple Smile Иначе е комуникативен, има транспорт както и магазини Simple Smile

# 281
Здравейте , другата седмица сме в Лондон за 4 дена. Планираме да посетим окото , тауъер бридж, уестминстърското абатство , лондонската кула , гринуич , един стадионите и евентуално зоопарка.Какви са вашите мнения за тези места + четох за emirates лифт дали си струва или ще е загуба на време ? Как се стига до Уиндзор и струва ли си посещението през зимата ?

На emirates лифт е екстремно, ако имате страх от високо. Ние се возихме вечерта , гледката е хубава заради светлините, но се усещаше вятъра как поклаща кабината по време на движение. На зоопарка не сме ходили, но посетихме аквариума и определено си заслужава.

# 282
Точно заради вятъра се чудя дали няма да е студено и в самата кабинка. Приблизително колко време си на лифта ?

# 283
  • Варна
Точно заради вятъра се чудя дали няма да е студено и в самата кабинка. Приблизително колко време си на лифта ?

Зависи в кой ден и по кое време на денонощието се возите:

Journey times
Monday to Friday: between 07:00-09:00, approximately five minutes.
After 19:00 every day: 12-13 minutes (for night flight experience).
All other times: approximately 10 minutes.

# 284
  • Бургас
В Уиндзор освен това, което са писали ще добавя и смяната на караула. Ритуал като пред Бъкингамският дворец. Не е всеки ден. Проверете си в кои дни е. Аз бях впечатлена. На метри разстояние от ритуала и оркестъра. Посетете също и куклен ската къща на Мери. Разбира се и всичко останало.

Ако сте любители на тениса направете и обиколка на кортовете на Уимбълдън и музея му.

Общи условия

Активация на акаунт