ЛОНДОН - 10

• 66 980
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, здравейте!
Изгубих се в дебрите на Лондонския транспорт, моля за помощ!
Имам резвервация за полет София-Лутън с Уизз за дати 22-25 март.
Проблемът ми е с полета на връщане, който е в 08.10 сутритна.
Хотелът е този - https://www.premierinn.com/gb/en/hotels/england/greater-london/l … tower-bridge.html

Адресът му е : 28 Great Tower Street, London,
EC3R 5AT

Въпросът ми е  с какво да стигна рано сутринта до летище Лутън - с автобус/И? Или с влак? Мисля, че метрото не ми е вариант, защото е в 05.30 първото. Няма да мога да стигна до към 06.30 на Лутън.

# 346
Траверс, от хотела да ти извикат такси някъде към 4 сутринта до Blackfriers, от там с влак до Luton Airoprt Parkway.Можеш да попиташ предварително колко ще ти струва.Така пътувах, но хотела ми беше по близо до гарата.Купи билет за влака предишния ден, влаковете са на 40 мин, виж в сайта.Дано да съм била полезна.

# 347
Stoyiana, благодаря! Ще обмисля и този вариант.

# 348
Моля за помощ. Апартаментите, които ме устройват като цена са основна в северната част на Лондон, чак до  Стратфорд. Добър ли е районът? Четох някъде, че в северен Лондон са мигрантите. Така ли е?

# 349
  • срещу двата комина :)))
Моля за помощ. Апартаментите, които ме устройват като цена са основна в северната част на Лондон, чак до  Стратфорд. Добър ли е районът? Четох някъде, че в северен Лондон са мигрантите. Така ли е?

да, така е, но все пак зависи коя част гледате Simple Smile някои са ужасни, някои добри

# 350
Да ме ориентирате къде да търся , без идеалния център, че цените са ми високи. И как да  разбера кой район е. Доколкото прочетох, ойстер карта е Най—изгодна за 1 и 2 зона. Или греша?

# 351
  • срещу двата комина :)))
Да ме ориентирате къде да търся , без идеалния център, че цените са ми високи. И как да  разбера кой район е. Доколкото прочетох, ойстер карта е Най—изгодна за 1 и 2 зона. Или греша?

да, няма смисъл да излизате от тези зони за туристическо пътуване . Лично на мен ми харесват южните квартали Simple Smile Но и около Нотинг хил и Батърсий също е много приятно. Най-важното е да гледате да е близо до метро Simple Smile

# 352
Пак да питам, че се омотах с трансферите...
От Лутън до къде да хвана автобуса , хотелът ни е точно до метростанция Earl court или нещо подобно. Гледам сайта easybus май от там трябва да избера от Лутън до еди къде си....хич не съм наясно с разположенията, помагайте.

# 353
Здравейте, искам само да кажа, че пак са пуснали талони от закуските с 50 процента намаление за Тюсо и окото.

# 354
Да питам за тия талони - има ли значение възрастта на детето/възрастните?

# 355
Различно - Adult is 12 and over at the Alton Towers Resort, THORPE PARK Resort, Chessington and Warwick Castle. Adult is 15 and over at SEA LIFE centres & Sanctuaries, Madame Tussauds Blackpool, The Blackpool Tower Dungeon and The Blackpool Tower Eye or The Blackpool Tower Circus. Adult is 16 and over at Shrek’s Adventure! London, LEGOLAND Windsor Resort, Madame Tussauds London, SEA LIFE London Aquarium, Weymouth SEA LIFE Adventure Park & Jurassic Skyline The London Eye and York and Edinburgh Dungeons. Adult is 18 and over at LEGOLAND Discovery Centre Manchester.

# 356
  • София
Пак да питам, че се омотах с трансферите...
От Лутън до къде да хвана автобуса , хотелът ни е точно до метростанция Earl court или нещо подобно. Гледам сайта easybus май от там трябва да избера от Лутън до еди къде си....хич не съм наясно с разположенията, помагайте.
National express имат спирка от Лутън точно на Ърлс корт.

# 357
Различно - Adult is 12 and over at the Alton Towers Resort, THORPE PARK Resort, Chessington and Warwick Castle. Adult is 15 and over at SEA LIFE centres & Sanctuaries, Madame Tussauds Blackpool, The Blackpool Tower Dungeon and The Blackpool Tower Eye or The Blackpool Tower Circus. Adult is 16 and over at Shrek’s Adventure! London, LEGOLAND Windsor Resort, Madame Tussauds London, SEA LIFE London Aquarium, Weymouth SEA LIFE Adventure Park & Jurassic Skyline The London Eye and York and Edinburgh Dungeons. Adult is 18 and over at LEGOLAND Discovery Centre Manchester.
Благодаря. Важното е да са до 5 човека, нали?

# 358
Ако става дума за талоните от Келлоггс, тогава трябва да купите билет за дете или възрастен и с него безплатно може да мине още само един човек като използва 1 талон. За семейство с 2 деца - купуват 2 детски билета и използват 2 талона за възрастните. Тук са условията на промоцията - http://grownupsgofree.kelloggs.co.uk/

# 359
Благодаря. Важното е да са до 5 човека, нали?
Да, за 5.

Общи условия

Активация на акаунт