На пазар във Варна - 50 тема

• 58 124
  • 749
  •   2
Отговори
# 375
Имате ли наблюдения за ученическите тетрадки къде са на добра цена?

# 376
  • Варна

В Шихо...

# 377
В Шихо...
Докато си пусках запитването се сетих, че миналата година за първи път купувах от там. Бяха хубави и на добра цена. Дали са заредили вече с тетрадки?

# 378
  • Варна
Да.
Поне в магазина на Червения площад още онзи ден бяха заредили за ученическата кампания. Може и по-рано да в било. Сега е моментът за спокойно пазаруване. Има стока, а хора - все още не.

# 379
  • Варна
Здравейте!
Препоръчайте ми хубаво и спокойно място за романтичен уикенд БЕЗ дете в близост со Варна (100-150км)

# 380
  • Варна
Да.
Поне в магазина на Червения площад още онзи ден бяха заредили за ученическата кампания.

Да, точно в този на Червения онзи ден имаше тетрадки.

# 381
Здравейте!
Препоръчайте ми хубаво и спокойно място за романтичен уикенд БЕЗ дете в близост со Варна (100-150км)
Комплекс Черни връх препоръчвам
http://chernivrah.com/

# 382
Момичета трябва да сменя вратата на банята.Трябва ми най обикновенна ПВЦ -препоръчайте ми фирма,но да са коректи,че предния път при смяната на вратите така се разправях с фирмата при която ги бях поръчала,че като се сетя още ме е яд.

# 383
Ние сменяхме скоро врати на банята-ПВЦ -кафеви ,по 350 лв ни струваха.
И дограмата сменяхме при същите хора.Хубаво ни направиха всичко,работят по -евтино ,но бавят и не спазват срокове Simple Smile

# 384
  • Варна
Eni21, мерси, сега ще го погледна.

# 385
  • Варна
Момичета трябва да сменя вратата на банята.Трябва ми най обикновенна ПВЦ -препоръчайте ми фирма,но да са коректи,че предния път при смяната на вратите така се разправях с фирмата при която ги бях поръчала,че като се сетя още ме е яд.
ЕС Ен Пласт. Една от големите фирми. Работят евтино. В Бриколажа има  готови врати, ако е стандартен размер.

# 386
  • Варна
Здравейте, някой може ли да сподели откъде мога да закупя празни бебешки бурканчета (190мл)? По магазините намирам само от 314мл.

# 387
Здравейте,къде мога да си напълня балони с хелий и с каква трайност?А някой запознат дали се продават някакви малки бутилки с хелий,къде и на каква цена?

# 388
  • Варна
Здравейте,къде мога да си напълня балони с хелий и с каква трайност?А някой запознат дали се продават някакви малки бутилки с хелий,къде и на каква цена?

https://www.marballoni.com/kontakti
Оттук купувах миналата година. Става бързо. Трайността мисля че беше няколко дни, поне 2-3, после се смаляват.

# 389
  • Варна
Здравейте, моля препоръчайте ми учител по немски за 16-годишна госпожица.

Общи условия

Активация на акаунт