На пазар във Варна - 50 тема

• 58 183
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Момиченца, един въпрос имам с леко медицински оттенък.
Зъболекарката каза да направим на щерката тест за чувствителност към местни анестетици при алерголог, в МЦ Хелиос (ако не намеря другаде), имате ли представа колко може да струва този тест?

# 91
  • Варна
30лв. Но инфото ми е от преди 3 години.

# 92
Цитат на: Киса link=topic=1047445.msg37022983#msg37022983 date=15 31228538
Момиченца, един въпрос имам с леко медицински оттенък.
Зъболекарката каза да направим на щерката тест за чувствителност към местни анестетици при алерголог, в МЦ Хелиос (ако не намеря другаде), имате ли представа колко може да струва този тест?

Правят го джипитата и педиатрите без проблем.  На сина ми трябваше да вадят млечен зъб с локална анестезия. Питах Зъболекарката от кого трябва да е - тя каза медицинско лице, може в център но може и при педиатъра. Сестрата с педито ги направиха на детето, а педито написа заключение на онзи зеления лист с подпис и печат. Излезе ни безплатно.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 17:13 от _re_ge

# 93
  • Варна
О, значи може и направление от личния лекар да поискам?

# 94
О, значи може и направление от личния лекар да поискам?
За какво ти е направление? Педиатъра на детето може да направи теста.  Нали са ви дали ампули?

# 95
  • Варна
Нищо не са ни дали. Просто написа на една бележка към алерголога какъв тест трябва да се направи.

# 96
Нищо не са ни дали. Просто написа на една бележка към алерголога какъв тест трябва да се направи.
На бележката трябва да пише вид лекарств или лекарства . С тях се прави теста. Предполагам където и да го правиш ще искат да си купиш тестовото лекарство. На нас зъболекарката ни беше дала едни ампулки,  защото тя не работи явно със стандартни лекарства. Не знам как става при алерголозите но тези проби трябва да се вземат/ купят от някъде. Възможно е по лабораториите за тестване да имат такива, но не знам дали алерголозите имат. Може би вие трябва да си купите. Защо все пак Не се  консултираш с личния лекар, тя ще има какво да те посъветва. Аз примерно не знаех че тя може да прави такива тестове. Звъннах й да я попитам къде мога да направя защото бяхме с ограничено време. Тя направо ми предложи да си купя ампулите и да отидем при нея. Като разбра че зъболекарката ни е дала ампулите стана още по-лесно - направо ни предложи да ни ги направят в кабинета. Аз обаче не знаех дали зъболекарката и хирурка който щеше да вади зъба ги устройва затова им звъннах. Зъболекарката каза че й трябва заключение от медицинско лице с печат и да е на онова зеленото листче с заключението и печат я устройва и нея и хирурга. Заради това заключение от медицинско лице примерно в център надежда където звъннах  ми казаха че ще го направят теста веднага , а заключение ще ми напише дежурния за момента лекар. Аз обаче като разбрах за педиатърката не помислих да го водя детето на друго място.

# 97
Момичета, знаете ли дали Била на  Колхозен пазар отвори? Беше обявено за днес, но дали не са сменили датата?

# 98
  • Варна
На бележката трябва да пише вид лекарств или лекарства . С тях се прави теста.

Да, пише 3 вида.
Звъннах аз на една алерголожка, каза, че тестът струва 40 лв. Попитах с направление има ли опция да се направи, да, има, тогава цената ще бъде 15 лв.
-------------------------------------------------------------------
Да попитам момчешки тениски с якичка /за 3-годишно/ къде да търся? В моловете в кои магазини? В Лидл погледнах, това, което имат в момента, не ми допадна като материя и цветове.
Подобна ми трябва:

# 99
  • Варна
Момичета, знаете ли дали Била на  Колхозен пазар отвори? Беше обявено за днес, но дали не са сменили датата?
Утре. На 12-ти.

# 100
  • Istanbul
В някой от магазините в мола да сте виждали дамска розова тениска с якичка? Thinking

US POLO Simple Smile

# 101
  • ВАРНА
 Днес Била работеше,но ще се влиза само през входа с ескалатори.

# 102
# 103
Днес Била работеше,но ще се влиза само през входа с ескалатори.

Благодаря ти! А това сигурно ли е? На телефона на магазина никой не отговаря, а на националния телефон на клиента ми отговориха, че работи от 05,07.   Това имали като информация. Много са зле !

# 104
Работи със сигурност, посетих я преди малко!

Общи условия

Активация на акаунт