ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Хаха, по дънките го познах  Laughing
Хайде, последно за тази вечер. Тук го познах по прическата  Crazy Laughing
Скрит текст:

# 526
Митето с чужди дънки ли е? Като ги гледам са му поне 5 номера по-големи Joy
Майче, да и тримата играха много добре, хареса ми. Билалов за първи път го гледам на живо и определено много повече ми хареса, отколкото във филмите, които съм гледала с него.

# 527
Скрит текст:

Горното съм аз точно в този момент. А щях да си лягам...ама моля ви, качвайте по-често такива снимки, много е яко BlushBlushBlush Ужасно много е яко!

Диди, ама нека се подмазват, има ефект Heart Eyes

Така, най-тържествено обещавам, че ще разбера къде живее Митето(всъщност знам квартала), ще позвъня на вратата, той ще отвори, ще вляза, ще го погледна с влажни очи, ще го прегърна, докато го гледам в очите ще му махна колана, ще му разкопчая дънките и....
Скрит текст:
ЩЕ ГИ ИЗГОРЯ
Перла, това са му дънките от 1992ра...

Оооооо, на последната снимка е готин, въпреки прическата! Откъде я намери бре, не съм я виждала! Браво!
И балеринската ми харесва, всичките ми харесват Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 22:50 от Анонимен

# 528
Дона,
Скрит текст:
във фейсбук, пускаш на търсене името, но не отиваш на профила, а кликваш да ти излязат всички резултати от търсенето. Cлед това отиваш на снимки и излизат всички публични, на които тагнат  Wink

# 529
Златна Злати Hug  Благодарско Simple Smile

# 530
Дона, не знам кое е по-зле при  дънките за мъже - 5 размера по-големи или тези 2 размера по-малки Grinning

Перличке, аз харесвам много Билалов още от Под прикритие, във Връзки не особено, то по-скоро героя му де Grinning, а в театъра само тук съм го гледала.

# 531
Ама трябва да документираш надлежно всичко  - от позвъняването до изгарянето на дънките, вкл. свалянето им Joy За след това не държа Stuck Out Tongue Winking Eye
Айде още една
Скрит текст:

# 532
Заместникът на Шерлок, откъде знаеш квартала? Thinking

# 533
Майче, онзи ден отивам в един мол - всички мъже с дънки 2 номера по-малки - мега тесни и късииииии! Ужас бе! Чудех се аз ли съм сбъркана, не им ли смачква.....дреболиите? Joy

Оооо, Перла, много добре - панталон и риза, почти съм умряла вече, как обичам костюмирани мъже.....
Ще документирам, какво да ви правя...и изгорелия плат ще снимам Joy нали мисля за добруването на темата Wink

Диди, на лайфа го попитаха и той си каза
Скрит текст:
че живее в Толстой

# 534
От миналата страница се опитвам да кажа - Билалов мнооооооого ме кефи! Зверски! Разделям двойки я гледах наскоро, хареса ми, една от малкото интелигентни комедии, които съм гледала.
В Козата или коя е Силвия? е страхотен Simple Smile А и пиесата е много добра и нетрадиционна. Там играе и НВЮВ - по-малка роля

# 535
Диди, на лайфа го попитаха и той си каза
Скрит текст:
че живее в Толстой
Ясноооо, това съм го пропуснала. Непознат за мен квартал, но пък тя и Варвара ми беше непозната, ама я разучих. Ако искаш да търсим блока, свиркай Animal Joy Cat

# 536
Доне, не умирай още бе, поне изчакай да го видиш на живо JoyJoyJoy
Айде, сега две на Диде, мисля, че не сте ги виждали
Скрит текст:

# 537
Не знам дали ще посмея да направя каквото и да е, ако го видя на живо FlushedFlushed Тогава най-много да припадна от притеснение хаххаха

ААААА, първата снимка!!!!! падаам от смях!

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 23:24 от Анонимен

# 538
Еееее време е вече да започнем да събираме пари на това момиче за едни нови дънки. Animal Smile Cat

# 539
Еееее време е вече да започнем да събираме пари на това момиче за едни нови дънки. Animal Smile Cat

Защо? Взимаме онези на Митко - добра шивачка ще направи 3 чифта за Диана Wink Уредена е

Забравих да кажа - отвратително широката оранжева риза, която е сложил над дънките, също ще бъде изгорена...или ще направим 3-4 блузки за Диде Wink

Общи условия

Активация на акаунт