ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Роси, този цитат последния особено прекрасно пасва на нашия майстор на словото Grinning

А за несгодите - предвидили сме, де - Тони ще наритва брат си, Зорница ще го изгони от родилната зала, все ще има някакви драматични драми. За повече сърце не ни дава да измислим Grinning

Това не са несгоди, мила моя.....Тони преживя две трансплантации и почти умря, Марио очакваш да мине с това?
Веднага мога да измисля гадории, но ще ме изгоните от темата, форума и държавата.

Това сериозно ли е плаката? Много яко Joy

Офтопик - бе да няма мач Левски - ЦСКА днес? Пълно е с полиция...

# 676
# 677

Just ahead!
Дайре? Гайда!  
Мале на Малена мале манекен!!

# 678
Има отново някаква делегация, от вчера е пълно с полицаи, Доне.

Това ми е любимата песен за кайсиите. За плодовете говоря.

# 679
Дона, мислиш, че Марио мина тънко с проблемите? Dizzy Face

Ох, бе Ди, направо мисля, че се забавихме с тоя клип Joy

# 680
Ааа, да, китайците.

Песента мнооого я обичам, колко съм я въртяла Joy
Айде, ще се поздравим, когато вземем награда Wink

# 681
Москита, това, което търсим само инструментал ли е, лиричен такъв? Simple Smile

П.П. Аз обичам кайсии. И сладко от тях /по изключение/. Нямам против да вземат златна кайсия Simple Smile

# 682
Ох, бе Ди, направо мисля, че се забавихме с тоя клип Joy
WE LIKE TO PARTYY.
Имам една особено любима част от текста, но дали ще ме глобят, ако я споделя?
Скрит текст:
пишка балатум

Дона, ти израза "полят изпит, взет изпит" чувала ли си? Искам, ако спечелят Златната Кайсия, лично да дойдат да ми благодарят!

# 683
Перличке - да, инструментал е, от някой от епизодите на ОЖ е, ама сега ми изхвъркна от ума от кой Grinning

Димитрова, излагаш се! Въпросът не е дали, а колко награди ще спечелят Sunglasses

# 684
Димитрова, излагаш се! Въпросът не е дали, а колко награди ще спечелят Sunglasses
Отивам в ъгъла.
Добре то звучи още по-добре: Когато спечелят и нашият кайсийчо спечели, да дойде лично да ми благодари. Sunglasses

# 685
Аз залагам, че ще спечелят поне две кайсийки Joy

# 686
Скрит текст:
Роси, този цитат последния особено прекрасно пасва на нашия майстор на словото Grinning

А за несгодите - предвидили сме, де - Тони ще наритва брат си, Зорница ще го изгони от родилната зала, все ще има някакви драматични драми. За повече сърце не ни дава да измислим Grinning
Това не са несгоди, мила моя.....Тони преживя две трансплантации и почти умря, Марио очакваш да мине с това?
Веднага мога да измисля гадории, но ще ме изгоните от темата, форума и държавата.

Това сериозно ли е плаката? Много яко Joy

Офтопик - бе да няма мач Левски - ЦСКА днес? Пълно е с полиция...

Дона, кажи им го, защото ми се струва, че много тънко искат да минат Joy Направо по тъча бягат Simple Smile Трябва някой да ги приземи сега, щото после направо ще се наложи да ги свестяваме Rolling EyesSmile

# 687
Вижте сега, ако ми кажете, че Зорница е минала метър, макар и с известни уговорки, мога да го приема.
Обаче Марио...на Марио му се разказа играта и въпреки че не е загубил никакви органи (айде само първата трансплантация на Тони да не я пишем заслуга за тоя сезон :Р), мина през не един наистина критичен момент.

Иначе ние сме наясно, че ще ни залеят с гадории. Затова се възползваме от все още липсата на информация, та да си мечтаем каквото си искаме. После като се сблъскаме с действителността, няма да има мечти. Само ще кълнем сценаристите.

# 688
  • София
Смятам преди сезона да си прочета за мистър Дарси и да си припомня, че за голямата любов няма обстоятелства и пречки. Simple Smile И така по-лесно ще понеса гадориите, които ще изсипят върху младото семейство Ковачеви.

И да кажа, че Вездесъщият ще спечели много буркани сладко от кайсии, защото ако са под формата на плодове няма как да пренесат толкова много Wink

Обаче, Дона ме подсети за един морален проблем, който имам и се надявам запознатите да ми помогнат. Значи аз със Батко имам сериозни различия относно футболните отбори, които подкрепяме. Но с НВЮВ, о небеса, подкрепяме един и същи отбор - ЦСКА. Та въпроса ми е Банков от кой отбор беше в 4 сезон, и как се казваше онзи хокейния тим, където игра? (Моля бъдете снизходителни към мен).

# 689
Перла, виждаш ли какво става? А сме казали “А” за Марио и Москиту пали моторетката - тя е аз в Марио вариант Joy Joy

Ето го отборът- Ред Стар някакви:

https://m.facebook.com/redstarsofia/

Общи условия

Активация на акаунт