ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 645
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
О, Перла, на мен снимката ти много ми харесва - толкова нежна Simple Smile Приятна изненада е Simple Smile
Целувки обичам да хапвам и да правя Simple Smile Тези не са мои, но ви черпя виртуално Wink

Злати, в такъв случай айде една неизненадваща:

# 556
Честит празник и от мен. Kissing Heart Пожелавам си догодина по това време от екипа на филма да са ни заредили с още много целувчен материал, с който да се поздравяваме.

# 557
Сори за офтопика, но със сигурност в Несебър се снима нещо, от доста време има екип там. А Лютаков се е отбелязал, че снима Опърничавите в Несебър /може да е с друг екип, не знам/. Та Батко сигурно е във Варна по негов си повод, едва ли е свързано със снимки Grinning

# 558
Абе яко снимат по морето в момента - Лютаков; Александър Сано (тоест Косъма) в Свети Влас и пак Несебър - Ускорение(качи бая снимки), а във Варна нов сериал пак на Нова - Фалшив герой.
Велислав може просто да почива във Варна де, ама не пречи да го разнищим Joy

Иначе за Дяволското гърло - Т. Духовникова и Вл. Карамазов качиха снимка от монтажа и написаха да го очакваме вече “съвсем скоро”. Дали няма да го пуснат още през август? Или пък през септември - но това може да значи забавяне на ОЖ...не че не може да ги излъчат паралелно...разсъждавам си

# 559
Пропусна Диана - и тя е на снимки във Варвара, ама с телефон JoyJoyJoy

# 560
Ще летим ли до Варна? Цяла седмица мисля дали събота и неделя да не ходя и се отказах Joy Нищо, на 7ми октомври

Дона, от снимката ти ме сви пак панкреаса. Flushed Гладна съм!
В твоя чест се опитвах да намеря нещо веган, био, еко, меко в магазинчето до работа...намерих едно барче с овесени ядки и банан - пише, че е веган и без гмо. Хареса ми Blush

Пропусна Диана - и тя е на снимки във Варвара, ама с телефон JoyJoyJoy
Извинявам се най-официално!

# 561
Може да направят както с полицаите - до четвъртък ОЖ, в петък Дяволското гърло. Той колко епизода е? Нищо чудно бързичко да свърши.

# 562
Моски, инфото е, че е мини сериал - 10-12 епизода някъде. Не се знае дали ще има сезони (ако има рейтинг, сигурно ще го продължат).
Сега...да не всея смут, но аз нямам против да има да речем по 3 епизода ОЖ на седмица - предпочитам да са по-малко, но стегнати, динамични и интересни. Тези серии - пълнежи и разводняването на историите ме дразнят

# 563
Ааа, не, не, тази схема не е добра Grinning А и полицаите ги даваха в петък след ОЖ - така ме устройва повече.
Дона, съгласна за разводняването, но ако са им поръчали 52 епизода, толкова ще бъдат, а ако са по 3 на седмица много ще се удължи излъчването на сезона.

# 564
Пробвах се да обърна малко шибано внимание на румънската група, която Батко промотира, но не ми се получи 😁🙄

# 565
Mоите наблюдения са, че есента и зимата пускат по три епизода седмично, пролетния сезон - по четири.
За Дяволското гърло и аз си мисля, че ще го дават веднъж седмично.
Дона, колажът с целувките е жесток  Heart Eyes

Kакво ли да му нищим по тия снимки, които качва  Rolling Eyes Oсвен, че в 4 ч сутринта не спи  Laughing

# 566
Гледам колажа с целувките на МиЗ и сърцето ми поддава Joy КАто ги гледаш всичките некуп...пффффф

Злати Heart

Майче, има ли гифче с целувката им в склада? Тази със странния ъгъл на снимане? Само тя липсва тук

# 567
Mоите наблюдения са, че есента и зимата пускат по три епизода седмично, пролетния сезон - по четири.
За Дяволското гърло и аз си мисля, че ще го пускат веднъж седмично.
Дона, колажът с целувките е жесток  Heart Eyes

Kакво ли да му нищим по тия снимки, които пуска  Rolling Eyes Oсвен, че в 4 ч сутринта не спи  Laughing
аз се събудих някъде 45 минути, след като го беше публикувал. Леле, викам си, пак е имало купон до зори 😁

# 568
Дона, коя "целувка" - тази ли?
Нея по-добре не я слагай, ама ти си знаеш Joy

# 569
Ааааа не съм съгласна по три епизода н аседмица. Моля, моля.

Дона, Hug
Скрит текст:
малко реклама, много вкусни

Общи условия

Активация на акаунт