ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 630
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Е защо? Аз и нея си я харесвам. Само не знам по скалата на техниката къде попада Joy

# 571
Дона, коя "целувка" - тази ли?
Нея по-добре не я слагай, ама ти си знаеш Joy

На мен ми е много любима, защото имаше един момент от нея, където Батко лекичко си понамести устните спрямо нейните и така да се каже....я обхвана по- добре Kiss
Много хубаво се получи KissLipsKiss

# 572

Хаха, Диана така си е стиснала устните, че чак сега ми стана ясно какво не беше наред с тая целувка  Laughing

# 573

Ама вижте само колко е хубава тази целувка!!!!! Ох, коремът ми стана на топка, все едно мен целуват! Как хубаво я е хванал за врата...ох, не мога, прекрасна е. Освен това на колажа една от сцените им има две снимки, другите са с една.,...just saying, забелязахте ли Wink

Прекрасна е, изобщо не ми е стисната и техничарска. Само някой да е казал нещо за техника, няма да ми разваляте и тази целувка!
Ох, не е истина...и как се наведе към нея

# 574
Ааа, Злати, ще ме прощаваш, това е грешен ефект на снимката, Диана на тая целувка изобщо. Ама изобщо не е със стиснати устни. Майче, дай гифчето на Тома Неверни Joy

# 575
Аааааа на мен ми е много любима тази целувка, защо пак се връщаме да я съсипваме с техники. Беше прекрасна! Точка.

# 576
Мисля пак ще се върнем на схемата 3 епизодана седмица, сякаш есенно-зимния сезон е по-дълъг, а и ще има и други предавания, биг/вип брадър със сигурност. Нямам проблем да речем  резнат до 40 епизода, за да нямат време за излишни глупости и да върви по-стегнато действието. Финала можеха в един час да се сместят, нямаше смисъл от двучасов епизод.
Дона, Моски ето, аз я определих, че са като рибоци Joy имат къде много по-добри :

# 577
Е защо? Аз и нея си я харесвам. Само не знам по скалата на техниката къде попада Joy
Москита, тази е най-техничната от всички Joy
Иначе и аз харесвам самата идея за целувката, но...знаеш ми мнението по въпроса.

Злати, не само Диана си е стиснала устните, а и Велислав се е центрирал доста нагоре от тях Grinning

Дона, съжалявам Gift Heart нищо не ти развалям, то просто се вижда Grinning Пък и нали е ден на целувката, не обръщай внимание на техниката Wink

# 578
Мисля пак ще се върнем на схемата 3 епизодана седмица, сякаш есенно-зимния сезон е по-дълъг, а и ще има и други предавания, биг/вип брадър със сигурност. Нямам проблем да речем  резнат до 40 епизода, за да нямат време за излишни глупости и да върви по-стегнато действието. Финала можеха в един час да се сместят, нямаше смисъл от двучасов епизод.
Моски ето, аз я определих, че са като рибоци Joy имат къде много по-добри :

Тази целувка е толкова хубава, че обърках думата "колажа" и 3 пъти се връщах да си оправям коментара..мале,р азтреперах се от гифчето!

Дона, съжалявам Gift Heart нищо не ти развалям, то просто се вижда Grinning Пък и нали е ден на целувката, не обръщай внимание на техниката Wink

Гледай си работата!!! Joy

# 579
Вие сте ужасни жени и аз повече няма да си играя с вас! Joy

Аааааа на мен ми е много любима тази целувка, защо пак се връщаме да я съсипваме с техники. Беше прекрасна! Точка.
Точно така Kissing Heart

# 580
Добре де, ще се съглася с вас  Stuck Out Tongue
Aко не си гледал епизода, по снимката можеш да си помислиш, че чак й е неприятно  Laughing Hо всъщност, тя е просто тъжна и разстроена и затова изглежда още по-неестествено  Simple Smile

Злати, не само Диана си е стиснала устните, а и Велислав се е центрирал доста нагоре от тях Grinning
Joy Забелязах, но реших поне за това да си трая, че ще ни убият с камъни  Joy

# 581
Това и смятам да направя! Joy
Вие сте ужасни жени и аз повече няма да си играя с вас! Joy

Аз пък по-първа няма да си играя с вас и ви изоставям! JoyHug

# 582
Жива да не бях!  Това ще си го сложа в рамка Joy

Моски, мазниш се заради ужасната снимка на Димитър, която постна вчера, а? Та трябваше другите да те отсрамват.

Добре де, ще се съглася с вас  Stuck Out Tongue

Добро решение Wink

# 583
Е не може сериозно да казвате, че тази е добра като тази да речем.....коя не толкова дива като изпълнение, тази под покрива - едвам се целунаха там, ама беше много добра, а тази, тццццц Joy

# 584
Joy Забелязах, но реших поне за това да си трая, че ще ни убият с камъни  Joy
Злати, аз затова си мълча и за другите целувки JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Айде, отивам да си играя с други деца, докато тук не е станала някоя черепна травма Joy

Общи условия

Активация на акаунт