ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 647
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Прекрасна усмивка има, много е лъчезарна Heart, айде и сценаристите да направят така не само Диана, а ми и Зорница да е ухилена по този начин:

# 586
Е не може сериозно да казвате, че тази е добра като тази да речем.....коя не толкова дива като изпълнение, тази под покрива - едвам се целунаха там, ама беше много добра, а тази, тццццц Joy

Майче, за мен всичките им целувки са еднакво добри. Наситени с различни по сила емпции, но...обичам ги еднакво и всяка една ме вълнува.
Без онази в линейката де, знаем защо.

# 587
Майче, нали си във ваканция? Малко гифчета да поръчам?

Боже мой, каква краставица! Обичам я!

# 588
Никого няма да убиваме, просто ще ви забраним да коментирате целувките през следващия сезон, тия вече ги опорочихте Grinning

Обаче аз имам въпрос към техничарките Grinning
Да разбирам ли, че тука всичко е техническо майсторство, а в предния сезон - не?

И да ви кажа, че като почнете да ми обяснявате кой къде е избягал от ъгъла на целуване и почвам да си представям как преди това измерват с транспортир и пергел къде точно да се центрират Joy

# 589
Аз говоря изцяло само за изпълнението на целувката, за нищо друго, все едно хора, които за първи път се целуват...

Злати, аз затова си мълча и за другите целувки JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Айде, отивам да си играя с други деца, докато тук не е станала някоя черепна травма Joy
Оууу, ти и за другите имаш забележка??? Недей казва, че Моски ще те прати при мен в деветия кръг на ада да се пържиш Joy

Дона, да, но вероятно след обед мога да ги направя, казвай Simple Smile

# 590
Е, Майче, спиш! Не че има забележка към някоя, всичките са под ножа. Grinning Според Злати и Перличката всичките целувки между двамата са измама и те всъщност много внимават да не си уцелят устните Grinning

# 591
Никого няма да убиваме, просто ще ви забраним да коментирате целувките през следващия сезон, тия вече ги опорочихте Grinning

И да ви кажа, че като почнете да ми обяснявате кой къде е избягал от ъгъла на целуване и почвам да си представям как преди това измерват с транспортир и пергел къде точно да се центрират Joy

Целувките в следващия сезон ще са най-вече на Тони, а той не играе техничарската, при него всичко е със страст и е истинско Wink Той не може да се преструва, хвърля се с 200, така че просто няма да има за какво да се хванат Wink

това с транспортира беше добро Wink

Майче - в бара, където Тони беше прав и каза на Зорница "не съм тъпак" (след оня нескопосан опит за целувка) - без частта с целувката
Където я гледаше като жално кученце и я попита - Има ли място...в таксито?
Където Марио бутна Тони в коридора и го прегърна(докато малкия се обясняваше) след като разбра, ч енаркоманът е нападнал Калин - обичам ги там Heart

# 592
Дона, ето ти хубав Митко. По-добра от тази не мога да изнамеря, то и без това има десет снимки Sad

# 593
Дона, ето ти хубав Митко. По-добра от тази не мога да изнамеря, то и без това има десет снимки Sad
Скрит текст:

HugBlush

# 594
Защо не мога да ви харесвам коментарите със сърца и смеещи се човечета? Animal Cat

# 595
  • София
Пак сте подхванали обстоен анализ на целувките. Аз пак да си кажа, че ми е все тая за техниката - на мен ми харесват, защото усещането, което ми оставят е, че се обичат. Пък другото са подробности и да ви кажа, май по-добре, че не са чак толкова технични, че си представете какво щеше да се случи по жълтите издания. Мисля, че нито един от двамата замесени изгарят от женалие да си го причиняват.

Чудя се този пост на Батко колко ли дълго ще просъществува преди да бъде изтрит или променен Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 10:44 от rosita_ta

# 596
Ограничени сме от към възможности, Ди. Само можем да се оценяваме като полезни Grinning

Роси, те и сега леко ги подхванаха даже. Иначе и моето мнение е същото - мен ме радват и ми предават посланието за влюбени гугутчици Grinning

# 597
Ааа ограничена е точното определение, Моски. Полезни сте ми всички Hug
Hug
Абе вие като целувате човека, когото обичате, следите ли се какви техники използвате? Grinning Ааааа

Обичат се! Батко е по-напорист. И така Joy

# 598
И сега, като почне новия сезон и, понеже са прочели нашите размисли, и като се развихряяяяят, ще отнесат главите на Златето и Перличката Heart Eyes Joy

# 599
Абе вие като целувате човека, когото обичате, следите ли се какви техники използвате? Grinning Ааааа
Аз не се целувам. Пазя се. Grin

Общи условия

Активация на акаунт