ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Абе вие като целувате човека, когото обичате, следите ли се какви техники използвате? Grinning Ааааа
Аз не се целувам. Пазя се. Grin
Викаш да не става прекалено лично а? Joy

# 601
Дона, той и Марио се пази известно време и после утече, така че внимавай Joy

# 602
Абе вие като целувате човека, когото обичате, следите ли се какви техники използвате? Grinning Ааааа

Мани, ще взема да се влюбя и отиде здравия ми разум. Изтръпвам само като си го помисля.
Никакви целувки, студено сърце и сериозно отношение към фаянса в банята.

# 603
  • София
Скрит текст:

Мани, ще взема да се влюбя и отиде здравия ми разум. Изтръпвам само акто си го помисля

По Калин Генадиев, те такива като теб, дето говорят колко са студени и сериозни най-много налапват въдицата. Така че уважаема Дулсинея Дона, вложи цялото си старание и се пази Wink

# 604

Мани, ще взема да се влюбя и отиде здравия ми разум. Изтръпвам само като си го помисля.
Плочките в банята само ги миеме Laughing

# 605
Скрит текст:
Плочките в банята само ги миеме Laughing
Трябва си, едни определени плочки бая мръсотии видяха JoyJoyJoy
Вера беееее, разби ме!
По Калин Генадиев, те такива като теб, дето говорят колко са студени и сериозни най-много налапват въдицата. Така че уважаема Дулсинея Дона, вложи цялото си старание и се пази Wink
Опитвам се, засега удържам фронта. Hands MuscleHands Muscle

# 606
Дона Жулиета, ще изгориш! Тези дето най-се пазят.... Nature Fire

# 607
# 608
Абе яко снимат по морето в момента - Лютаков; Александър Сано (тоест Косъма) в Свети Влас и пак Несебър - Ускорение(качи бая снимки), а във Варна нов сериал пак на Нова - Фалшив герой.
Велислав може просто да почива във Варна де, ама не пречи да го разнищим Joy

Иначе за Дяволското гърло - Т. Духовникова и Вл. Карамазов качиха снимка от монтажа и написаха да го очакваме вече “съвсем скоро”. Дали няма да го пуснат още през август? Или пък през септември - но това може да значи забавяне на ОЖ...не че не може да ги излъчат паралелно...разсъждавам си

Мисля, че Дяволското гърло ще е веднъж седмично. Милошев беше казал в едно интервю, че е 12 епизода точно! Така че ще му намерят място в есенната програма предполагам! Simple Smile

# 609
Eeeее а дано, че искам да го видя. Звучи ми обещаващо Sunglasses

# 610
Дона, как беше обвързващият секс е донесъл само неприятности на човечеството. Спомняш ли си го това?На господин робота. Joy

# 611
Аааааааа, въпроса за целувките на ДиДи беше към всички Joy Що само мен обсъждате Joy Вие сте романтички, целувате се, въпросът е към вас Stuck Out Tongue Winking Eye

Дона Жулиета, ще изгориш! Тези дето най-се пазят.... Nature Fire

Отивам да купя един пожарогасител, ме да охладя страстите Joy В тая връзка един мръсен виц Grin
Скрит текст:
Една жена влиза в сексшоп и казва:
- Искам най-големия ви вибратор!
- Заповядайте, госпожо, този е.
- Ааа, не, онзи е по-голям!
- Кой, госпожо? Това е най-големия ни вибратор
- А, не! Искам онзи големия, червения в ъгъла! Той е най-голям
- Госпожо, това не е вибратор, това е пожарогасителя....
Дона, как беше обвързващият секс е донесъл само неприятности на човечеството. Спомняш ли си го това?На господин робота. Joy

Не, че кога го е казал това??Open Mouth

# 612
Е, Дона,ти сериозно ли питаш кога? Hushed Joy
След като „спа” с Пламена и Зорница го сръфа пред пациента. Марио й обясни, че първобитните хора са практикували неангажиращ секс и затова са били свободни и щастливи, а ангажиращият е донесъл само нешастия на човечеството.

# 613
Вярно, бях забравила. Готина сцена беше.
Нещо съм слънчасала - в началото прочетох, че неангажиращият секс е донесъл нещастия на човечеството и се зачудих защо Joy

# 614
Много беше готин този разговор. И заключението на Зорница, че попринцип мъжете оглупяват след такава нощ, а той е поумнял. Joy Много ми харесва служебния тон, с който си говорим. Еми ние с вас сме просто колеги, нищо повече. Joy Мале как го накова.

Общи условия

Активация на акаунт