ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 575
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Дона, като писах горния цитат, в първия момент го написах "предлагането на брат" Joy

Брат ли чух? Да, кажи, прекрасна Моски, всичките ми сетива се събудиха Innocent Цялата съм в слух

# 631
Е няма какво да кажа, приключи, предложи ѝ брак, вместо брат Joy

# 632
Шанс!

# 633
Еййййй, ама си! Викам нещо готинко и забавно ще кажеш, ти в раните бъркаш с пръст, напоен в сол

Макар че и това е смешно, но все пааак

# 634
И сега ще трябва пак да ровя за снимки, нали? А то няма...Scream

ето ти една, моля да не придираш за хубостта й, благодаря Grinning

# 635
И сега ще трябва пак да ровя за снимки, нали? А то няма...Scream
ето ти една, моля да не придираш за хубостта й, благодаря Grinning

Еее, как добре си се научила Wink Харесва ми снимката - всякак ми е мил Wink  Поне дънките не са 7 номера по-големи

Всъщност в крайна сметка той наистина ѝ предложи брат.
Сега тя е от сем. Ковачеви - единият ѝ е мъж, другият ѝ е брат. Wink
Ето така се прави, Моски Kissing Heart

# 636
Мога ли да си помечтая, че първи епизод ще почне със сватба. Мечтите са безплатни все пак. Joy Дона Тони ще са го барнали прилично няма да е с широки дънки на сватбата. Ще ни бомбандираш със снимки после. А Попай може да е кум.

# 637
Мога ли да си помечтая, че първи епизод ще почне със сватба. Мечтите са безплатни все пак. Joy Дона Тони ще са го барнали прилично няма да е с широки дънки на сватбата. Ще ни бомбандираш със снимки после. А Попай може да е кум.
Зайко, аз отдавна си мечтая за това и имаме време до септември да си помечтаем Grinning
Мечтая си да започнем сезона с една от двете реплики:
Вариант 1 - Брат ми, айде връзвай я най-сетне тая вратовръзка и да тръгваме, защото Зорница няма да те чака
Вариант 2 - госпожо Ковачева, ставайте, защото ще закъснеем за работа

Както виждаш, избор имат Sweat Smile

# 638
Виж и на второто съм съгласна. И да ни я спестят сватбата ще им го проста, ако чувам около хиляда пъти обичам те Ковачева, съпругата ми, жена ми. И едни готини снимки от сватбата да се подмятат в сезона, на който Зорница е Heart Eyes

# 639
Айдеее, пак се разлигавихте

“К’во ти става бе, брат ми - въртиш се като муха без глава??? Стегни се, иначе ще изтървеш първите секунди на племеника ми! Ето, чантата с нещата за раждане е в ръката ми, дай ключовете, аз ще карам! Я се стегни, че ще ти зашия един зад врата! Айде, давай, излизай”

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 15:11 от Анонимен

# 640
Хахаха, Дона, да, и после ще има - брат ми, кво става? - Изгониха ме от родилна зала. ЗОРНИЦА ме изгони!!! Joy

Това гифче ми е ужасно любимо Heart Eyes

# 641
Ето обещаните гифове за Дона Simple Smile, в най-големия размер съм ги правила Joy :

# 642
Хахаха, Дона, да, и после ще има - брат ми, кво става? - Изгониха ме от родилна зала. ЗОРНИЦА ме изгони!!! Joy

Това гифче ми е ужасно любимо Heart Eyes

Хаххахаххах, това ще е култово!!!!! Как не се сетих?

На мен също ми е любимо, много се харесвах “пременена” с него Heart

# 643
Ето обещаните гифове за Дона Simple Smile, в най-големия размер съм ги правила Joy :

Майчеееееееее! Heart EyesHug Поласкана съм Simple Smile

Оххх, тъжно Тони Cry къде си, да те гушна и да ти кажа, че всичко ще е наред Cry Как жално гледа само Sad

# 644
Първото гифче е много хубаво Heart

Общи условия

Активация на акаунт