ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 601
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Първото гифче е много хубаво Heart

Тогава бях много изненадана. Мислех, че Марио пак ще тръгне да кове Тони, а той само го прегърна...помня, че извиках от кеф Heart Ужасно любим момент

# 646
Всъщност (две минути ще съм сериозна Wink), аз от самото начало очаквах, че Марио ще бъде голям съдник на всички, тъй като той е доста праволинеен като характер и вижда доста черно-бяло. Но истината е, че много пъти реагираше и спрямо Тони, и спрямо Зорница с разбиране, вместо с размахване на пръст. Както в този момент, когато го прегърна.

Току-що фейсбукът ми изплю съобщение, че Вездесъщият ще ходи в Израел на филмов фестивал. Не се спряха, значи Grinning

# 647
А в Холивууд кога бре?
Да им каже “глей как са прай”

# 648
Моля Simple Smile

Моски, трябва си популяризиране на филмите ни, а и е добър проект заслужава да го предлагат на различните пазари, а и възвращаемост да има за нови добри такива Simple Smile

# 649
Току-що фейсбукът ми изплю съобщение, че Вездесъщият ще ходи в Израел на филмов фестивал. Не се спряха, значи Grinning
Mоят фейсбук го праща в Aрмения  Laughing Хайде, да се върнат отново с награда  Grinning
A септември, батко ви пък ще ходи на театрален фестивал в Беларус  Wink Пак ще го хване липсата в някои епизоди  Crazy
Първото гифче е страхотно. Mоже ли да ми припомните от кой епизод е сцената?

# 650
Ох, Злати, в Армения, да, в Армения отиваме Confounded
Аз също ужасно се радвам, че го популяризират и че досега май нямат празен фестивал, от който да не са се върнали с награда Simple Smile

Злати, 14-ти епизод е това. След като Марио разбра, че Калин е пострадал и Тони е бил замесен. Викна го отвън и Тони точно чакаше да му чете конско, Марио го прегърна и му каза, че се радва, че е добре Simple Smile

# 651
Епизодът след нападението на Калин - Марио разбра какво е станало, връхлетя в стаята, където Стаменова, Мазов и Тони обсъждаха снимките, после изкара Тони от там, Тони почна да се обяснява “брат ми, знам какво ще кажеш и т.н.”, а Марио само го прегърна и му каза нещо от типа, че е щастлив, че е добре...втлнувам се само като я описвам сцената

# 652
Мога ли да си помечтая, че първи епизод ще почне със сватба. Мечтите са безплатни все пак. Joy Дона Тони ще са го барнали прилично няма да е с широки дънки на сватбата. Ще ни бомбандираш със снимки после. А Попай може да е кум.
Зайко, аз отдавна си мечтая за това и имаме време до септември да си помечтаем Grinning
Мечтая си да започнем сезона с една от двете реплики:
Вариант 1 - Брат ми, айде връзвай я най-сетне тая вратовръзка и да тръгваме, защото Зорница няма да те чака
Вариант 2 - госпожо Ковачева, ставайте, защото ще закъснеем за работа
“К’во ти става бе, брат ми - въртиш се като муха без глава??? Стегни се, иначе ще изтървеш първите секунди на племеника ми! Ето, чантата с нещата за раждане е в ръката ми, дай ключовете, аз ще карам! Я се стегни, че ще ти зашия един зад врата! Айде, давай, излизай”
Хахаха, Дона, да, и после ще има - брат ми, кво става? - Изгониха ме от родилна зала. ЗОРНИЦА ме изгони!!! Joy
ДА! ДА! ДА! ДА!
КЪДЕ ДА СЕ ПОДПИША И СЛОЖА ПЕЧАТ И ДА СТАНЕ?

# 653
Ди, направо го оформи като петиция и давай да го пускаме за подписи Joy

# 654
Успокойте топката...дишайте, дишайте

# 655
Дона, Mоскита, благодаря. Тоя сезон, нещо...не ми остава време да го преговарям и много моменти ми се губят.

# 656
Дона, Mоскита, благодаря. Тоя сезон, нещо...не ми остава време да го преговарям и много моменти ми се губят.
А техниката да изучаваш имаш време, нали?! Laughing

# 657
Хаха, за това не ми трябва повторение Stuck Out Tongue

# 658
Хаха, за това не ми трябва повторение Stuck Out Tongue

Тя е Гранд Мастър Sunglasses

# 659
Ди, направо го оформи като петиция и давай да го пускаме за подписи Joy
Къде трябва да я пусна? Grin

Общи условия

Активация на акаунт