Лидл 117 - Юлска тема

• 96 793
  • 883
  •   1
Отговори
# 540
За какво използвате каймака? За пръв път взимам, прилича ми на масло. Като такова ли се използва?

# 541
Някой да има машинката за подстригване ? Нашата се счупи предпазителя и немога да намеря нов, тази на Лидл изглежда хубава.

# 542
  • София
5
За какво използвате каймака? За пръв път взимам, прилича ми на масло. Като такова ли се използва?
Има ли?Виждала съм в Русия , така и не разбрах за какво го ползват, но не е нито сметана , нито кисело мляко.

# 543
5
Има ли?Виждала съм в Русия , така и не разбрах за какво го ползват, но не е нито сметана , нито кисело мляко.
От балканската седмица е май, днес го взех. Аз реших, че ще си ходи в крем-супата от броколи, в която обикновено добавям масло и натрошено сирене. Сложих една лъжица в горещата още супа, но не се разтвори като масло или сметана, на парчета си стои, само дето поомекват. Така че още не знам какво да го правя.

# 544
  • Стара Загора
5
От балканската седмица е май, днес го взех. Аз реших, че ще си ходи в крем-супата от броколи, в която обикновено добавям масло и натрошено сирене. Сложих една лъжица в горещата още супа, но не се разтвори като масло или сметана, на парчета си стои, само дето поомекват. Така че още не знам какво да го правя.

Тук имаме сръбски ресторант и каймака го сервират като разядка. Така, чист се яде. На мен ми идва малко тежък.

# 545
  • София
Уха, каймак с люти чушки 😆😆 Утрепало се е от гребане с врял хляб.

# 546
И преди съм писала че в Гърция Лидл предлагат много повече козметични продукти в постоянния асортимент и редовно в тематичните седмици пускат още такива.Засега повечето не съм ги виждала тук.И парфюмите при тях са повече видове.Изобщо в тази насока има какво да се желае при зарежданията за България.Следващата седмица например пак пускат тематична козметика  https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=799&week=2
Аз пък намерих някакво олио за баня, за по 1 евро, в което дори отсъстват сулфатни пенители, но пък имаше разни благодатни масла. Надявам се някой ден да почнат и при нас да ги зареждат.
https://goo.gl/images/Rsw1Zd

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 20:30 от killpop

# 547
хаха
и аз се включвам с един продукт от Гърция, който много ми хареса

душ гелът дето е енай-отпред страхотен аромат имаше, гледах в нашия Лидл но не го видях

# 548
Някой пробва ли месото от кенгуру? Не, че ще го върна при негативни отзиви, но да се подготвя психически. 😄

# 549
Миналата година съм купувала. Нямах идея как се готви, получи се жилавко, а парчетата са доста малки.

# 550
хаха
и аз се включвам с един продукт от Гърция, който много ми хареса

душ гелът дето е енай-отпред страхотен аромат имаше, гледах в нашия Лидл но не го видях
Миналата или по-миналата година го имаше.Тази не съм търсила.

# 551
  • В къЩи.
Здравейте,влизам с питане за таблетките за миялна Финиш,който виждам в брошурата за другата седмица-цената промоционална ли е или това си им е нормалната цена?
Никога не съм взимала таблети ,зашото си мисля,че ще са по-силни,а аз основно в миялната слагам чаши,чиний,купи са салата и много рядко някоя тенджера.И другото ми притеснение е това,че миялната ми е 45см и си мисля,че една таблетка ще ми е много. newsm78
Какво ще ме посъветвате?

Иначе няма да пропусна МИлдето  Blush , въпреки че ММ онзи ден е взел голям пакет Зебра,който още не сме отворили...дано да я бива.
Памучното бельо ме заинтригува-био...хм...каквото и да значи. Laughing
Белите дънки и роклите също ми хванаха окото,но трябва да се видят "на живо".
Много харесвам зеления душ-гел,сенситив от тази серия
Скрит текст:
и детския с жиравчето(по препоръка от темата  Hug)

# 552
Мерси, значи може да се намира

# 553
Разгледах гръцкия линк - техните тениски ми харесват много повече...

# 554
От години ползвам таблетки на Финиш Куантум. И моята съдомиялна е от по-малките, но си една точно дозирана за едно миене. Обаче ги купувам от Одрин. Един пакет със 72 таблетки ми излиза от там около 12 лв.

Общи условия

Активация на акаунт