Лидл 117 - Юлска тема

• 96 888
  • 883
  •   1
Отговори
# 420
Някой знае ли как се монтират алармените датчици за врати и прозорци,защото щом сложих батериите в датчика,той започва да пищи.
Зависи. На повечето има ключе. За да не пищят малкота трябва да е близо до голямото т.е. монтирате ги на затворено. Как не сте видели ключето?
Благодаря,явно трябва да са съвсем близо едно до друго.

# 421
  • София
Тази седмица не виждам прясна риба на промо цена.  Sad

# 422
  • Козлодуй
То и в изминалата седмица не намерих прясна риба камо ли на промоция Simple Smile

# 423
Днес при нас имаше дребна риба, прясна, както и ципура. Peace

# 424
Случвало ли ви се е в работно време на магазина да пуснат щорите пред хладилните витрини със сирената и колбасите? Помислих, че затварят, но беше 19:30. Нямаше и кого да попитам. Мислех да потърся информация. После просто се отказах да пазарувам там и отидох в друг магазин наблизо. Но ми стана странно що за постъпка.

# 425
  • София
То и в изминалата седмица не намерих прясна риба камо ли на промоция Simple Smile

Миналата имаще ципура на добра цена.

# 426
  • shumen
Благодаря.Ще ми трябват потничета от детските дрехи и затова питах.

# 427
  • Козлодуй
Витрините се затварят автоматично ако спре тока за да се запазят продуктите, а осветлението продължава да свети на генератор предполагам Simple Smile

# 428
Витрините се затварят автоматично ако спре тока за да се запазят продуктите, а осветлението продължава да свети на генератор предполагам Simple Smile
Точно. Simple Smile Иначе щорите се спускат и вдигат автоматично преди и след отварянето на магазина. Можр и проблем с настройките да е имало нещо, но със сигурност персонала не е бил виновен и не са го направили нарочно.
Аз си взех един сив топ, но ХС ми е леко къс, а С не ми харесва как стои.

# 429
  • Варна
Погледнах снощи прословутите чехли... не ми харесаха... грубички са ми... а сивите пък имат шарка като резки, не са гладки като черните... подминах ги, даже не направих опит да ги пробвам.

Между другото, имаше подобен модел чехли, даже на 11,99 лв, явно останали от предни пускания, там белите малко повече ми харесаха като визия, но и тях подминах. Flushed

# 430
  • Вестерос
С много тежка подметка са ми. Гледах ги и аз вчера.

# 431
Момичета, хубави ли са дамските потници?

# 432
  • София
Забелязали ли сте каква е цената на айсберга?

# 433
Аз съм с подобни чехли и съм им свикнала. Подметката е същата; издържа около година.

Скрит текст:
Че са груби, вярно е, но са ми удобни и много хора носят. А моите са и мъжки, защото са 42 номер, но отгоре са абсолютно същите като черните.

# 434
Забелязали ли сте каква е цената на айсберга?
Май беше 1.99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт