Лидл 117 - Юлска тема

• 96 412
  • 883
  •   1
Отговори
# 555
  • shumen
Машинка за подстригване купихме от Кауфланд,че нашата се счупи.

# 556
Купих си гащи от био памук. Не знам, номера ли не уцелих, кройката ли е особена, но ми се отварят леко от страни. Една приятелка каза, че вратата към рая била открехната  newsm78

# 557
  • София
В Гърция имат и душ-пяна, която в Бг изобщо не е пускана.
За таблетки те - наскоро в офиса ни идва техник за съдомиялната, която е от големите. Каза при пълна машина да се ползва макс 1/2 таблетка, а може и 1/3, защото мием предимно чаши. Което ме навежда на мисълта, че са доста силни таблетките. Ние ползваме гел, но и с него трябва да се внимава с дозирането.

# 558
  • В къЩи.
Купих си гащи от био памук. Не знам, номера ли не уцелих, кройката ли е особена, но ми се отварят леко от страни. Една приятелка каза, че вратата към рая била открехната  newsm78

Те не са ли от 26.06-четвъртък?

Благодаря за коментарите за Финиш. bouquet Май ще си карам с гела Сомат.

# 559
Може би за съдиомиалната има значение дали са мазни съдовете или са само чаши от кафе/безалкохолни. Не виждам начин Финиш да се делят, при условие, че има гел в тях и три различни дяла в таблетката.

# 560
С ножица ги режа на две направо с пакетчето.

# 561
Лидъл в коя държава вървеше една седмица пред нашия,за да видя какво ще предлагат по-другата седмица?

# 562
Тази риза някога предлагала ли се е в бг: https://www.lidl.de/de/esmara-damen-jeanshemd/p251668

# 563
  • Асеновград
Лидъл в коя държава вървеше една седмица пред нашия,за да видя какво ще предлагат по-другата седмица?
Няма такава зависимост.Най близо са ни Италия, Гърция,Румъния.Но не винаги са преди нас , просто нещата които пускат там в рамките на месец се пускат и тук, а понякога са първо при нас. Но има и уреди и дрехи които изобщо не идват тук или пък след година.

# 564
  • Варна

Май да

# 565
  • Сливен
Напролет ги имаше тези ризи.

# 566
Имам една такава, но имах предвид тази, която е на преден план - тъмна и с някакви апликации. Ако я бях видяла, щях да купя нея - явно съм пропуснала...

# 567
  • Сливен
Точно с бродериите се предлагаше.

# 568
  • София
Пропуснах да кажа за таблетките за съдомиялната - техникът ми препоръча лидълските - и като цена, и като качество.

# 569
  • София
Стъклената Лед кана за нагр. на вода - има ли доволни?

Ексцентрик шлейф от Събота дали има някъде?
Сф/Г.Делчев?
Вчера нямаше в нашия следобяд

Общи условия

Активация на акаунт