Лидл 117 - Юлска тема

• 96 403
  • 883
  •   1
Отговори
# 615
Мъжките самобръсначки Cien с 5 ножчета добри ли са, какво казват мъжете ви?

# 616
Мъжките самобръсначки Cien с 5 ножчета добри ли са, какво казват мъжете ви?
Ще ги погледна. Аз ползвам на Жилет, с въртящата глава, много съм доволен.

# 617
Благодаря, Мента 13. Simple Smile Точно спрямо Жилет се чудя как се представят - дали да рискувам или да заложа на класиката.

# 618
  • Варна
Купих крем за бръснене Каро от Лидл. Там в момента е на доста изгодна цена - 1,35 лв... в едно магазинче тип "всичко по лев" го видях за 1,99 лв Simple Smile

# 619
  • София
Кога е имало "кучешка" серия?
Аз чакам купички. Купих един комплект малки (2 бр.) преди 2 години и съм много доволна.
Имам същия комплект и споделям мнението.
Иначе, преди няколко седмици имаше "кучешка" седмица. Сега ме е яд, че ми похвалиха въпросния гребен чак сега, когато никъде не го намирам. animal037

# 620
  • София
LIVERGY® Herren Hausanzug
Дали отговарят на номерата, че през сайта поръчвам?
Започват от М (48/50) и се чудя дали не са умалени и да поръчам L (нося М по принцип).

# 621
Кога е имало "кучешка" серия?
Аз чакам купички. Купих един комплект малки (2 бр.) преди 2 години и съм много доволна.
Имам същия комплект и споделям мнението.
Иначе, преди няколко седмици имаше "кучешка" седмица. Сега ме е яд, че ми похвалиха въпросния гребен чак сега, когато никъде не го намирам. animal037
Опитай да го поръчаш на телефона им. Понякога става и така.

# 622
  • София
Съмнявам се да помогнат, ама може.
Тете, Цонето ли да търся или бъркам името?  Sunglasses
Скрит текст:
Намерих подобна четка в Емаг, но не съм сигурна дали е същата или само на външен вид го докарва.
https://www.emag.bg/chetka-za-razresvane-brown-dog-17x7-5-sm-642 … EYASAGEgL2pPD_BwE

# 623
    Идвам с една молба. Юни месец си купих сутиен от без подплънка, с тройно закопчаване за голям бюст. Малък ми беше и докато го заменя беше свършил по-големия. Тук магазин нямаме.
    Някъде ако срещнете останал 90 D бихте ли ми взели и изпратили, без значение цвета?

# 624
  • София
Miss M, може ли някаква снимка, да знам за какво да гледам (че аз никога не съм обръщала внимание на големите номера сутиени  Blush )

# 625
    Идвам с една молба. Юни месец си купих сутиен от без подплънка, с тройно закопчаване за голям бюст. Малък ми беше и докато го заменя беше свършил по-големия. Тук магазин нямаме.
    Някъде ако срещнете останал 90 D бихте ли ми взели и изпратили, без значение цвета?

Мисля че вчера гледах един розово-оранжев в намаелните стоки, ще видя пак.
Ако не намериш и ако ти е тесен вподгръдната, вземи си такова нещо:
Скрит текст:

# 626
Mimeime купете си тази четка от клипа. По скъпа е, но е много по- хубава. Имам другата четка и за мен не става за нищо.
https://youtu.be/LVTJSk-TJCw

# 627
  • София
Mimeime купете си тази четка от клипа. По скъпа е, но е много по- хубава. Имам другата четка и за мен не става за нищо.
https://youtu.be/LVTJSk-TJCw
Благодаря за препоръката!  bouquet
Тази ли е?
Извинявам се на всички за спама!!!

# 628
От тел ми е трудно за снимка на сутиена, ще пробвам по-късно, а иначе удължители имам, но те разширяват презрамките и падат, а и моите са двойни, а с сутиена е с тройни кукички.

# 629
  • have faith and be patient ..
Днес ходихме сприятелка да видим златните чаршафи с микимаус ,съответно свършили в нашия , и тя звънни да провериш на тела , викам ооо слагам 5 лв ,че "навсякъде ще са изчерпани " , тя -да бе да !звъним естествено дежурния отговор -никъде няма , та въпроса ми е при вас намират ли се още микита?хем ми вика аз не мога покартинки не мога да гледам ,виждам ги общо ... икак така всички видове на всякъде са изчерпани ..

Общи условия

Активация на акаунт