Лидл 117 - Юлска тема

• 96 404
  • 883
  •   1
Отговори
# 600
Лахмаджуна хубав  ли е

# 601
Лахмаджуна хубав  ли е

На мен не ми хареса беше много мазен и с много лук.

# 602
Предлагат ли в Лидл сладко/сироп/от рози?
PS Видях,имат на Родна стряха!

# 603
  • софия
Здравейте, някой от вас има ли и ползвал ли е чопъра ,който се предлага в  Лидл? Искам да си купя, но се чудя дали да е този от лидл или да дам малко повече пари за предлагания в Кауфланд?

# 604
  • София-Младост
Здравейте, някой от вас има ли и ползвал ли е чопъра ,който се предлага в  Лидл? Искам да си купя, но се чудя дали да е този от лидл или да дам малко повече пари за предлагания в Кауфланд?
Виж кой с каква мощност е.

# 605
Доволни ли сте от суровата свинска наденица "Стара Планина"?

# 606
Идеята за авокадо в мрежа много ми хареса! Направо без пари излиза авокадото. Малкото го хапва с пъпеш Wink аз такова чудо не ям Wink

# 607
Колко без пари? Във Фантастико са по 0,59 лв. за брой и не бих казала, че са дребни.

# 608
В нашият град няма Фантастико
Абсурд да намеря авокадо на такава цена!

# 609
  • вятърничава
Аз вчера си купих мултикукъра за 99лв и утре смятам да го изпробвам. Някой има ли го вече и доволен ли е?

Предполагам вече си изпробвала,би ли споделила мнение!
И друг ако го ползва от повече време,как е покритието ILAG.

# 610
  • София
Да сте забелязали, някъде из София, изостанали продукти от "кучешката" серия. По-специално ме интересува гребенът за разресване:
Скрит текст:

# 611
Днес забелязах едни розови чехлички с розова панделка, уникално красиви. Някой има ли ги?

# 612
  • София
Кога е имало "кучешка" серия?
Аз чакам купички. Купих един комплект малки (2 бр.) преди 2 години и съм много доволна.

# 613
  • София
Аз си го купих. Преди това погледнах 2-3 сайта и видях, че същата мощност е по-скъпа...та реших да е лидълския, на тях поне им имам малко повече вяра за гаранцията.
Веднъж разбивах домашен сладолед-замразени банани на камък и разни други съставки-справи се с едно отваря и разбъркване. И онзи ден го ползвах да ми накълца лук и моркови.
Малко ми е странно, че се задейства просто като сложиш горната част, а бутончето е за "турбо", но се свиква.

# 614
  • София
Стъклената Лед кана за нагр. на вода - има ли?
Да, много ни харесва - атрактивна е.  Grinning
Така е. А мирише ли на пластмаса от капака и лесно ли се мие?
Не, не мирише. Мие се като всички електрически кани - няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт