Кралски работи и клюки - 15

• 63 560
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцето на един мъж...
Олеле, тая 19годишната изглежда като майка му... Нещо не ми харесва за него. Иначе от анкетата гласувах за него точно и за сина на Рания.
Максима е уникално готина и свежа жена. Много харесвам нея и датската Мери.

# 91
Красива е наистина, обаче защо все е без сутиен Thinking дори и на сватбата, нещо с етикета им ли пак?

Мегън не  е без сутиен. Това е шев отстрани на бюста, вероятно не много добре направен.  Той е причината да изглежда все едно е без сутиен.

# 92
  • София
В колко часа българско време е кръщенето на принц Луи? Знам, че беше следобяд.

Аз залагам, че Кейт ще бъде облечена в топлата гама - нещо бежово, нежно розово, светло жълто. Подобно на предходните кръщенета. Нямам търпение за снимките. И да видя дали Мегън пак ще е избрала 2 размера по-голяма дреха.

# 93
  • Sydney
Според мен Кейт ще е я светло дрехи също... нещо бяло или кремаво (слонова кост)... беше много добре на Джордж, на Шарлот по не ми допадна...

# 94
  • Варна
И аз се вълнувам какво ще са облекли Кейт и Мегън.
"скучния", "лелчински", английски стил на Кейт се оказва, че много ми допада. Прекрасни материи, кройки, коприна, ах...!

# 95
  • Истински се вижда само със сърцето.
В колко часа българско време е кръщенето на принц Луи? Знам, че беше следобяд.

Пише че ще е в 4.00 следобяд тук, значи 18.00 часа българско време.

# 96
Аз искам да видя Меган облечена в цветовете каквито се облича кралицата.

# 97
Едва ли ще я видиш. Тези цветове са си запазена марка на кралицата.

# 98
Днес гледах филма "Уилям и Кейт". Даваха го по тв, не помня канал.
Нормална история, млади хора се срещат в университета, влюбват се,....не ме впечатли чак толкова.

# 99
  • София
Илейн, благодаря.

Това ме устройва напълно. Ще имам възможност да гледам дори онлайн, ако има къде.

Аз мисля, че Мегън няма да облече такъв цвят когато кралицата е около нея. Сложи жълто, което беше много добра идея и й стоеше убийствено,  но се съмнявам да го направи в нейно присъствие.

Но сега си спомням, че на събитие Кейт беше сложила червено в присъствието на баба и имаше негативни коментари. Но не мога да си спомня кога. Бяха на лодка май...ще се разтърся.

# 100
Илейн, благодаря.

Това ме устройва напълно. Ще имам възможност да гледам дори онлайн, ако има къде.

Аз мисля, че Мегън няма да облече такъв цвят когато кралицата е около нея. Сложи жълто, което беше много добра идея и й стоеше убийствено,  но се съмнявам да го направи в нейно присъствие.

Но сега си спомням, че на събитие Кейт беше сложила червено в присъствието на баба и имаше негативни коментари. Но не мога да си спомня кога. Бяха на лодка май...ще се разтърся.

А защо е проблем Кейт да сложи червено и Меган жълто, когато са с кралицата?

# 101
Отиват им и на двете ярки цветове, но невинаги от тях зависи.

# 102
  • На изток от Рая
Не могат да носят ярки цветове, защото кралицата трябва да се забелязва/откроява в тълпата, а и са запазена марка (лични предпочитания) на кралицата.
Но иначе и на Кейт, и на Мегън им ходят много.
https://www.instagram.com/p/Bk4SN-3lhoL/?taken-by=princessdianakatemeghan

# 103
  • София
Илейн, благодаря.

Аз мисля, че Мегън няма да облече такъв цвят когато кралицата е около нея. Сложи жълто, което беше много добра идея и й стоеше убийствено,  но се съмнявам да го направи в нейно присъствие.

А защо е проблем Кейт да сложи червено и Меган жълто, когато са с кралицата?

Защото се налага кралицата да изпъква, за да я види всеки, дори отдалеч. Не трябва да изпъкват около нея. Спомням си, че тогава имаше много коментари за червиното. Била привличала твърде вниманието. Аз я харесах и не виждах проблем, но явно се избагва. Отивам да търся роклята, за да покажа.

# 104
  • На изток от Рая
GrinАз се сетих за червената рокля:

https://www.manager.bg/%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82/%D0%B1%D1%80%D0% … D0%B4%D0%BA%D0%B8
Е, може ли баш на такова събитие да се облече в червено Stuck Out Tongue Closed Eyes Grin

Общи условия

Активация на акаунт