Кралски работи и клюки - 15

• 63 998
  • 748
  •   2
Отговори
# 315
Аз не мога да си представя, че някой съзнателно ще си нагажда и подрежда живота, училище, доброволческата година, уиверситета, ча да срещне принц. Даже и да ги нагоди всички тези неща, пак не е сигурно, че принцът ще я забележи, ще си обели една дума с нея или че няма да я зареже след три срещи. Твърде много вероятности, ако-та, може би, евентуално, че някой да си планира целия живот около такъв шанс. Звучи хем невероятно, хем налудничаво. Медиите само си търсят теми за дъвкане.

# 316
Медиите само си търсят теми за дъвкане.

Именно!

Пък в същото време, това определено се харесва на хората и търси от публиката.

Чудесен пример за това са всички теории на конспирацията, които се въртят само тази тема.  Laughing

# 317
  • София
Нали и за Меган се писа, че нарочно започнала с благотворителните изяви, та да се запознаят.
Честно казано, не ми хареса с нещо конкретно - нали той й предложил, а тя "Остави ме да кажа ДА, остави ме да кажа ДА". За мен е прекалено театрално, на нейно място не бих се старала толкова да ме харесват, всеки се сеща за занаята й.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 18:18 от Cuckoo

# 318
  • Вестерос
Не знам дали ще се вижда, едно клипче фенско на Хари и Меган https://m.facebook.com/groups/200344506976547?view=permalink& … d=874009679610023

# 319
  • На топло
Понеже Мегън се покри някъде😂
Ето няколко образа на Летисия от последните дни.
 Може да си пада злобичка😄, но винаги е облечена много елегантно. Вторият лук ми е любим, може би с малко по-изрязана блузка за лятна разходка надвечер.

# 320
  • До сърцето...
Камила на Уимбълдън

# 321
Ето няколко образа на Летисия от последните дни.
И на мен много ми харесва стилът й. С удоволствие бих се обличала така (всъщност аз подобни модели нося).
Специално тези на снимката ми изглеждат супер универсални. Стават и за официално събитие, и за работа и за разходка.

# 322

Ох и Камила, и баба Бети без шапки са ми, като едни обикновени, добре облечени баби. Обаче, като сложат шапките излъчват такава класа, че не мога да не им се възхитя. Какво прави с тях един толкова обикновен аксесоар, като шапката  Grinning

# 323
Попаднах на това:
https://www.vesti.bg/lyubopitno/kamila-vse-pak-mozhe-da-e-kralic … britaniia-6080158
Статията е публикувана е на 10.03.2018 г. във Вести.бг и е посочен източник "Дейли мейл".
Според изложената информация, Чарлз винаги е искал Камила да стане кралица.
Ще ми е от полза, ако някой има инфо по темата и го сподели.

# 324
Камила няма да бъде кралица,а принцеса консорт,както е принц Филип и др.Това означава съпруга на краля .За това се взе решение с одобрение на правителството малко преди 2005. Предложението беше направено от херцога на Норфолк.Не,че е измислил нещо невиждано до сега ,де.Решението беше изтъкнато като смъкване на всички пречки да сключат брак.Търкалят се разни статии ,че дори не са й давали да стои в едно помещение с кралските особи .Така,че май е имало доста съпротива срещу нея от величията.

# 325
  • До сърцето...
Ох и Камила, и баба Бети без шапки са ми, като едни обикновени, добре облечени баби. Обаче, като сложат шапките излъчват такава класа, че не мога да не им се възхитя. Какво прави с тях един толкова обикновен аксесоар, като шапката  Grinning

Нали? Просто класа дава хубавата шапка!
Скрит текст:
Кралица Беатрикс Нидерландска

# 326
Личното ми мнение е, че съпругите/съпрузите трябва да носят титлата на по-вишестоящата половинка. Особено в 21 век, когато толкова говорим за равни права.
Значи може Филип, Даяна, Камила, Кейт... цял живот да съпортват половинките си, да "работя"т наравно с тях, да се съобразяват наравно с тях, да им носят титлите до едно време, а в един момент "Оооо не може да си крал/ица-консорт". Направо си е обидно. И за Филип ме е "яд". Отказал се от всички титли заради Елизабет и накрая само "Херцог".

п.с. Коментирам само титлата. Задълженията и отговорностите се разпределят според "крал" или "крал-консорт".

# 327
Камила няма да бъде кралица,а принцеса консорт,както е принц Филип и др.Това означава съпруга на краля .За това се взе решение с одобрение на правителството малко преди 2005. Предложението беше направено от херцога на Норфолк.Не,че е измислил нещо невиждано до сега ,де.Решението беше изтъкнато като смъкване на всички пречки да сключат брак.Търкалят се разни статии ,че дори не са й давали да стои в едно помещение с кралските особи .Така,че май е имало доста съпротива срещу нея от величията.

Благодаря за бързия отговор! Мисля, че информацията която представяш към настоящия момент може би не е актуална и ситуацията търпи някакво развитие. В това, което съм публикувала и не случайно съм посочила дата на публикуване на статията има нова информация:
"Въпреки, че кралски източници от години отричат това, наскоро от сайта на Кларънс хаус (бел. ред. резиденцията на Чарлз и Камила) бяха изтрити всички твърдения, че Камила ще се нарича „принцеса консорт“ (бел.ред. съпруга на краля)."

Конкретно по повод новата информация в статията, че се прави необходимото Камила да стане кралица, въпреки споразуменията от 2005 г. моля ако има запознати да споделят.

# 328
  • София
В крайна сметка ще е жена на крал. Как и викат-надали ще усети особена разлика.
И според мен е тъпо да я лишават.
Аз я харесвам, както и Чарлз ми е симпатичен. Не знам защо ги изкарват някакви чудовища.Нормални хора, които са се обичали и са направили грешки. Ами и аз не съм била особено добра с мъж, с който съм, но по някаква причина вече няма чувства. И тримата са жертви. А Чарлз не е като да не е поизтърпял от майка си.

# 329
Благодаря за бързия отговор! Мисля, че информацията която представяш към настоящия момент може би не е актуална и ситуацията търпи някакво развитие. В това, което съм публикувала и не случайно съм посочила дата на публикуване на статията има нова информация:
"Въпреки, че кралски източници от години отричат това, наскоро от сайта на Кларънс хаус (бел. ред. резиденцията на Чарлз и Камила) бяха изтрити всички твърдения, че Камила ще се нарича „принцеса консорт“ (бел.ред. съпруга на краля)."

Конкретно по повод новата информация в статията, че се прави необходимото Камила да стане кралица, въпреки споразуменията от 2005 г. моля ако има запознати да споделят.

Не знам точно разликата между princess consort и queen consort, обаче и queen consort пак е "съпруга на краля". Конзорт това си значи, че е съпруг или съпруга, а не управляващ владетел.
Наскоро четох, че принц Филип е принц, защото, ако е с титлата крал, понеже е мъж, едва ли не е с по-висока титла от управляващата кралица. Нямам представа вярно ли е наистина.

Общи условия

Активация на акаунт