Кралски работи и клюки - 15

• 63 867
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Днес я одобрявам Кейт. Страхотен цвят и й стои безупречно. Аз също съм във възхищение от вида й и бързото й възстановяване.
Това е голям труд и лишения. Въпреки че не пускат прахосмукамка и бършат прах с Уили. Това са все пак 3 раждания с малка разлика.

# 526
  • на пистата
Кейт с долче и габана,вчера беше със същата чанта.

# 527
А на мен това жълто ми идва твърде ярко за тена и косата на Кейт, за Меган е тази наситеност.

# 528
  • София
Не мисля, че баща и я излага. Много от нещата са факти-живяла е изцяло с него а не с майка си от 11 г. до завършване на гимназия, поддържали са връзка след това, до 3 г. възраст кракът и не стъпвал на пода поради гушканост Simple Smile Мисля че е имала щастливо детство, въпреки развода. Личи си от снимките. 

Сега не може да се свърже с нея вече и затова дава интервю, което казва, че ще е последното. И е прав, че може да умре всеки момент и иска да има отношения. Те са му се обадили ден след сватбата, той пак дава интервю и преразказва и от тогава без връзка за което сам си е виновен.

# 529
# 530
  • София
Много хубави снимки. Кралицата трябва да се благодари, че такива симпатични хора се присъединиха към височайшата и рода.
Но продължава да не ми харесва шапето на Кейт.  И на Мегън също.
Много ми допада на Камила.

# 531
Братът на Кейт е много красив. Purple Heart Доколкото знам , той излизаше с някаква жена ,но няма сватба още , нали ?

# 532
Снимките са невероятни!
Братът на Катрин е голям красавец, дайте повече инфо за тоз убав ерген, ей, така от клюкарска гледна точка!
Wink

# 533
  • София
Има хубави очи, но добре, че си е пуснал брада Grinning Щото без нея е малко крив.
https://www.ok.co.uk/celebrity-feature/1201255/james-middleton-n … marshmallow-boomf

# 534
Не ми е хубав брат й. Брадата малко позамазва положението, без нея хич го няма.

# 535
На мен са ми неприятни и братът и сестрата на Кейт. Тя е най-симпатична от тримата.

# 536
Mдаааа, на тези снимки Меган наистина не ми се вписва. Седи като кръпка. 100% е имало дрескод, който дори е съобразен със стаята за официалните снимки, защо не се е съобразила?

# 537
  • На топло
На официалните снимки всичко е координирано предварително от фотографа, няма случайни неща.
На фона на тъмните дрехи кожата ú не изпъква толкова силно, може би този ефект е търсил фотографът.

# 538
Снимките от кръщенето ми харесват като композиция и като уловени изражения върху лицата. Но цветовете са ми странни, не разбирам някакъв по-ретро или винтидж ефект е търсен или това са реалните цветове. Но не ми приличат на реални.
И отдавна се каня да пиша, че Пипа ми е антипатична. Допускам, че заслуга имат и медиите, които доста я пробутваха покрай Катрин.

# 539
И Мегън пак е увиснала на ръката на Хари! Никоя друга от жените не го прави - нито Камила, нито Пипа, нито Карол! На мен лично това ми внушава "Аз съм никоя, ако не е мъжът ми. Не трябва да го (из)пускам!".

А бебето е разкош! Heart Много ги бива Кейт и Уилям в правенето на хубави деца. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт