Философска тема за семейните отношения (по желание на читателките)

• 27 511
  • 391
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Нищо не разбрах от темата. По принцип мъжете в този форум ми е трудно да ги разбера. Сякаш нарочно се правят на чалнати за да настане обърквация. В другите мъжки форуми мъжете са кратки, точни и ясни, както е и в реалността, но тук все едно играем на развален телефон.......
...което винаги ме е замисляло, дали наистина СА мъже.....?
Или са на "другия" бряг?
Ама аз и друг път съм го писала, де...никак не мога да си представя, че един нормален, сериозен, отговорен и зает (и като обвързаност, и като работно време), хетеро-мъж, би се забил да дращи в Бг-мама.
Това, че ти не си го представяш не означава че няма.
ДОбре де, дай поне една смислена причина:какво "търси" един хетеро мъж в Бг-мама?Защо един мъж, солиден, сериозен, с отговорна работа, със семейство и деца, би губил време да дращи тук?
Как да си представя например, че един шеф на фирма, чиято глава трябва да разрешава поне 10-на възникнали проблема за деня, отделя време да чете тук и да пише фермани.Да пуска теми пък, съвсем не мога да го "видя".
Или един лекар......

# 76
        Мой приятел, по онова време на 31 г. – компютърен специалист, се залюбва с по-възрастна от него жена 38-40 г., която има две деца. Заживяват заедно. Момчето работи в Бизнес парка, печели пари, всичко сякаш е тип-топ. Децата свикват с него, той с тях. Заобичва ги. С изгората ходят на екскурзия. Подарява й годежен пръстен за 2 илядо лева. Една сутрин в просъница получава съобщение на вайбъра. Буди се с досада, но все пак решава да погледне, защото има 24 часови задължения към поддръжката във фирмата. Поглежда учуден – годеницата му, която чува, че е в кухнята му е пратила снимка. Въздъхва щастливо– ето това е любовта! Пратила му е тяхна снимка (тип селфи), за да му напомни колко се обичат - двамата гушнати някъде си. Решава да върне жеста, като снима еректиралия си фалос и така да пламне искрата за сутрешно джиджи-биджи. Наддига чаршафа доволен и в един момент се усеща, че всъщност има нещо нередно в снимката. Поглежда я отново и вижда, че на нея годеницата му се целува с друг мъж, а на ръката й е неговия годежен пръстен.

-   „Какво е това, ма?“ – показва й дисплея в кухнята.

Годеницата изтръпва от ужас и пребледнява.

-   Какво съм натиснала, че е дошло при теб? Трябваше на Стефчето да я пратя.

Между Стефан и Стефка няма голяма разлика, но между това да си сама с две деца и с печелещ добре компютърен специалист има. И тя я разбира след като Стефко си тръгна от живота й още същия ден. Как едно увлечение на кея в Приморско доведе до края на едно създаващо се семейство. А сега го накарай онзи лольо да те издържа и теб и децата.

# 77
ДОбре де, дай поне една смислена причина:какво "търси" един хетеро мъж в Бг-мама?Защо един мъж, солиден, сериозен, с отговорна работа, със семейство и деца, би губил време да дращи тук?
Как да си представя например, че един шеф на фирма, чиято глава трябва да разрешава поне 10-на възникнали проблема за деня, отделя време да чете тук и да пише фермани.Да пуска теми пък, съвсем не мога да го "видя".
Или един лекар......

Ее, не така де...
По тая логика трябва да си признаем вкупом, че мамите не сме никак заети, или че поне не сме толкова отговорни.
А и татковците не работят по 12 часа нон-стоп, все си намират пролуки за разтуха.

Друг е въпросът каква точно разтуха.

Напълно е възможно някои татковци (или проекто-) да намират удоволствието на петли в кокошарника, където им обръщат внимание неизвестен брой жени, пък и от време на време пада по някоя по-тънка закачка (никой не знае какво се случва на ЛС-тата).
Напълно е възможно част от мъжете да изпитват академичен интерес към що е това женският мозък и има ли го въобще (щото се носят легенди, че е само мит).
Напълно е възможно някои съвсем хетеросексуални мъже да вярват, че ако хвърлят по едно око "извътре" в кокошарника, това би им помогнало да разберат по-добре собствените си домашни кокошки или пиленца (кой както го чувства) и съответно да си спестят някои проблеми.

То мъжете в Мамата и без това се броят на пръсти, ясно е, че не са общия случай.

# 78
Скрит текст:
Нищо не разбрах от темата. По принцип мъжете в този форум ми е трудно да ги разбера. Сякаш нарочно се правят на чалнати за да настане обърквация. В другите мъжки форуми мъжете са кратки, точни и ясни, както е и в реалността, но тук все едно играем на развален телефон.......
...което винаги ме е замисляло, дали наистина СА мъже.....?
Или са на "другия" бряг?
Ама аз и друг път съм го писала, де...никак не мога да си представя, че един нормален, сериозен, отговорен и зает (и като обвързаност, и като работно време), хетеро-мъж, би се забил да дращи в Бг-мама.
Или един лекар......

Интересно му е. Забавлява се. Хили се. Понякога научава нещо полезно. И т.н. Същото е и с представителките на нежния пол във форумите с потребители предимно от мъжки пол.

# 79
Или един лекар......
Я пак? Шефовете на фирми и лекарите не са ли хора? Много изкривено е да мислиш, че нормален мъж не може да влиза, да чете и пише в този форум. Ако беше забранено, нямаше да могат мъжете да си правят регистрация, щом можем, значи е позволено. Забранените неща ги пише в НК.
Отговарям лично за себе си, имам фирма, в която работим 3-ма човека, аз като собственик правя организацията на работата и работя, но не 12/24, имам и свободно време, което прекарвам тук, вместо да ходя по заведения и да свалям сервитьорки. Опитвам се да разбера женското мислене, което ми убягва въпреки положените до сега усилия.  Децата ми са пълнолетни и живеят отделно. Ако имаш още въпроси, ще ти отговоря.

# 80
Скрит текст:
Или един лекар......
Я пак? Шефовете на фирми и лекарите не са ли хора? Много изкривено е да мислиш, че нормален мъж не може да влиза, да чете и пише в този форум. Ако беше забранено, нямаше да могат мъжете да си правят регистрация, щом можем, значи е позволено. Забранените неща ги пише в НК.
Отговарям лично за себе си, имам фирма, в която работим 3-ма човека, аз като собственик правя организацията на работата и работя, но не 12/24, имам и свободно време, което прекарвам тук, вместо да ходя по заведения и да свалям сервитьорки.
Опитвам се да разбера женското мислене, което ми убягва въпреки положените до сега усилия.  Децата ми са пълнолетни и живеят отделно. Ако имаш още въпроси, ще ти отговоря.
След като до тази солидна възраст (предвид порасналите ти деца) не си успял да разгадаеш поне малко Жената, забрави.Кауза пердута е....   Smiley
Второ, хората се опознават/разгадават в директен контакт.Когато можеш да виждаш реакции, погледи, да усещаш интонации, да преценяваш постъпки.Тук всеки си пише малко ....наизуст.
Не че не е възможно да си създадеш някаква представа за някого, но е вероятност 1-2 %.
Все едно аз да кажа, че искам да опозная мъжете, четейки те какво пишеш тук....ами, може, ама едва ли.
За "петлите", търсещи внимание между "кокошките" тук...ами, ясно е, че имат дефицит на женско внимание, щом се налага да си търсят виртуално такова.Ама аз това го знам, не питам за него.....
Последното, което биха правили мъжете в моето обкръжение, е да пишат тук.Преди това ще измислят и опитат по милион други начини да запълнят свободно време, или да "затапят" скуката.

# 81
  • София
Какво толкова, има по-бъбриви мъже, които намират някакво развлечение в този форум. Брат ми се беше регистрирал тук за съвет за сушилня, трябва да го питам искрено наднича ли при кокошките срещу обещанието да не казвам на жена му.
Преди време бях се регистрирала във форум на Опел за информация и сега ме е яд, че го зарязах, след като ми дадоха съвет. Току-виж се окажа без мъж, трябва да имам поне елементарни познания какво се прави с един автомобил

# 82
Няма лошо мъж да се регистрира, да чете, да се включва. Все пак форумът е за всички, а и различни гледни точки винаги са били от полза... Peace

ПС: А тази случка с вайбъра ми се струва поизмислена…. newsm78

# 83
  • София
И на мен, но е забавно

# 84
Тази градивна клетка на обществото - семейството е арена на най-гнусните и долни интрижки и страсти, които могат да съществуват изобщо. А, българското семейство е ударило дъното отдавна.
Повечето не бих ги и нарекла семейства - копулиращи двойки, малки стада и глутници. Изродена карикатура, плод на немотия, простотия и тежки психически травми.

И въпреки всичко от някъде идват отгледани красиви и умни деца , които имат способности да се справят на всякъде по света и да имат успехи. И дори там, където местните срещат проблеми с всичката подкрепа на родата зад гърбовете си.

Те сигурно излизат като феичките от разни цветенца ???

# 85
  • София
Не й се връзвай, нейната роля е да хвърля гръмки констатации от нищото

# 86
Някой пита с какво да го заменим семейството, щото отмирало.
Ами в Норвегия са го измислили - върволица приемни семейства или социални домове и воала - излиза продукция, която априори влиза в регистъра на неспособните да отглеждат собствени деца.

# 87
  • София
Негативния опит не винаги е лошо нещо - познавам страхотни семейства и родители, които са били деца на разведени родители, деца на алкохолици, които като възрастни не пият заради опита на родителите си. Може ако си видял лоши родители и семейство да успееш да изградиш собствени по друг,  по - успешен начин.

# 88
  • София
Анализи, коментари, любопитни наблюдения. Каквото ви е интересно и не намирате подходяща тема, в която да го напишете. Без въпрос, за въпроси си има тема.
Онагледяващи философията или голата истина примери са добре дошли. Може и за (късите?) крака на лъжата Wink
Каквото и да споделите за вътрешносемейните, около- или даже извънсемейните отношения, автора няма да ви обвини, че не сте по темата.
Ако ви гонят от или обиждат в другите теми, тук е вашия пристан.
Графомани или незнаещи да се изразяват - идвайте смело. Трибуна за кандидат-стажант журналисти, Алесандро ти си.
Толеранс за слабите в правописа. В рамките на разумното, тоест не по-слаби от автора, все пак. Simple Smile

Хе-хе, май бая височка летва си поставила...  Wink

Е, къде е тая висока летва?
Кьорав пълен член няма... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 89
Тази градивна клетка на обществото - семейството е арена на най-гнусните и долни интрижки и страсти, които могат да съществуват изобщо. А, българското семейство е ударило дъното отдавна.
Повечето не бих ги и нарекла семейства - копулиращи двойки, малки стада и глутници. Изродена карикатура, плод на немотия, простотия и тежки психически травми.

И въпреки всичко от някъде идват отгледани красиви и умни деца , които имат способности да се справят на всякъде по света и да имат успехи. И дори там, където местните срещат проблеми с всичката подкрепа на родата зад гърбовете си.

От същото място, от където излизат всички. А за конкретните световно известни и успели, те си имат достатъчно подробни биографии от къде точно произхождат, за излизането - не го описват хората, защото то е ясно.

П.С.: Професионалните успехи "навсякъде" по света, нямат нищо общо със личния, интимен живот на въпросните.

Общи условия

Активация на акаунт