Философска тема за семейните отношения (по желание на читателките)

• 27 470
  • 391
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Извинявам се, че ви прекъсвам, но навън е много топло. Какви хървати, какви французи, сега е времето да проснете прането, а ако не сте изпрали - да го направите. Някак не е редно жени да гледат и да коментират футбол. Имам чувството, че докато пишете надигате кен с бира. В неделя е добре да направите компот от праскови и след дългия ден да изгладите и изперете съпрузите си, а не да се цоцнете на дивана и да гледате футбол. Това е естественатаа ви роля в семейството.
Аз изкарвам кинтииии, вуйчоооо, кво пране сънуваш по това време. ММ е в отпуск, да пере той. При това май ше вАли, да не съм луда да простирам (не просвам) баш сега.
Биричка, биричка... много я обичам  beer beer3 beer2 cheers

# 121
Не всеки ден се случва държава с 5 млн. население да отиде на финала на Световно.

страхотно играха хърватите !

Понеже темата е за семейните взаимоотношения и в контекста на написанато ми ще да възкликвам и аз така през следващите два дни:

страхотно изми прозорците!

невероятно обели картофите!

страхотно обра паяжините!

супер е че купи 9 килограмова диня!

# 122
Запрятай престилката, Алехандро! Има да се доказваш още много.

# 123
Сашко, ко стана с бързите срещи, а?
Остави ги тия ЛОШИ ДОМАКИНИ!

# 124
Семейните отношения могат да се съградят и бързо и бавно. Зависи кой на каква вълна е. Като юноша бях привърженик на „куйки“ – всеки може да се досети какво е това. Сега не съм. А относно случилото се на бързите срещи съм писал преди десетина минути в друга тема. Като говорим за бързо и по повод нароилите се теми за изневери, който да си признаем честно са перманентно в този форум, бързите изневери водят до съсипия за цял живот.

# 125
  • София
А относно случилото се на бързите срещи съм писал преди десетина минути в друга тема.
Явно държиш жените да те преследват, дори и във форума.  hahaha

# 126
Не всеки ден се случва държава с 5 млн. население да отиде на финала на Световно.

страхотно играха хърватите !

Понеже темата е за семейните взаимоотношения и в контекста на написанато ми ще да възкликвам и аз така през следващите два дни:

страхотно изми прозорците!

невероятно обели картофите!

страхотно обра паяжините!

супер е че купи 9 килограмова диня!

с припев Алехандро, Алехандро ... Але-Алехандро ... от тук https://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA
и с чувство към себе си ... и че все пак някой пее сякаш за теб . @тази в този клип толкова евтино копира Мадона, как и се разминава не ми е ясно @

Един тип от мен. Ако жена ти не се вживява толкова от малко прах и паяци махни парцала и сядай до нея на дивана. Със сигурно ще ти сипе едно изстудено винце и ще ти позволи да погледкаш.

# 127
Извинявам се, че ви прекъсвам, но навън е много топло. Какви хървати, какви французи, сега е времето да проснете прането, а ако не сте изпрали - да го направите. Някак не е редно жени да гледат и да коментират футбол. Имам чувството, че докато пишете надигате кен с бира. В неделя е добре да направите компот от праскови и след дългия ден да изгладите и изперете съпрузите си, а не да се цоцнете на дивана и да гледате футбол. Това е естественатаа ви роля в семейството.
Па толкоз ли си с кунки в гъзунки, че да не можеш една пералня да пуснеш.

# 128
Човек като ви чете, изглежда семейният живот е много хубаво нещо. От темата "Ужасни, смешни срещи" разбирам, че почти всички там си лягат с младежите от първата им среща не по-късно от трета - четвърта. От темата "Омъжих се за изрод", че и да си изрод пак можеш да хванеш жена, да я забремениш, че и да я разведеш от съпруга, от когото има вече две деца. Сега тук разбирам, че бг мамите не пропускат мачове, коментират случилото се на терена и пият бира (това последното го виждам в кошницата на пазаруващите по хипермаркетите). Довечера на срещата с банкерката мисля да се държа по-хард - да й говоря за Роберто Баджо (само дето не знам в кой отбор играе или май беше този кечист), да пия ром и да я целуна още на първа среща.

# 129
Сашко е железен, както и всяка потенциална негова изгора. Тя не ползва пералня, пере на ръка.

Оу, ударил си банкерка!

Само не я питай кой прах за ръчно пране ползва. Поне не веднага.

# 130
...Довечера на срещата с банкерката мисля да се държа по-хард - да й говоря за Роберто Баджо ...
Ъпс! това е за между жени разговор. Да не те вземе за някой от джендърите, който държи да и е приятелка ?

Ако ще го раздаваш хард и говори за море, горещи плажове, вълни и секс!

# 131
 Shocked Sick

Накъде отишла темата..... ooooh!

# 132
А ето това е сериозен проблем при нас мъжете. Не знаем кога точно вече не ни възприемате като мъже и кога сте започнали да ни възприемате за приятелки. Я кажете за какви сигнали трябва да сме нащрек?

# 133
Shocked Sick

Накъде отишла темата..... ooooh!
На мач с банкерка с парцал и компоти.

# 134
  • София
Ех Баджо, ех Роби...

Общи условия

Активация на акаунт