Къде в Пловдив??? - 77

• 60 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте! Ще правя аранжировка за маса от рязан цвят.Къде най-изгодно може да ми препоръчате да потърся, като най-удобно ми е в района на Кършияка, но приемам предложения и за други квартали! Благодаря

# 106
  • Пловдив
Здравейте! Търся си пердета, или по-скоро плат, който да се ушие, за тераса. Трябва ми здрав плат, плътен, от сорта на този за сенниците. Може би не чак толкова дебел, но подобен. Терасата ни е западна и изцяло остъклена и лятото е ад. Старите пердета вече се разпадат от силното слънце. Sad Не знам дали по магазините за пердета ще има, преди трудно намерихме...
При тази ситуация, аз бих си взела плат с УВ защита. Съдя по чадъра ни за слънце, който е с такава и напичането не се усеща почти.
Потърси Някакви такива платове. Това на прима виста с търсачката. Със сигурност има и други.

# 107
  • Пловдив
Благодаря! Аз така или иначе вече поръчах от Bibtex. Взехме плат за тенти, защото издържа на слънце, обикновената дамаска не е предназначена за излагане на силно слънце. Това бяха думите на продавача. Иначе ни показаха и един по-специален плат - може би е този точно, но понеже ние ще шием пердета, ни препоръчаха да не го взимаме, защото много трудно се шие и чупи игли. Предполагам, че не всеки шивач има специална машина, поне аз така го разбирам.

# 108
Благодаря за всички предложения за грим.  bouquet
Явно сезонът е доста натоварен откъм булки, защото се оказа почти мисията невъзможна да си намеря час.
Успях, все пак при едно момиче, разгледах работата й във ФБ и ми допадна. Надявам се да се получи добре, а не ме направят като плашило както се е случвало преди. Stop

# 109
  • Пловдив
Благодаря за всички предложения за грим.  bouquet
Явно сезонът е доста натоварен откъм булки, защото се оказа почти мисията невъзможна да си намеря час.
Успях, все пак при едно момиче, разгледах работата й във ФБ и ми допадна. Надявам се да се получи добре, а не ме направят като плашило както се е случвало преди. Stop

На Вили Вълкова звъня ли?Просто почти няма време до желаната дата и е събота
При кого се записа?Пиши отзиви после

# 110
Привет на всички,
препоръчайте ми майстор за поправка на готварска печка  - горният реотан на фурната изобщо не се нагрява, не мога да запека никакво ястие.

# 111
Привет на всички,
препоръчайте ми майстор за поправка на готварска печка  - горният реотан на фурната изобщо не се нагрява, не мога да запека никакво ястие.
Пращам координати на ЛС. Аз на връх Нова година го закъсах по същия начин.

# 112
  • Пловдив
Отново с молба за съвет. Бих искала да закупя златна буквичка за малкия си племенник. Ще бъда с детето ми обаче, т.е. няма да имам възможност да обиколя подробно из цялата "Златарска". Кое магазинче бихте ми препоръчали като оптимално съотношение цена/избор?

Последните 2-3 пъти, в които ни се наложи да купуваме злато, го взехме от уличката срещу "Света Марина". Турчин е, магазинът му е в двора на къщата му. Не съм сигурна за името на улицата, но е успоредна на булеварда.

# 113
Отново с молба за съвет. Бих искала да закупя златна буквичка за малкия си племенник. Ще бъда с детето ми обаче, т.е. няма да имам възможност да обиколя подробно из цялата "Златарска". Кое магазинче бихте ми препоръчали като оптимално съотношение цена/избор?

Последните 2-3 пъти, в които ни се наложи да купуваме злато, го взехме от уличката срещу "Света Марина". Турчин е, магазинът му е в двора на къщата му. Не съм сигурна за името на улицата, но е успоредна на булеварда.
Благодаря за отговора, късно се сетих да попитам тук, и в крайна сметка все пак обиколих с детето "Отец Паисий", купих украшението от произволно избран златарски магазин.

# 114
  • Пловдив
Къде в центъра да поръчам хубава сладка питка? Трябва ми за събота, т.е. необходимо е пекарната да работи тогава.
Сещам се само за тази до Пожарната, но нямам идея дали правят сладки питки и дали работят в събота.
Любимите ни са в Кючука, но ми се щеше да си спестим сутрешната разходка до там. Simple Smile

# 115
Много пъти поръчвам пити, и сладки, и солени, и със сирене в баничарницата на спирката между двете колела на Панаира. Точно до пешеходния светофар, на източното платно на Цар Борис. Събота работят със сигурност, но е добре да дадеш от сега поръчка. Само веднъж са ми отказвали, имаха над 10 погачи за деня, но беше някакъв празник тогава.

# 116
  • Бг
Къде в центъра да поръчам хубава сладка питка? Трябва ми за събота, т.е. необходимо е пекарната да работи тогава.
Сещам се само за тази до Пожарната, но нямам идея дали правят сладки питки и дали работят в събота.
Любимите ни са в Кючука, но ми се щеше да си спестим сутрешната разходка до там. Simple Smile

adoration, би ли споделила коя е пекарната в Кичука. По принцип аз сама си ги правя питките, но понякога не успявам, та да имам резервен вариант. Благодаря ти.

# 117
  • Пловдив
Алекса, разбира се. "Старата пекарна" близо до автогара Родопи.
Има същата и в Тракия, но там не ни харесват толкова и питките, и закуските.
Мислех и аз да правя сама питката, но с бебе и тригодишна кака ще използвам времето за друго. Simple Smile

# 118
Момичета, картина рисувана от Пловдив , бюджет до 100 лв.,къде да погледна?

# 119
Момичета, картина рисувана от Пловдив , бюджет до 100 лв.,къде да погледна?
на пешеходния мост "Ателието"

Общи условия

Активация на акаунт