Къде в Пловдив??? - 77

• 60 691
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Да де, може и дамаска, искам нещо много здраво и плътно. Нашите издържаха няколко години, но вече се разпадат вследствие западното слънце Sad. Щори не ме устройват, не че съм проверявала, но ми се струва, че ще излязат скъпо - терасата е остъклена с винкел, от едно време, освен това е дълга към 7-8 метра - обхваща две стаи... Ще видя и в Bibtex сигурно. Още един път благодаря!

# 76
Къде на Младежка се намира този магазин за платове? Уж често минавам от там, но не зсе сещам.

# 77
  • до най-прекрасния мъж
Да де, може и дамаска, искам нещо много здраво и плътно. Нашите издържаха няколко години, но вече се разпадат вследствие западното слънце Sad. Щори не ме устройват, не че съм проверявала, но ми се струва, че ще излязат скъпо - терасата е остъклена с винкел, от едно време, освен това е дълга към 7-8 метра - обхваща две стаи... Ще видя и в Bibtex сигурно. Още един път благодаря!
Виж и в склада на Муратев. Намира се на ул. Плевен 6. От там сме купували много хубава дамаска за дивани, която не е мръднала вече 8-9 години.

# 78
Момичета,колко ще ми струват свидетелството за съдимост ( и за колко време става ) и удостоверението от психодиспансер.

# 79
  • Пловдив
Свидетелство за съдимост струва 5лв и е готово на момента (само ако е за чужбина е 1-2 дни), не съм сигурна обаче, дали вече не се вади служебно. Аз започнах нова работа преди месец и ми казаха, че ще си го изискат. Но пък работя в държавна служба, може само за тях да е така. Имало промяна в Наредба № 8 от 26 февруари 2008 г. за функциите и организацията на дейността на бюрата за съдимост. Може да отвориш да видиш какво гласи.
Преди година също вадих, задължително се плащаше с карта или трябваше да се отиде до банката, за да се плати с превод. Нямат каса.

Удостоверението от психото беше 10лв, но съм вадила преди 3год.

# 80
Лили ,благодаря.Утре ще си ги вадя така,че ми се искаше да съм наясно как стоят нещата.Имам още едно питане от всеки клон на пиреус банк мога да поискам айбана или само от централен за града ни.

# 81
  • Пловдив
Срещу съда има банка, не знам точно коя е, но там ще е най-удобно, а и със сигурност ще знаят IBAN-на.
Нямаш ли дебитна/кредитна карта, за да платиш на място в съда?

# 82
О,разбира се имам дебитна карта,IBAN–на го искат от новата работа за превод на заплатата.

# 83
  • Пловдив
Би трябвало от всеки клон да ти дадат удостоверение. Безплатно е.

# 84
  • до най-прекрасния мъж
Вътре в съда има банка, точно след централния вход. Там се плаща или поне така беше преди 7 години, когато аз вадих. И не забравяй акта за раждане, мен ме върнаха първия път.

# 85
Мисля, че все още бавят свидетелствата за съдимост на не родените в Пловдив. Не мога да си спомня за кои области беше проблемът, имаше го само за някои области. Най-евтино, бързо и лесно е плащането на ПОС терминал.

# 86
Къде на Младежка се намира този магазин за платове? Уж често минавам от там, но не зсе сещам.
До магазина на Балев има един. За друг не се сещам.

# 87
  • Пловдив
До магазина на Балев има един. За друг не се сещам.
да, този е.

# 88
Благодаря момичета,удостоверението в психото е 5лв.,а свидетелството за съдимост е 7лв.  вътре в съда има банка,а акт за раждане не е нужен,само лична карта.
Къде има богат избор на дамски чанти,днес цялата главна изръчках,но нищо не харесах.

# 89
  • Пловдив
Някой ми беше казал,че има голям магазин за чанти около Бюро по труда на ул.Чернишевски,но не знам точно къде се намира. След линиите на 6-ти Септември,но не съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт