Къде в Пловдив??? - 77

• 61 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Може ли да ми кажете някой хубав ресторант с хубава градина. Не съм от Пловдив, но реших тук да си празнувам рождения ден, защото обичам Пловдив Heart Благодаря.

# 166
  • Пловдив
Здравейте,
Гребеца много приятно място,
Малкия Париж - приятно, но за мен лично отношението и храната не бяха на ниво,
Сентрал парк,
Сингър

# 167
  • Пловдив
 "Tomato" , "Смокини" , "ГастрономЪ", "Стария Пловдив" , "Хемингуей" са моите предложения. Конкретизирай какъв тип заведение търсиш, за да сме по-полезни.

# 168
Ресторант "РИО" е моето предложение.
Няма нещо, което да не ми харесва там Sparkling HeartSparkling Heart
Винаги се съобразяват с изискванията ти и ако кажеш, че искаш и украса за повода ти предоставят Wink
Е, не е като с фирма, но все пак правят нещо хората, за да се почувстваш по-специален Wink
С много, много прилични цени са също така, което също е важно при събирания

# 169
  • Пловдив
А за дубликат на малкия талон май става веднага. Стига да няма опашка на гишето. Мисля, че няма да може да пътува зад граница само с големия талон и пълномощно.
Ето тук е описано. Според форума на Пежо, струва 4,20. Има други източници, посочващи такса 11 лв. Дано да може да се плаща през ПОС терминал, защото банковата такса е по-висока.

Благодаря! Прочетох, отидох, чаках, изкарах си нов. Има Постерминал, таксата е 12 лева.

# 170
Има ли в града специалист фетална ехокардиография? И по принцип какъв лекар извършва прегледа - кардиолог ли е или гинеколог? Сложно ми е с пътуването до София.Тъй като ФМ ми ги прави Стратиева ако има и друг дето да пътува и да е консултант в някоя клиника би било чудесно.

# 171
В Селена са Стратиева, Апостолова и Кръшков. Но дали някой от тях прави фетална ехокардиография извън стандартната ФМ, не знам. Защо не звъннеш да питаш.

# 172
През 2015 д-р Ефтимовя идвяшу вуднъж месечно в кабинета на д-р Даскалов. Сега незнам как е... Ако това Ви е някаква насока ще се радвам ако съм била полезна. Иначе аз препоръчвам Д-р Маринов НКБ или Надежда,  но в София.

# 173
  • ...
Ако някой е доволен от хирург стоматолог в Пловдив може да сподели Simple Smile

# 174
  • Пловдив

Зара Кехайова
Батинков

# 175
  • Пловдив
Търся си параван за стая. Виждали ли сте някъде? В интертет ги гледам, но ми се иска на живо да ги видя.

# 176
За ФЕК в Пловдив - в Селена от София идва д-р Павлова, никой друг не препоръчвам в Пловдив.
Ако наистина има проблем, търсете д-р Маринов и д-р Велевски от НКБ.

# 177
Ако става въпрос за доцент Павлова от НКБ разбрах че е починала Sad

# 178
д-р Тенишев

# 179
Търся си параван за стая. Виждали ли сте някъде? В интертет ги гледам, но ми се иска на живо да ги видя.
Последно видях в айко в Стара Загора, ако не се лъжа и в джъмбо имаше

Общи условия

Активация на акаунт