Къде в Пловдив??? - 77

• 61 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
В кой месарски мога да открия пуешко и заешко?
В Лидъл пускат охладени. Но заек май само на кампании.
Пуйка има мисля постоянно?

# 196
Здравейте
Ще правим сватба с народни носии и искам да наема около 25-30 народни носии. Някой има ли представа къде в Пловдив мога да намеря? Магазин или читалище или и аз не знам какво.

# 197
  • Пловдив
Здравейте
Ще правим сватба с народни носии и искам да наема около 25-30 народни носии. Някой има ли представа къде в Пловдив мога да намеря? Магазин или читалище или и аз не знам какво.
"Пен силует" шият, но май дават и под наем. Проверете в сайта им или най-добре направо им се обадете. Имат магазин за народни носии на Джумаята.

# 198
Привет. Къде мога да занеса епилатор филипс за ремонт? Не е в гаранция.

И на мен ми трябва сервиз за дребна техника.
Имам два не работещи сешоара за коса на AEG. Сигурно е нещо дребно, но са затворени с такива винтове, че трябва специално отваряне. Не, че са капсуловани, но главичките отгоре са с много специален нарез и не става в домашни условия.

# 199
Може да попитате в Техномаркет например кой сервиз обслужва съответните марки и да си ги занесете там.

Благодаря за насоките за месо.

# 200
Бихте ли ми препоръчали място за физиотерапия или физиотерапевт, където да работят със здравна каса?
Благодаря!  Hug

# 201
Физиомед,на ,,Христо Ботев,,виж в Гугъл.

# 202
Физиомед,на ,,Христо Ботев,,виж в Гугъл.

Благодаря! Simple Smile

# 203
От къде в центъра или кършака мога да купя свински ребра ? Навсякъде само телешки има ...

# 204
  • Пловдив
Може да провериш в Лекси, но не съм убедена, дали не са само гърди. Струва ми се, че имаше и ребра.

# 205
Може да провериш в Лекси, но не съм убедена, дали не са само гърди. Струва ми се, че имаше и ребра.
няма там , нито в била, кауфланд, триумф, и една месарница на булевард българия

# 206
Ако вече си ходила в месарницата на Ритон на бул. България (в болка след ОББ, ако идваш от към колелото на Панаира), трябвало е да се опиташ да дадеш заявка за следващия ден. Иначе в Ново Мес има понякога, но спрях да пазарувам от тях месо.

# 207
  • Тра-ла-ла
Дали в Пловдив има козметичка, използваща кола маска, която се дърпа с пръсти? Или просто да ми препоръчате някоя добра козметичка, която си разбира от работата.

# 208
Ако вече си ходила в месарницата на Ритон на бул. България (в болка след ОББ, ако идваш от към колелото на Панаира), трябвало е да се опиташ да дадеш заявка за следващия ден. Иначе в Ново Мес има понякога, но спрях да пазарувам от тях месо.
точно тя ... не знаех , че може със заявка Simple Smile ще пробвам ... мерси много

# 209
  • Пловдив
В хранителния магазин близо до Дика би трябвало да има. Иначе и там може със заявка.

Общи условия

Активация на акаунт