Звездни компромати - 370

• 74 844
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Световното по футбол продължава:
Андре Силва
Скрит текст:
Рурик Гисласон, обявен е за най - секси футболиста, рускините полудели по него
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 12:23 от Ralitsa_

# 121
  • На топло
Рурик Гисласон охххх 😅

# 122
Хич не е мой тип човека Simple Smile Разбира се, готин е, но нищо не ми трепва при вида му.

# 123
Като момиченце в пясъчник е.
Андре е по-хубав Simple Smile

# 124
Ослепителна Ашли Греъм в Алекзандър МакКуин
Скрит текст:

Марк Уолбърг с брат си Пол
Скрит текст:

Мия Тайлър с бебето
Скрит текст:

И нещо петъчно  Heart Eyes
Скрит текст:

# 125
Ами след Биомета ще ни трябва време да възприемаме мъжете като мъже.
Даже Рурик има снимка с черен костюм и черна риза, готин е Heart Eyes, но веднага асоциирах с ..., няма да му пиша името и се отказах Simple Smile
Тук как е:
Скрит текст:

# 126
  • Пловдив
Вчера стана въпрос за процедурите на Мари. За това ли става въпрос? И ако да - за какво служи тази процедура?
(Не мога да скрия снимките от телефона, съжалявам.)

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 19:35 от Не се сърди, човече

# 127
Ами след Биомета ще ни трябва време да възприемаме мъжете като мъже.
Даже Рурик има снимка с черен костюм и черна риза, готин е Heart Eyes, но веднага асоциирах с ..., няма да му пиша името и се отказах Simple Smile
Тук как е:
Скрит текст:
Харесва ми! Heart

# 128
  • София
Много е готин Рурик, взимам си го без претенции. Защо така имам такава слабост към руси мъже, не знам Heart Eyes
Не знам дали гледахте Кулинария Илиева в Черешката на тортата. Нищо не казва за бащата на бебето? Те разделени ли са?

# 129
Не знам дали гледахте Кулинария Илиева в Черешката на тортата. Нищо не казва за бащата на бебето? Те разделени ли са?

Те въобще били ли са двойка? Нали той си живее в Белгия или където там беше?

# 130
Децата на нашите популярни личности напоследък яко изплискват легените. Жалко, че все още не се инжектира сиво вещество...

# 131
Децата на нашите популярни личности напоследък яко изплискват легените. Жалко, че все още не се инжектира сиво вещество...

И това е в медийното пространство. Представям си помежду им как се държат и какво се случва без цензура.

# 132

Те въобще били ли са двойка? Нали той си живее в Белгия или където там беше?

Той гледа бебето, докато тя фучи насам натам.

# 133
  • София
Тая Мари на колко години е, че се подлага на подобни процедури. Що за простотия?!

Мария Илиева май никога не е била с бащата на детето си. Предполагам, че майка й и баба й гледат бебето.

# 134
Уф, адски ми е мъчно за майката на това момче, Феди Башур. Не стига, че жената е загубила детето си и сега е в Ада, ами Емилия пише и пуска балади за него. Не може ли да се възпре малко?? Може би ще кажете, че е за добро, но на мен ми е гадно като си го помисля дори. Вечно натрапва нейните страдания, като че ли родната майка не я боли сърцето 10000 пъти повече.

Общи условия

Активация на акаунт