Звездни компромати - 370

• 74 304
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Зъбите й не ми харесват на Божана.Иначе си е същата,все пак има десетиина години разлика между двете снимки.  newsm78

# 526
При Мира Добрева положението май е доста по-зле.

# 527
  • Mediterraneo
Айде де, не била различна. Днес в Черешката като я даваха отблизо се видя колко нескопосано е набоцкана по лицето, устните й са лошо пипнати също. Мира Добрева, Ани Владимирова и Божана сигурно ходят на едно и също място да експериментират с тях.

# 528
С Десито и Никол как е, че не съм ги виждал скоро, покриха се. От как забременяха.

# 529
Днес видях, че Десислава се връща на сцена след раждането имаше и снимки: https://topvesti.bg/c/MVi2fWQBKbq5uwD7Gajl/2018-07-09/desislava- … lovdivski-klub-18

Още не е влязла във форма май

# 530
Емо е бременен от Слави.

# 531
Гледах Божана и лицето й беше на бабуни. Много нескопосани интервенции.

# 532
Днес видях, че Десислава се връща на сцена след раждането имаше и снимки: https://topvesti.bg/c/MVi2fWQBKbq5uwD7Gajl/2018-07-09/desislava- … lovdivski-klub-18

Още не е влязла във форма май
Аааааа, не така с лошо!! Ако ѝ видиш Инстаграм ще ахнеш колко е отслабнала Wink

# 533
Как и е Инстаграма?

# 534
# 535
На Слави, спермограмата, не е добра. Няма начин да е от него. Ходил е Чолаков по чуждо.

# 536

То зависи от какъв ъгъл се снима човек. Истината е някъде по средата между Инстаграма и статията навярно. ;д

# 537
  • София
Снимките ѝ са реални, колкото са и зъбите на Благо.

# 538
  • До морето
Ох, много я харесвам Десислава. Заради божествения й глас й прощавам, че не е от най-умните. И абсурдните й тоалети, понякога, прощавам. Ама сега гледам снимки в Инстаграма й и на всяка снимка се чудя това сега сина й ли е или гаджето й. Те са като братя. И не говоря само за възрастта, а за чисто визуална прилика. Направо на перверзия ми бие това.

# 539
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благой Георгиев го познавам от темата и сега го виждам в Черешката.
Приятен тип ми изглежда,един такъв земен и забавен с чувство за хумор.Не коментирам зъбите и изкуствения тен,като човек ми направи добро впечатление.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 21:52 от Adorasmile

Общи условия

Активация на акаунт