Звездни компромати - 370

• 74 203
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Кръщенето на Луи беше вчера.
Черната рокля на Мегън аз я виждам тъмно синя.

# 646
Пак не сте разбрали - Dior-ът е "navy blue".
А, Екатерина ме е изпреварила.

# 647
Горкия Уилям просто се беше усмихнал на сервитьорка от любезност Simple Smile После даже майката на момичето излезе да пази честта й, че дъщерята е сгодена и няма нищо общо с принца Simple Smile

# 648
Може и от настройките на монитора да е. Ето я до кралицата.

Да, вчера е било кръщенето, прави сте.

# 649
  • София
Обожавам такова зашмльоцяно зелено, като на Меган. А как ми отива...но обувките не са ми ок. Черната (тъмносинята) рокля е идеална. Кейт ми е отвъд скучното, но все пак жената е родила наскоро трето дете. Не че тича след тях, но все пак. Фигурата й е супер.

# 650
И на мен много ми отива това смарангясало зелено.Жалко, че не съм принцеса Simple Smile
 Аз обаче бих избрала друг цвят, не, че Мегън ме пита.
Ако беше избрала същия модел, но цвят като вратовръзката на Хари щеше да е зашеметяваща

# 651
Такова зелено според мен е за бяла и червенокоса жена.

А може би трябва да си трая за цветовете, виждам, че е възможно да ги възприемам различно дали по технически причини или по очни...

# 652
Аз не съм бяла, нито червенокоса, но точно това зелено всички определят като "моя цвят". Иначе и аз не съм му чак такъв фен, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че не ми отива.
Но и аз може би не го виждам такъв, какъвто е цвета - по технически причини.

# 653
  • София
Мегън си е супер. Старае се много, за да си докара кралски вид и държание. Изглежда ми много щастлива до Хари. И той. Дано си останат така. И в зелената, и в черната рокля е супер.

# 654
  • София
аз пък си представям, че бъдещото им дете ще е много, много красиво:)

# 655
  • София
На мен са ми много красиви и Кейт, и Мегън. Рядко не ми е харесвал техен тоалет, изключително стилни, млади дами с излъчване.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 20:33 от ParaSiempre

# 656
# 657

О Боже, къде са и гърдите на тази жена?!
Каква лукава усмивка  Astonished

# 658
Бабет каква е жизнена на тая снимка Simple Smile

# 659
  • Пловдив
Мартина Юрукова с "натуралното" си дупе. Снимката е скрийншот от клип на фотограф.

Общи условия

Активация на акаунт