Звездни компромати - 370

• 74 755
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • София
пффф, Хъшче, лесна работа, падам му на шпагат с поглед на кошута и е наш Харди:)))))
Шарлот е ми-на-ло;)

# 91
  • Once there was a Hushpuppy...
много готина Фелисити Хъфман

Добре, става, Виж Ти. От теб шпагат, от мен не знам... Ще импровизирам Mr. Green според проекта Embarassed

# 92
  • Пловдив
Разтърсих се за статии за Мари, относно дупето й и попаднах на нещо интересно.
Нали Гала прави някакъв серум за подмладяване мисля, отдавна го споменава в инстаграм, та попаднах на сайта й. Пуснала го е вече.
Серумът е 30мл и струва 119лв. Малко множко ми се струва, не че разбирам от серуми, но предвид количеството...

# 93
  • където ми харесва
много готина Фелисити Хъфман

Добре, става, Виж Ти. От теб шпагат, от мен не знам... Ще импровизирам Mr. Green според проекта Embarassed
Ще ме извинявате, ама след мен. Аз за тоя проект чакам от години, съвсем смирено.

# 94
  • На брега на реката
Викаш търпението трябва да се възнагради Joy
И аз тъй чакам за Крис Хемсуърт. Пък да видим...
Много са ми готини с жена му, но го предпочитам сам и поразсъблечен Blush

# 95
Мари си прави мезотерапия мисля.

# 96
Маги Сидеров с фризьорче.
И предвид текста под снимката- не съм сигурна на снимката реално той той ли е и тя..тя ли е Wink за мен са с разменени роли Wink
https://www.instagram.com/p/Bk3Q1y5AtNC/?utm_source=ig_share_she … hid=102uylwiq84lz

# 97
  • Rock & Roll feeling ...
Имало нова тема,че и на 7ма страница. Всключвам се с един откъс от статия за Анджелина,който ви снимах,че ми хареса цък

# 98
  • Варна
Маги Сидеров с фризьорче.
И предвид текста под снимката- не съм сигурна на снимката реално той той ли е и тя..тя ли е Wink за мен са с разменени роли Wink
https://www.instagram.com/p/Bk3Q1y5AtNC/?utm_source=ig_share_she … hid=102uylwiq84lz
Цъках по снимките й.
Видях такава със здравословна храна и кой я "произвежда".
Хареса ми идеята, вида, опаковките, изглежда ми вкусно.
Оказа се, че е на някакъв огроомен мутант, с огроомни бицепси, модерна талибанска брада, и естествено с влечение и афинитет към фешън дрехи, снимки... И, това била Китаеца! Направо се изкьорих. Къде е емотикона с очи на палачинки?
Та, съдейки само по снимки, харесва ми какво прави, как го прави, търговския вид както на храната, така и неговия търговско - рекламен външен вид, относно дрехи, снимки, фон. За тялото - не, но явно, за да продаваш трябва така да изгледаш.
https://www.instagram.com/nik.fit/

# 99

почина най-големият син на Тина Търнър. 59-годишният Крейг Реймънд Търнър е открит мъртъв в дома си в Калифорния. Причината за смъртта му е огнестрелна рана, но става въпрос за самоубийство – категорични са разследващите полицаи.

# 100
  • Gotham City
Само минавам набързо да ви кажа честит петък:
Скрит текст:

# 101
# 102
Облича се кошмарно - при своите възможности как така? Тоя тоалет я прави 2 пъти по-дебела.

# 103
Кризата на 50те. Я колко баби се навъдиха такива. Начело с общата любимка Илияна Раева.

# 104
Те всъщност са като сестри - Илиана Р. и Дарина П.

Общи условия

Активация на акаунт