Звездни компромати - 370

• 74 372
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
  • На топло
Дъщерята на Милянкова е доста чаровна, не изглежда като изоставено дете. И не прилича на Ивон, Сузанита и подобната измет.
Скрит текст:

# 406
  • Rock & Roll feeling ...
За мен е много по-ненормално и неприемливо малолетен модел да роди от 30-годишен престъпник от коментарите на хормонално надрусани тинейджъри и комплексирани "мъжкари", под детска снимка.Но какво ми разбира старческият ум. Милянкова е просто странна. Колко снизходително.
Не знам дали да се впускам в този изначално изчанчен паралел,но ... момиче на 15 години,което има цикъл и развити (започнали да се развиват) гърди е една идея по-нормално да е сексуален обект,отколкото дупето на 7-8-9 годишно дете,което майка му е пуснала със събрани гащички в него. Всякакви сексуални коментари по повод последното са ми крайно абсурдни,извратени и ненормално,защото априори 9 годишно дете,ако ще голо да е ми е безумно да бъде възприемано като сексуален обект.

# 407
Браво на Милянкова! Който и да й гледа децата, шапка й свалям, че ги е родила! Не ми изглежда безотговорна майка, но може и да греша. Все пак това е неин избор, направила го е! Ако можеха повече жени да си позволят този избор, нямаше да намалява с бързи темпове населението на България!
Около мен все повече майки започват да раждат и трето дете и то на възраст над 40 години. Какво, да ги спрем ли? Или да ги дъвчем на кафенце или надничайки зад пердето? Или във форума, ако са известни?
А, и защо сравняваме Милянкова и дупето на Марая, не разбрах?

# 408
Аз не подкрепям мнението, че Милянкова  като може и има кой да й гледа децата нека ражда. Отговорността не приключва само до там да ги родиш. Или се бъркам и това е вече новата идея за семейство?

И аз четох интервюто с тогава новия й мъж дето казват, че от общите им деца само три живеят при тях, другите пръснати при роднини и бивши половинки.
Питам се, като нямаш желание или не искаш да си гледаш децата защо ги създаваш.

# 409
  • Пловдив
Не ги сравнянам. Изненадана съм как раждането на малолетна се приема за нещо  нормално, а снимка на дете с цял бански за ненормално. Защото не случайно и законът не третира раждането на 15 като нормално. Институциите не са само социални помощи. Няма как да ръкопляскам на 15-годишна родилка. Просто няма начин. Моето дете го гледам аз. Не ми е ОК, който ще да го гледа......Не съм го раждала заради това друг да ми го гледа. Милянкова съвсем скора около десетина внуци може да гледа. Добре, че има кой нейните деца да гледа. ОК е нали, дъщерите и да започнат да раждат. Даже вече са закъснели.

# 410
Морски снимки на Д. Димитрова (Др. Огнянова)
Скрит текст:
и майка й

# 411
Милянкова сигурно е единствената, на която бабите или дядовците й гледат децата!
Искала ги е - родила ги е! Не ги е хвърлила в приемни семейства или в домове.
Скоро се коментираше Яна Маринова в тази връзка, ама тя е малко по - бяла, щото сигурно не е родила на 15!
Не знаем какъв е бил случая с Милянкова, за да стане майка толкова малка, каквото и да се пише или говори в публичното пространство.
И пак ще подчертая: дано повече българки имат по 2-3 и повече деца, ако желаят! Само се прекланям пред това!
Приключвам с коментарите специално за Милянкова и Марая, които са ми много симпатични.

# 412
dazel, виновен е мъжът, който я е забременил на 15, а не тя. Но както разбирам, за теб би било по-достойно тя да е направила аборт може би? Нека си ражда жената - не са всички изрядни като теб с по едно дете и да си го гледат само те. Тъкмо да се почувстваш и ти успяла и примерна до нея.

# 413
Еееееей, хич не ми погледнахте Дейвидчо 😉 от тази Милянкова.
Не е ок, че е родила на 15, но ми е Ок че има голямо семейство.

# 414
Не съм ок с това да се ражда на 15, но по отношение на броят на децата, нека се раждат повече българчета, а не само ромите да диктуват демографските въпроси. Simple Smile Не съм ок и с това да се ражда първо дете на 40+, без да обиждам никого.

# 415
  • Пловдив
Айде, евала на Милянкова, че пребори демографската криза. Всички на 15 юруш към родилното. Моята ще поизчака. Знае какво е мензис, овулация и презерватив.

# 416
Относно Милянкова - че не е правилно да ражда на 15, не е.
Но случаи всякакви има, една от най-всеотдайните майки и свестен човек, когото познавам е родила на 16. Вече повече от 20г с мъжа й са супер задружно и сплотено семейство, имат и още едно дете.

Някои и на средна възраст като родят, пак ги пере съчмата, та си зависи от много неща.

Проблема при Милянкова обаче ми се струва първия й мъж, този сегашния не го знам какъв е, но Чолата всички знаем с какво се занимава и както се спомена, брака им въобще не е бил цветя и рози. И в този смисъл й се чудя с какъв акъл ражда четири? деца на такъв? И дали това е било нейн доброволен избор?

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 20:45 от Ванилия 🌸

# 417
Айде, евала на Милянкова, че пребори демографската криза. Всички на 15 юруш към родилното. Моята ще поизчака. Знае какво е мензис, овулация и презерватив.
Чукай на дърво!  Stop
Разбрах от друга тема, че Краси Радков чака дете

# 418
Скрит текст:
Мислех си да пиша в предходния си пост, че тук коментираната история на Яна Маринова е сходна, защото си знаех, че някой ще я вмъкне. Едно е Яна Маринова да роди 1 дете и да прецени, че му е по-добре с бащата, както и че тя не може да полага адекватните грижи за дете, като гледам и не прави - преценила е, че по-добре без.
А въпросната Милянкова хем оставя децата на други хора, хем прави още.
Но предлагам да спрем с нея, наистина адмирации към упоритостта ѝ да се размножава и да увеличава българското присъствие.

Бекъм е хот. И аз викам на мъжа ми да му взема едно розово фламинго, че ще му ходи на банския, ама не ще. Smiley

# 419
  • София
Тази Диана Димитрова ми е много антипатична.

Общи условия

Активация на акаунт