Звездни компромати - 370

• 74 278
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
Снимка от кръщенето на принц Луи, гнездото на главата на Кейт не ми харесва
Скрит текст:
Меган е в зелено
Скрит текст:

# 556
Той и предният й, дето му ревеше и се тръшкаше в Биг Брадър, май също да беше доста по-млад.

# 557
На мен са ми далеч по-гнусни дедо Мик, Стоян Алексиев и тем подобни пръчове, които могат да са дядовци на изгорите си.
 В случая жената да е по-възрастна, ето Ванчето Червенкова не мож ме убеди, че онова нейното е истина, докато при Десислава не е чак толкова фрапиращо.

# 558
Меган в зелено е като мазилка в болница... А на Кейт гнездото е като от филмите за Анн Болейн.

# 559
Добре де, след 10 години тя ще е на 50, а той на 30. Ужасна работа. И гнусна.

Нищо гнусно не виждам. Такива жени и на 50 изглеждат по-добре от някои 30 годишни повлекани.

# 560
Вярвам, че се обичат хората, но категорично не допускам да са заедно още 20 години. Такъв е животът...

# 561
Вярвам, че се обичат хората, но категорично не допускам да са заедно още 20 години. Такъв е животът...

Ми то и набори да сте няма никаква гаранция...

# 562
Добре де, след 10 години тя ще е на 50, а той на 30. Ужасна работа. И гнусна.

Нищо гнусно не виждам. Такива жени и на 50 изглеждат по-добре от някои 30 годишни повлекани.

Не е гнусно, но в един момент започват много сериозно да се разминават.
Имам приятели с малко по-малка разлика, но пак жената е драстично по-голяма. За жалост връзката им очевадно върви към край, защото започнаха да искат различни неща от живота и тези неща са породени точно от биологичния ход на живота...

# 563
Е да ама тя една любов не е само до външния вид, все пак! Ако Десислава работи от Н-на брой години и е минала през какво ли не, калявайки характера, волята си и въобще, преживявайки житейски ситуации, тоя малкия не е видял още нищо. Чудно ми е, какви теми за разговор биха могли да имат? Какво ги обединява, сплотява?! Разсъждавам си просто..

# 564
Семейство Макрон.

# 565
Тръпката, разбира се. А точно тя е до време. И естествено, че и набори се разделят, ама за 20 годишна разлика е почти гарантирано.

# 566
Няма гаранция за нищо. И набори да сте, пак като мине 40 може да влезе във втори пубертет и да се хване с някоя 20 годишна. Десислава явно си пада по млади лъвчета, щом успява да си ги хване, какъв е проблемът? Ако беше с някой дебел дъртак щеше да се оплюва, че е за парите. И дете му роди на този. Деми Мур и Аштън също бяха стабилна двойка, но тя не роди и той си взе друга. Брад Пит и Анистън, почти набори също покрай въпроса за децата им тръгнаха раздорите. Катрин Зита и Майкъл Дъглас също са стабилно семейство въпреки разликата си.

# 567
За семейство Макрон се говори, че Бабет е само за парлама. В този хубавец е истината

# 568
  • Sofia
Гледам гимнастичката Християна в На кафе,набоцкала си и тя устните...защо бе момиче?!

# 569
  • Once there was a Hushpuppy...
Както не веднъж сме говорили срещу природата не може да се върви. В тази връзка една 50 годишна жена в менопауза едва ли би била интересна за млад мъж на 30 години. Толкова.
Иначе, да, всички ще остареем, колкото и да не ни се иска... Wink
Най-смешно ми става, когато жени на 45+ обясняват как се чувстват като на 20 Peace
Едно е духа да ти е млад и свеж и съвсем друго да не си признаваш, че това тЕло старее Stop

Общи условия

Активация на акаунт