Звездни компромати - 370

• 74 235
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Факт е, че има и млади красавици, на които също изневеряват. За Адриана Лима и бившият и съпруг се сещам.

# 586
Те хиляди хубавици са се развели млади заради изневяра.

Но все пак шанса да се сучи неразбирателство между жена на 45 и мъж на 25, свързани с дете  е по-голям, отколкото ако и двамат са 25 годишни.

Моят живот също има щастливи изключения, но това че аз съм извън правилото, не значи че то не важи.

# 587
Идеалната половинка за Благой Димитров е Мегз - ще си фъфлят, ще си присветват с кастанетите и ще чернеят заедно и на воля!
За изневерите - спомням си колко бях шокирана, когато разбрах, че сегашният мъж на Синди Кроуфорд и й изневерявал с някаква сервитьорка с "колена като водомери". Всеки път като ми засичат водата се сещам за това, ама всеки път! А тогава бяха сравнително млади! Преди това, Ричард Гиър пък редовно си излизаше сам и я оставяше да го чака - това по спомен от интервюта.
Така че, хора, живейте си с когото искате, че и на големите красавици не им е лек живота, какво остава за нас, простосмъртните глигани с анцузи!

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 11:53 от anra

# 588
Идеалната половинка за Благой Димитров е Мегз - ще си фъфлят, ще си присветват с кастанетите и ще чернеят заедно и на воля!

Ум не ми побира какви гимнастики трябва да направят, за да се целунат 😬😂 не си го представям просто 😁😁😁

# 589
За изневерите - спомням си колко бях шокирана, когато разбрах, че сегашният мъж на Синди Кроуфорд и й изневерявал с някаква сервитьорка с "колена като водомери". ...
Този компромат не го знаех. Flushed
За мен винаги са били идеалната двойка, с примерен и безоблачен брачен живот и т.н...

# 590
И аз не го знаех това за Синди и Ранди.

# 591
  • На ръба..
Не знаех това за Синди и мъжа й, но факт гаранция никой няма, че ще/не ще го сполети..
През уикенда попаднах на някакво повторение на Венетка, гост беше Гери Дончева - оказа се, че преди време е била бременна Герито и е родила, но за съжаление е загубила бебчето. Много жално ми стана.

# 592
Сега се успокоих, че слава богу не съм красавица, а средно статистически глиган на който шанса да му изневерят клони към нула  hahaha

# 593
Глиганите застраховани ли са? Simple Smile Wink

# 594
  • Sofia
Натали Трифонова също е с огромни и светещи зъбаци Grin

# 595
Натали Трифонова също е с огромни и светещи зъбаци Grin
А днес беше с ужасно червило , очертано с червен молив.... Кой век сме?!?!?

# 596
За изневерите - спомням си колко бях шокирана, когато разбрах, че сегашният мъж на Синди Кроуфорд и й изневерявал с някаква сервитьорка с "колена като водомери". ...
Този компромат не го знаех. Flushed
За мен винаги са били идеалната двойка, с примерен и безоблачен брачен живот и т.н...
Може след оня случай нещата да са се променили, защото наистина изглеждат щастливо и сплотено семейство, но съм сигурна, че беше раздухан тогава случая със сервитьорката. Само не си спомням как медиите бяха разбрали за нея. Всъщност не си спомням подробностите, освен тези за колената и че е била сервитьорка в негов ресторант. Коментара беше, че не е така красива като Синди, пък Гербер с някаква никаква й е изневерил.

# 597
Леле, колко хубаво момче е бил Благой Георгиев.
Не мога да повярвам как се е окепазил.🤬
https://m.imgur.com/a/4jfdpgd

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 13:01 от alvelina

# 598
Тази снимка на Благо не е много стара.

# 599
Целувката на Мегз и Блажко ще е като перкусионни инструменти от някой оркестър, джус-джус-джас. Може да ги ползват за финал на смешките и остроумията на Слави Тр. и Годжи...

Общи условия

Активация на акаунт