Роднини на гости!

• 33 404
  • 587
  •   1
Отговори
# 330
Сестрата е пълен изрод. И брат и. Въобще, отвратителни хора.

Не ги познавам де, но то бива толкова да са зле, не знам.

# 331
Сестрата е пълен изрод. И брат и. Въобще, отвратителни хора.

Не ги познавам де, но то бива толкова да са зле, не знам.

Никак не е християнско това, което казваш.

# 332
Християнско не, но в духа на форума, определено.

# 333
  • София
Елена, защо не намалиш малко темпото?
Като гледам, освен авторката и теб те блъскат същите хормонални влакове.

Що така мислиш?

Мен хормоните отдавна не ме блъскат, ама по същия начин мисля.
Много се втемерути народа и уж либерали, и уж широкоскроени- обратните приемат, джендърите, разкрепостеността, че и от боклук да родят, ама да си мръднат задниците, че да посрещнат най- близките роднини на милото- тц!
Търкат тоалетните по 6 пъти на ден и перат по 6 перални, нищо че никой не им влиза.

Дали пък просто не са мърлячи, дето си мислят, че всички са като тях?

И след време се чудят, защо мъжете им ги зарязвали.
Ами, аз ако съм един мъж, цял живот да те гледам как се разнасяш по гащи из къщи, карайки ме да пусна 6 перални и да ги простра, а да няма с кого една дума да си кажа, щото и навън не ме пускаш с приятели да се видя, ща избягам не с 200, ами с писъци.

# 334
Дъщеря ми има приятелка румънка. Нейното семейство са активни протестанти, силно вярващи и ходят всяка неделя на служба. Живеят в Белгия.

Преди няколко години, с дъщеря ми още учеха в гимназията, им пристигнаха на гости, за два, три … месеца познати/приятели румънци семейство с няколко деца, с идеята да живеят там докато си уредят документите за емиграция в Канада.
Приятелката на дъщеря ми има и двама братя.

Казах на дъщеря ми, че те ще се скарат накрая и дори майката на момичето ще ги изхвърли.

Месец и половина беше пълна лудница у тях, бяха им се качили на главите, отделно яко използвачество.

Накрая майката им беше изкарала куфарите с багажа пред къщата докато ги няма и беше казала, че  не иска нито да ги вижда нито да ги чува.

Толкова за християнството и самарянството. Всичко си има граници и всеки си има нерви и право на личен живот и пространство.

# 335
  • София

Толкова за християнството и самарянството. Всичко си има граници и всеки си има нерви и право на личен живот и пространство.

Разбира се, че всичко си има граници.
А, защо ти слагаш знак на равенство между твоята история и тази, която нищим, нямам идея.

# 336

А, защо ти слагаш знак на равенство между твоята история и тази, която нищим, нямам идея.

Очакваме бременната мацка да изхвърли сестрата на мъжа си, която пък да пусне тема тук, как гадната жена на брат й, я е изхвърлила на улицата с мъж и 2 деца... Все пак е добре да се развие филма, нали Simple Smile

# 337

Защо реши, че съм сложила знак равенство?

Елена в последните постове говори за християнство и как да се помага на ближния.

Та румънската история си е точно но място.

# 338
Не претендирам за представителност на извадката, но хората, които познавам, и които канят често гости (поне 3 пъти седмично), са
-скръндзи, които не искат да дават пари в заведение
-фукльовци, които все имат нещо ново за показване
-хора, които нямат абсолютно нищо, което да си кажат с половинката извън гостуванията на другите хора
-хора, които отдават голяма почит на кумовата срама.
Не всички, но огромната част отмятат поне едно тиренце. Предпочитам да съм темерут, вместо сульо и пульо да ми идват в къщата. Щото и гостите не са стока.
Само да вметна, че с бившия ми приятел сме се карали на тема защо не каним гости вкъщи, като аз го питах защо никога никого не каним.

# 339
Според мен конкретните гости са особено нахални без значение кой как ги е канил, колко се обичат роднински и прочие. Не е нормално да знаеш, че жената бачка (абстрахирам се даже от това, че е бременна) и да не й оставиш поне малко спокойствие - да се преоблече, да вземе душ, да се освежи след работа при все, че ти вееш г*з по цял ден и си в дома й. А вместо това й завземаш спалнята, каниш си още народ за гости, а нощем не може да се наспи от купон и шумна телевизия. Ако ще да ги е приела с отворени обятия, има причини да се дразни и аз на нейно място бих си променила мнението за тези хора след тези изцепки.

# 340
  • София

Само да вметна, че с бившия ми приятел сме се карали на тема защо не каним гости вкъщи, като аз го питах защо никога никого не каним.
Лошо Седларов!
Как можа да прихванеш най- калпавото от него? Mr. Green

ПП.Гугълче и ти мина на свободни съчинения. Peace

# 341
Mи не, множко ми идва това с темерутстването предвид, че аз не се обиждам на темерут. Grinning Все си мисля, че дори двама души да не се застъпват в нещо (както в случая авторката и мъжа й са на двата полюса по отношение на гостуване) могат да се срещнат някъде по средата. Не е нужно никой да кляка и да се примирява коренно с неприятни за него неща.

# 342
Хайде не доразвивайте сценария, де Simple Smile
Цитат
... да не й оставиш поне малко спокойствие - да се преоблече, да вземе душ, да се освежи след работа при все, че ти вееш г*з по цял ден и си в дома й. А вместо това й завземаш спалнята, каниш си още народ за гости, а нощем не може да се наспи от купон и шумна телевизия.
Къде го прочете това?
Почти съм сигурна, че просто е заварила децата в спалнята да гледат телевизия, като се е прибрала, или поканен някой братовчед/ка (общ!) на кафе и е надула бузите. Нито хората й шумят чак толкова, нито особено й пречат, нито я ангажират кой знае с какво - сама каза, че се хранят навън и не чакат на нея. И ремонт да има се съмнявам. Проблемът й е, че това не е нейната сестра, а мъжовата. Това е!

# 343
Абе, и на луната да ядат, пречат. Не знам защо, всичко се свежда до ядене и пиене.

# 344

Лошо Седларов!
Как можа да прихванеш най- калпавото от него? Mr. Green
Ти се майтапиш, ама аз винаги съм си мислела, че сравнително рядко и малко хора каня. Не ми е пречило, де.
И в един момент се загаджих с уж социален тип, заживяхме заедно, най-добрият му приятел дойде на гости 1 или 2 пъти и това беше всичко. А моят спря да ме пита дали приемам гости. Полека се превърна в тема за спорове, защото - ок, нормално е или си от групата н канещите или неканещите, но да минеш рязко от едната в другата вече не е ок.

Общи условия

Активация на акаунт