Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 866
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Хихихи а аз какво да кажа, една седмица на морето е равна на 2 кг +. Но се успокоявам че може и да е от водата, там  пирх по над 3 литра на ден инаме ми ставаше лошо...колкото толкова. Гледам да не преяждам и да не ям сладко ама от тестото ми е трудно да се откажа.

# 586
хахах, аз съм се отказала да робувам на притеснения - просто имам операция на едното коляно и реално трябва да отслабна заради него- пак заради него е желателно да не качвам много килограми през бременността, за да не стане някой сакатлък и да ми откаже коляното.... а реално погледнато ако ме заболи не мога да пия хапчета, мога само да го оставя да почива..... но пък винаги познавам кога ще вали или ще се раздуха силен вятър... хихи....
Скрит текст:
като добро дете изядох една голяяяяяяяма чиния с диня .... остана и за след вечеря.... май с динята ще докарам до 4л вода днес Simple Smile

# 587
  • На север
Напоследък и аз спя доста зле... Кучо има пак инфекция и трябва да е с възглавница на врата, че да не се чеше. Да обаче как хърка от нея не е истина. На всичкото отгоре е ужасно жегаво и тук никой няма климатик. То кой ли е очаквал такава жега. Като легна по гръб особено и бебето много шава и не мога да заспя. Тъкмо се унеса и трябва да ходя до тоалетна. И така днес съм спала от 4 до 5, после от 6 до 9 и после станах и на обяд легнах и съм спала до 15 часа. Иначе все се събуждам по гръб, а преди не спях така. Слагам си омекотена завивка между краката и увита като змия край мен. Така ми е най-удобно но не се трае много заради жегата. Коремът ми е огромен. Сериозно... приличам все едно всеки момент ще раждам. Гърдите ме наболяват само като се събудя. Взимам и аз Б12,Б6,Б9,омега 3 и желязо. Въпреки че е лято вит Д ми беше нисък последно и ако пак е така ще пия и него пак. Признавам си че не спазвам часовете за витамините, но гледам да ги пия на гладно.

# 588
  • Bарна, морето, сините вълни
А и нашия куч сега има пъпки и ги чеше, биха му инжекция, ама що не се сетихме за яка, че се чеше като краставо горкото.

# 589
  • София
Уф, тук пък заваля и ни изгони от плажа Sad
Аз съм на ЖК веднага след като се върнем от морето и не ми се мисли за кантара.
В никакъв случай не прекалявам с храната, обаче за плажа си нося по 1-2 сандвича, защото не искам да ям от капанчетата.
Нямаме голямо огледало в стаята и не мога да се огледам, обаче компанията казва, че имат чувството че всеки ден ми расте корема Grinning
На плажа виждаме и много други бъдещи мамчета, и много им се радваме.

# 590
  • На север
Despicable, ако е по тялото и яката няма да спре чешенето с крак. Обаче ако се хапе като нашата тогава помага понеже ограничава движението от врата и няма как да стигне до опашката. Днес много се ядосах на себе си. Стана ми жал че хърка така и е такава жега с тая яка огромна сигурно е ужасно. За това я разхлабих за да спи по-добре. Събуждам се в 9 и гледам яка няма а нашата озъбена пак и се хапала яко. Цялата опашка мокра. Айде пак лекарство и пак яка ама стегната. Мъчно не мъчно то като не разбира че си вреди какво да направя. Айде оплаках се за кучешките неволи. Simple Smile

# 591
Ели Д, моя корем за една седмица видимо порасна доста Simple Smile ама е толкова хубаво и сладичко че ако имаше как щях да си го цункам това тумбаче Simple Smile

# 592
  • На север
Какво ще кажете за този корем за 23та седмица? Grinning

# 593
прилича на моя, поне сандалите ти стават - аз вече съм на джапанки Simple Smile

# 594
  • София

Deni, и аз го намирам за сладко, просто не мога да си го видя хубаво Simple Smile иначе ММ го целува сутрин и вечер задължително, и си водят мъжки разговори Grinning
Woman, твоето тумбаче наистина върви доста по-изразено, но пък поне можеш с гордост да си го показваш.

# 595
  • На север
Да кажа само че нямам такова дупе, а духаше яко и роклята така е застанала... така де да се знае Grinning Иначе на мен ми изглежда огромен. Като вървя на 5 Мин трябва да правя почивки. А сандалите са нови, с лепки като бабите, че да не се навеждам. Simple Smile

# 596
аз си купих от чехлите от лидл дето са на промоция от вчера, сандали не ми се купуват нови.... и без това наесен ще трябва да купувам нови обувки.... да не кажем че вероятно и зимни ще трябва да взема нови....
и да вземем да изпишем темата да то петък, че да мога да направя нова преди морето Simple Smile

# 597
  • Варна
Оф.. от къде да започна..така, първо привет на всички маминки. Надавам се всички да сте добре. Идвам да разкажа днешната си история. Сутринта в 5 нашия момък рязко се разрита и бях принудена да се събудя и порасходя до 6.30 ...разходки с надежда да заспи. Попринцип никога не е бил активен сутрин. Така след розходки ,хапване на плодове и 1 хапче магнерот сме заспали.... Будя се в 10.. не мога да мръдна. Адски болки в кръста, като схващане ...дори като дишам. Направи ми впечатление ,че малкия пак шаваше. Мислех си,че болките ще отшумят,но уви.. Писах на лекарката ми,но още нямам отговор. Дали да отидем в спешното?? Не знам вече какво да правя. Реших да се допитам до по-опитни жени.

# 598
  • Варна
Оф.. от къде да започна..така, първо привет на всички маминки. Надавам се всички да сте добре. Идвам да разкажа днешната си история. Сутринта в 5 нашия момък рязко се разрита и бях принудена да се събудя и порасходя до 6.30 ...разходки с надежда да заспи. Попринцип никога не е бил активен сутрин. Така след розходки ,хапване на плодове и 1 хапче магнерот сме заспали.... Будя се в 10.. не мога да мръдна. Адски болки в кръста, като схващане ...дори като дишам. Направи ми впечатление ,че малкия пак шаваше. Мислех си,че болките ще отшумят,но уви.. Писах на лекарката ми,но още нямам отговор. Дали да отидем в спешното?? Не знам вече какво да правя. Реших да се допитам до по-опитни жени.
Може да е от разширяването на таза, но все пак щом са така силни и изразени тези болки, по-добре мини да те прегледат за всеки случай.Имаш ли контракции?

Уоман и моя корем е нещо такова, но аз съм си с повече килца.От около 2-3 седмици рязко се заобли, заостри и почна много да и личи.Особено днес бях с един прилепнал потник и бая се очертаваше.
И въпреки това на връщане в автобуса не ми направиха място и 2 спирки се возих права.Имаше едно местенце и сложих дъщеря ми да седне, тя е дребна и гледа да е седнала, че се е случвало почти да я стъпчат или да я блъснат.Пък не съм и от хората, които ще се молят за място, въпреки че самата аз бих направила на бременна място и без да ми се казва.

# 599
  • На север
Море, да ти кажа в Бг пак обръщат внимание хората. Тук ако си никой не му дреме. Виждаш бременни да мъкнат торби в магазини или да тренират или да боядисват. Аз направо съм си лигла тук с това че някои неща за мен не са женска работа. В Бг като бях веднъж бях в автобус и контрольорката едва не ме наби да седна Simple Smile Нашите също много ме глезят като разхождат кучето или готвят неща които аз мога да ям примерно. Може би е било просто случайно.
Аз да попитам как сте с целулита? Увеличил ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт