Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Ели този сайт има ли вариант да излиза на английски? Аз се мъчих онзи ден с меделата ама като бъкел немски не вдяваме с мъжа се отказах. А не намерих и как да обърна на английски сайта.. Иначе по картинките ми звучи интересен, но не мога да се оправя само по тях Grinning
Добре де защо само аз усещам толкова силни ритници? Като ви слушам и се чудя вече това нормално ли е толкова рано, на мен като ритне направо ми тресе корема и това вече от две седмици.. сега съм 22+6 дни.. Confused И аз броя дните до прегледа..
Аз съм в 22г.с и също многа ритат, онзи ден едното такъв ток ми пусна в пикучния мехур,че едва не пишнах...Вече се вижда и моят корем как се изкривява, не знам и двете ли шават много...не знам

# 211
Yakamoz, Честит Рожден Ден Simple Smile Много здраве.

Моето също рита стабилно, има дни, в които е седалищно и ми подскача върху пикочния мехур, тогава е по-приглушено ритане, но в други дни се обръща и подскача пупата и то видимо. Снощи ми се беше деформирал корема, стърчеше отляво.

Списъка в моебебе е добър. По него съм карала и аз, но си го модифицирам.

# 212
Yakamoz, честит рожден ден 💐💐💐 Много положителни емоции и усмивки 🌷
И мен бая ме сритва на моменти, два пъти се случва мъжа ми да си сложи ухото на корема ми и тя да го срита 😂😂 чак и той подскача 😁

# 213
  • София
Yakamoz, честит рожден ден! Бъди много здрава, леко доизкарване на бременността и на есен да се радваш на здраво и усмихнато бебенце Flowers Hibiscus

Деси, и аз съм в твоя отбор. Терминът ми е чак края на месеца, но пък много рано го усетих младежа, още края на 16 г.с. Днес съм в 18 + 6 дни и бая си го усещам, даже с просто око се вижда къде ме побутва. Чакам с нетърпение да видя какво ще е след 2-3 месеца.

# 214
  • Варна
Да се отчета от днес.Бяхме на лекар.Бебо е добре, расте си и е 525 гр., не знам колко е дълъг, но е с 4 дни назад пак / трябва да съм 22г.с. + 5, ехографа го изкара 22г.с. + 1/И дъщеря ми вървеше така дребна.Ако до края се развива добре и не се забележи, че не качва ще си изчакаме до секциото, казах на лекаря, че искам да е по-късно.Иначе към момента си е добре бебето, шава си.Видимо няма данни за гест. диабет, но утре ще се изследвам и в следващата седмица и при ендокриноложката също.Кръвотока за сега също е добре, околоплодните са си в норма, плацентата е отзад  висока.Забравих да питам накъде се е завъртяло, ама то май още бая си се върти човечето.

# 215
До сега писах , компа ми заби и всичко се изгуби ....почвам пак Smiley

Yakamoz Честит Рожден Ден , жива и здрава , лека бременност Flowers Hibiscus

Woman дано положението при вас скоро се промени , по този начин никак не ти е лесно .

Ритниците си ги усещам доста особено вечер , видимо си побутва корема отвътре . Започнах да усещам нещо от 16та седмица , сега в 22ра са си доста по - отчетливи.

Списък и аз ще си направя и ще отмятам . Мисля от другия месец , когато влизам в 7ми да започна пазара , тъй като в 8ми и 9ти месец ще ми е тежко и по дискомфортно да избирам и да гледам подробно .
Какво мислите за такава кошара ? Както бях споменавала , на квартира сме все още нямаме много място и не искам да взимаме масивни мебели , та спрели сме се на това :

Харесала съм държач на биберон с клипс и мисля да поръчам от бг по - нататък като сме сигурни и за името :

Относно името харесваме Александър , но определено не искам да го Сашосват , искам и тук в Англия и в Бг да е Алекс . Също и името Виктор е много хубаво , но Вики за момче на галено ...а тук може би ще му казат само Вик , нямам идея иии дилемата е голяма .

# 216
  • София
Renata85, хубаво е сгъваемата кошарка да е пак с поне 2 нива на матрачето, а има и такива с 3. И също ако има изход с цип е по-удобно за като пролази детето да може да си излиза.
За името каквото и да изберете все ще се намери някое галено, което да не ви допада, но пък вие може да наложите на близки и приятели как да го наричат. Вече в училище никой няма да ви пита, но така е...

# 217
  • София
Още са малки и се въртят както си искат, май след 7 месец се следи положението, като стане по-тесничко. При мен като се качи нагоре към пъпа всичко е перфектно, мога да обикалям цел ден и да правя каквото си поискам без да ми е гадно, но от два дни е долу при пикочния мехур и направо е ужасно, не смея да направя повече от 10 крачки, страшно ми опъва корема като е там.

# 218
  • София
Yakamoz, честит рожден ден! Да си жива, здрава и винаги усмихната!

Renata, може ли линк към държача за биберон. Бях ги гледала преди още да забременея и не си спомням къде.

Аз за първи път усетих нещо в края на 19та, но не бях сигурна. В началото на 20г.с. АГто по ЗК каза, че всеки момент трябва да започна и наистина усетих нещо на следващия ден, но след това цяла седмица нищо. Реално започнах да го усещам всеки ден от началото на 21-ва, но е много леко и рядко. Днес вече съм в 22-ра и все още е съвсем лекичко, обикновено след вечеря като си легна на дивана и после на спалнята точно преди да заспя. Понякога и сутрин ако съм леглана почти по корем усещам недоволството Simple Smile
Онази вечер така се вълнувах на мача Англия - Хърватия, особено на дузпите, че и нашия би дузпи половин час след това Smiley

# 219
Честит рожден ден, Якамоз! Simple Smile

# 220
Деси, и аз съм така. Няколко дни беше около пъпа и наистина всичко беше наред, но днес пак е ниско над срамната кост и гледам да не шавам много.

# 221
Ellie D и аз не знам точно от къде да го поръчам още , искам да е с хубави големи кубчета с буквите . Тепърва ще ги разглеждам подробно , то май в фб има страници с такива ръчно направени неща за бебе Simple Smile

# 222
Тези двата бях поръчала за бебетата на кумицата и на зълвата. Нещо такова ще поръчам и за нашето момиче.

# 223
  • На север
Yakamoz, честит рожден ден! Пожелавам ти безпроблемна бременност до края и весело изкарване на празника. Simple Smile Аз имам рожден ден и аз в неделя. Хубава зодия сме макар че сме си особени.
Обнадеждихте ме момичета с това че мислите че има шанс за промяна. На мен надеждата ми е че той ще е добър баща и знам че няма да е дръпнат и незаинтересуван към детето си. Просто много ме дразни че е толкова несериозен. Техните са го оставили да си прави всичко което иска и са вършили всичко за него. Съответно той си мисли че като се прибере от работа в 16 часа и релакс само, както и през почивните дни. Е да ама не става така! Винаги има нещо за вършене. Вчера голям скандал имахме. Стои и ми вика защо не му вярвам че ще измие верандата днес? Аз почнах да се смея... А той стои и се чуди защо се смея. Странно е когато човек не се вижда от страни. В петък беше в събота ще я измие. В събота в неделя. И вчера стана на понеделник. Защо ли се ядосах? С всичко е така. Вечно се отлага или се забравя. Не стига че му правя обяд за работа всеки ден, но дори му пиша бележки да не го забрави. Имам чувството че без мен ще се вмирише и провали. Направо не го виждам как ще се оправи. Оставал е две седмици сам и беше кочина. Да не говорим и че въобще не може да се оправи с парите си без мен. Аз пестя от нищото. При него всичко излита за глупости. Миналата седмица направил пак 3 глоби за паркиране. Но за това няма да говоря че цял роман ще стане. Иначе е добър много и ме обича много, но не съм срещала човек който така да си руши живота сам както него. Дано с шока от това че трябва да се грижи за друг да порасне и му дойде акъла.
Между другото вчера правих тиквички и патладжан на фурна с чеснов млечен сос. Цяла нощ се въртях. Коремът ми така ми тежеше. Беше като скала. Днес мисля да карам на по-лека храна.
Вчера видях обява тук от нашия град за колан за кола за бременни и днес ще си го купя. Беше без пари направо. Дано е удобен. Simple Smile

# 224
Честит рожден ден и от мен, Yakamoz!

Камък ми падна от сърцето. Минахме през кардиолога и той каза, че това нямало общо с Даун, а било козметично и сега е 1мм и до няколко седмици гарантира че ще се е затворило. След прегледа дойде доктора от ФМ и пак настояваше за теста. Кардиолога ми каза че този тест бил 800лева, а пък доктора от ФМ ми иска 1700. И си мисля, че просто иска да ми вземе парите и ме плаши така....

Общи условия

Активация на акаунт