Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден и от мен, Yakamoz!

Камък ми падна от сърцето. Минахме през кардиолога и той каза, че това нямало общо с Даун, а било козметично и сега е 1мм и до няколко седмици гарантира че ще се е затворило. След прегледа дойде доктора от ФМ и пак настояваше за теста. Кардиолога ми каза че този тест бил 800лева, а пък доктора от ФМ ми иска 1700. И си мисля, че просто иска да ми вземе парите и ме плаши така....
Браво на вас, значи всичко е наред. И мен така уплашиха и направих тест за 1600лв пък кардиолога каза че няма страшно. Ако не ми беше дал зор док на ФТ, че нямало време да се чака до 22г.с е трябвало да го правя, може би изобща нямаше дя го правя.

# 226
Белла,
браво,много хубави новини!

А иначе прави си изводите за докторката ти на ФМ колко са комерсиални?!
Ужас!
Подиграват се със страховете на едно семейство.
Добре че сте отишли за още едно мнение!

# 227
Bella, много хубави новини 🤗
Наистина тези лекари са ужасни, не им пука колко нерви и страхове образуват на хората 😈
Миналата седмица едно момиче,което познавам задочно и е бременна, ходила при някаква лекарка заради проблем със сърцето на бебето, тя им наговорила доста работи и все въртяла и сукала около пренатеста. После как да им се вярва😤

# 228
Няма лошо в теста, но когато е наложитилен или някой който има възможност.За мен това бяха много пари, които ни бяха за раждането. Но пари се изкарват да са живи и здрави децата.Дали просто не презастраховат докторите, възможно ли е да взимат % от тях?

# 229
GI-DI,съгласна съм с теб. И ние бяхме 50/50 да го направим, но не защото ни е карал някой лекар. Чувала съм, че взимат %,  доколко е вярно не знам. Но да плашиш родители, че има проблем с детето само и само да го направят.....
Пари се изкарват, но притеснения и нерви не се връщат и вредят 😏

# 230
  • София
Според мен 100% взимат някакви пари за докарани клиенти, то в тея седмици е толкова безсмислен пренатеста, че няма на къде..  Бела много се радвам, че всичко е наред! Аз не бих ходила повече при тая лекарка от феталната честно казано.

# 231
Благодаря ви за пожеланията! Да ви се връщат и ноември всички да гушкаме здрави бебенца.
Хубава е тази зодия, но сме гомеми особняци, с времето много се подобрих де, иначе доста трудно се вписваме в обществото.
Днес пих една чаша вино по случай повода, така добре ми се отрази. Много ми липсва студеното бяло вино сега лятото. Ехххх

# 232
Момичета, попаднах на тази тема преди малко,може да ви е интересна.
http://m.bg-mamma.com/?topic=802021

# 233
  • София
Аз я четох ама 90% са караници 😀

# 234
Аз я четох ама 90% са караници 😀
Да, и на мен ми направи впечатлиние, а съм на 5 стр 😂

# 235
  • Варна
Аз идвам да ви цопна една глава или дупе ... от миналата седмица  Thinking Thinking

# 236
  • София
Ехааа, докато се включа в новата тема .. сте я преполовили Simple Smile е нищо де , тя е за това.Много работа (имаме корпоративен одит) и малко почивка и ви изтървах .

Минавам да се похваля и аз най-после ,че усещам бебчето. При мен стана изведнъж, без както го описват пърхане или бълбукане , направо почна да си ме подритва или да се върти човечето. И таткото вече го усети , беше много мил момент.

В сряда съм на втората ФМ и най-после се надявам да ни кажат и пола , че бабите не знаят каква прежда да купуват ( много им е мерак да плетът дрешки, пък да видим дали бебето ще ги понася на кожата си).

Момичета , моята свекърва ме попита дали иска да си направим домашни пюреца за бебчето , поне за в началото на захранването. Не че нямаме възможност да купуваме от другите , но тя ми обяснява , че ще ги направи по био и сега плодовете ще са сезонни (и в нашия край може да немерим такива , които няма да са пръскани с химия). Даде ми за пример пюре от праскова и круша или Праскова и Слива (опитах от тези на племенниците ми) , направени са само от плодовете без никаква захар.Ще видим, ако и занимава защо не . Simple Smile

# 237
  • Bарна, морето, сините вълни
Еуфория, аз съм много "За" домашните пюрета. Моите родители са ме отгледали с много домашна храна, козе мляко и т.н. Много по-полезни от всичко на магазина. Защото, каквото и да е винаги има консерванти .
А колкото до преждата, майка ми вече почти е оплела одеалце, тооолкова е меко, че искам и аз едно такова Grinning

# 238
И аз съм За домашните пюрета , естествено не бих могла на 100% всичко да е само домашно без да се купува и готово пюре , но козметика, храна и т.н. гледам и ще гледам да е до колкото се може изчистено от химия.
Как се правят тези пюрета ? Като крем супа или по - гъсто , вари се и се пасира ?

# 239
И аз съм за домашните пюрета.
Даже разгледах една тема за захранването. Кое пюренце да бъде първо и с кое да продължиш.
Та аз вече и това съм измислила и 100% ще си ги правя. Не е кой знае какво философия. И без това не се използват подправки 😊
yakamoz честит рожден ден и от мен. Много здраве,щастие,повече моменти с любимите хора и повече поводи за усмивки. И Ноември едно хубаво бебенце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт