Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с имена на мами и техните термини за раждане?
Какви са някои от преживяванията на бъдещите майки, споделени във форума?
Какви са мненията на участниците относно бебешките душове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с имена на мами и техните термини за раждане?
-
Какви са някои от преживяванията на бъдещите майки, споделени във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно бебешките душове?
Мненията на участниците варират. Някои смятат, че списъкът с подаръци е твърде ограничаващ, докато други намират за полезно да имат списък с необходимите неща за бебето. Освен това някои участници споделят отрицателни преживявания от подобни събития, като бебешки партита със скъпи изисквания за подаръци.
-
Какви са някои препоръки за подаръци за бебешки душ?
-
Какви са някои от преживяванията на бъдещите майки по време на бременност?
Аз и до ден днешен много рядко давам сладки неща на дъщеря ми и то гледам ние да си ги приготвяме . Контрола на бабите обаче е почти невъзможен
, варя аз тиква, давам първи лъжички. ММ снима клип на този сублимен момент.
3 дни го мъчих и теглих една на тиквата и дадох картоф. Леле, това дете като прояде картоф, не може да свари да лапа. ММ го успокоява - Няма тати, и аз не обичам тиква. Ама ще видиш после пържените картофи колко са добри.

Докторката каза, че няма и капка съмнение - показва ни клитор, срамни устни (не че аз разпознах нещо)... Още не мога да свикна с мисълта, така се бяхме настроили за две момчета - даже напоследък накупих доста дрехи на малкия, с успокоението, че и второто ще ги носи...
И име бяхме харесали... Знам, че ще се пренастроим, но ми трябва малко време. Но пък вечерта в магазина се засякохме с една майка с по-голямо момче с името на моя син и сестричка с 2 години по-малка (почти както ще са моите) и ми станаха много мили.